LUMI BIO-KLINIK hydratační toner Moisture-lock 100ml
search
  • LUMI BIO-KLINIK hydratační toner Moisture-lock 100ml

LUMI BIO-KLINIK hydratační toner Moisture-lock 100ml


Hydratační toner Moisture-Lock pomůže ke znovu obnovení ochranné kožní bariéry a mikrobiomu pokožky. Má osvědčené hydratační a osvěžující účinky. Úspěšně bojuje se zánětlivými ložisky, navrací pokožce pružnost a vyživí ji nutnými vitamíny a minerály.

760,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2529
Zdarma za 254 bodů Zdarma za 254 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 8 věrnostních bodů/24,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 8 věrnostních bodů/24,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 8 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 24,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


Lidé s neduhem zvaným ekzém, jásejte. Estonská značka LUMI přichází na trh s řadou BIO-KLINIK. Vyvinuta na míru právě pro suchou, šupinatou, aknózní, začervenalou a hlavně atopickou pokožku. Všechny tyto typy poškození spojuje jedna věc, a to narušená kožní bariéra. Škodlivé volné radikály velmi lehce pronikají do takto poškozené pokožky, ta následně ztrácí vlhkost, stává se suchou, citlivou a je náchylná k zánětům.

• Hydratuje pleť a uzamyká vlhkost

• Působí protizánětlivě

• Speciálně vyvinuto pro pokožku s narušenou kožní bariérou – atopickou dermatitidou, psoriázou, růžovkou

• Přírodní oceňovaná kosmetika s certifikovanými organickými surovinami

• Obsahuje extrakt z červené řasy, oreganový hydrosol, řebříček, extrakt z listů černého rybízu, prebiotika, hořčík, vápník a draslík, peptidy


Složení

Extrakt z červené řasy – nepostradatelná složka v ochraně proti vnějším škodlivým faktorům. Zpomaluje proces stárnutí, vyživuje pleť bílkovinou, vitamíny a antioxidanty. Hydratuje a uzamyká vlhkost, posiluje ochrannou vrstvu pleti.

Oreganový hydrosol – nejsilnější přírodní antibiotikum a antiseptikum i pro velmi citlivou a podrážděnou pleť. Brání růstu nežádoucích bakterií a plísní.

Řebříček – posvátná rostlina již od starověku. Esenciální oleje v ní obsažené zmírňují záněty (ekzém, vyrážku, akné). Schopnost regenerovat popáleniny od slunce. Redukuje nadměrnou tvorbu mazu a příznivě stahuje póry.

Prebiotika – vyživují prospěšné pleťové bakterie, které následně obnovují rovnováhu mikrobiomu, a snižují tak přecitlivělost pokožky.

Starflower hydrosol – protizánětlivé účinky.

Extrakt z listů černého rybízu – antioxidační účinky pomáhají udržet elasticitu a mladistvý vzhled, vyživují suchou a poškozenou pokožku.

Kyselina polyglutamová (PGA) – ve vodě rozpustný peptid, který má neuvěřitelně silné hydratační účinky. Přitahuje a uzamyká vodu v pokožce.

Hořčík, vápník, draslík – tato svatá trojice je nezbytná pro správné fungování pokožky. Hořčík, vstřebatelný i pokožkou, všeobecně podporuje prokrvení a blahodárně působí proti stresu a napětí. Vápník spolupracuje s epidermou a vytváří potřebný kožní maz. Draslík pomáhá k optimálnímu přenosu nervových impulsů a přispívá k celkovému zdraví buněk v těle.

Vše ve 100% BIO kvalitě, parfemace a konzervačních látek.

INCI:

Aqua***, Origanum vulgare flower/leaf water**, Borago officinalis flower/leaf/stem water**, Achillea millefolium flower/leaf water**, Glycerin*, Inulin*, Propanediol*, Furcellaria lumbricalis extract**, Alpha-glucan oligosaccharide*, Sodium polyglutamate*, Ribes Nigrum leaf extract*, Rhamnose*, Glucose*, Glucuronic acid*, Sodium levulinate*, Sodium anisate*, Citric acid*

Všechny ingredience mají bio certifikaci a potravinářskou kvalitu.

*Certifikovaná organická složka

**Od malého estonského výrobce

***Estonská pramenitá voda

Použití

Po ranním/večerním čištění pleti nastříkejte na obličej BIO-KLINIK tonikum a vmasírujte pro lepší vstřebání. Tonikum začne uzamykat vlhkost a vy můžete pokračovat s nanesením séra či krému na obličej LUMI BIO-KLINIK Restorative Moisturizer.  Po konzistentním používání tonika a krémů BIO-KLINIK začne pokožka opět plnit svou ochrannou funkci, stane se silnější.


Co je dobré vědět?

Produkty LUMI jsou speciální – přírodní, čerstvé a minimálně zpracované, proto je prosím chraňte před přímým slunečním zářením. BIO-KLINIK toner je nejlepší spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Pokud si v používání uděláte pauzu, uložte přípravek do lednice, abyste prodloužili jeho životnost. Ale nezapomínejte, že platí pravidlo, čím čerstvější, tím lepší!

P2529

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč