LUMI BIO-KLINIK hydratační tělové mléko 200ml
search
  • LUMI BIO-KLINIK hydratační tělové mléko 200ml
  • LUMI BIO-KLINIK hydratační tělové mléko 200ml

LUMI BIO-KLINIK hydratační tělové mléko 200ml


Jste atopik? Trpíte růžovkou, psoriázou nebo jinak citlivou a suchou pokožkou? Zakladatelé estonské certifikované značky LUMI ověnčené mnohými oceněními přišli na trh s řadou BIO-KLINIK. Tu v laboratoři vytvořili za účelem pomoci členům rodiny právě s dermatitidou. Zadařilo se a tyto prebiotické a hypoalergenní produkty pomáhají stále více lidem po celém světě. Tělový krém Moisture Lock má za cíl ulevit pokožce od svědění, šupinatění, začervenání a chránit ji před vnějšími vlivy. Při pravidelném používání dochází ke zdárnému hojení a obnovení. kožní bariéry. Je zřejmé, že se jedná o opravdovou symbiózu vědy a přírody. Se zdravou pokožkou přichází i zdravé myšlení a psychická pohoda.

699,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2530
Zdarma za 233 bodů Zdarma za 233 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 7 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 21,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


• Speciálně vyvinutá řada kosmetiky pro pokožku s narušenou kožní bariérou – atopickou dermatitidou, psoriázou, růžovkou

• Hydratuje pleť a uzamyká vlhkost

• Působí protizánětlivě

• Přírodní kosmetika s certifikovanými organickými surovinami

• Obsahuje kyselinu mléčnou a hyaluronovou, konopný olej, prebiotika, olej z černého kmínu a bambucké máslo


Složení

Konopný olej - obsahuje cenný zdroj esenciálních omega 3 a 6 mastných kyselin, minerálů a vitamínů. Působí protizánětlivě a antibakteriálně. Vhodný pro aknózní a ekzematickou pokožku, kterou uklidňuje a regeneruje. Vyrovnává hydratační, lipidovou i pH rovnováhu.

Olej z černého kmínu - byl všelékem mezi faraony. Má revitalizační a zjemňující účinky. Obnovuje

kožní buňky a bojuje proti předčasnému stárnutí a hyperpigmentaci.

✓  Prebiotika - vyživují prospěšné pleťové bakterie, které následně obnovují rovnováhu mikrobiomu, a snižují tak přecitlivělost pokožky.

✓  Kyselina hyaluronová - jejím úkolem je pronikat do různých vrstev pokožky a zajišťovat komplexní hydrataci. Zpomaluje stárnutí a bojuje proti volným radikálům.

Kyselina mléčná – velmi šetrně exfoliuje pleť. Jemná peelingová struktura odstraní staré kožní buňky, a přenechá tak místo pro mladší a novější vrstvu.

Vitamín E – působí příznivě na podráždění a záněty. Má silné hydratační účinky a nastartuje v kůži procesy hojení.

Bambucké máslo – vyživuje a hydratuje pokožku, aktivuje tvorbu kolagenu. Vyhlazuje jemné vrásky a velmi rychle regeneruje. Vhodné pro ekzematiky.

Vše ve 100% BIO kvalitě, parfemace a konzervačních látek.

INCI:

Aqua, Cannabis Sativa (konopný) olej*, Butyrospermum Parkii (bambucké máslo)*, Betain*, Nigella Sativa (černý kmín) olej*, skvalan*, glycerylstearát*, cetearylalkohol*, inulin (prebiotikum)*, vitis Vinifera (hroznový) olej*, polyglyceryl-3-methylglukózový distearát, myristylmyristát*, glycerin*, panthenol, propandiol*, levulinát sodný*, alfa-glukan oligosacharid*, polyglutamát sodný*, laktát draselný*, hyaluronát sodný (Haluronát sodný) *, ramnóza*, kyselina glukuronová*, glukóza*, kyselina mléčná*, tokoferol (vitamín E), anisát sodný*, celulóza*, olej ze semen Helianthus Annuus, kyselina citronová*

*Eko-certifikovaná složka

Použití

Kdykoliv, kdy je potřeba promazat suchou a pnoucí pokožku. 2× denně naneste tenkou vrstvu a vmasírujte krouživými pohyby. Již po prvních minutách by mělo dojít k úlevě, a po jednom dni pak k viditelnému zlepšení. Vhodné na celé tělo jako prevence nebo na nejvíce zasažená ložiska jako záhyby na rukou a nohou, prsty, tváře, loketní a kolenní jamky. Nezanechává mastný film a lehce se vstřebává.


Co je dobré vědět?

Produkty LUMI jsou speciální – přírodní, čerstvé a minimálně zpracované, proto je prosím chraňte před přímým slunečním zářením. BIO-KLINIK mléko je nejlepší spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Pokud si v používání uděláte pauzu, uložte přípravek do lednice, abyste prodloužili jeho životnost. Ale nezapomínejte, že platí pravidlo, čím čerstvější, tím lepší!

P2530

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč