LUMI BIO-KLINIK Obnovující hydratační krém 50ml
search
  • LUMI BIO-KLINIK Obnovující hydratační krém 50ml
  • LUMI BIO-KLINIK Obnovující hydratační krém 50ml

LUMI BIO-KLINIK Obnovující hydratační krém 50ml


Obnovující krém BIO-KLINIK nejenom okamžitě hydratuje a chrání pleť, zároveň dochází i k jejímu hojení. S pravidelným používáním obnovuje porušenou kožní bariéru a mikrobiom. Vše je v dokonalé symbióze vědy a přírody, bez parfemace a konzervačních látek. Bohatě vyživuje pokožku bez ucpávání pórů.

950,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2528
Zdarma za 317 bodů Zdarma za 317 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 10 věrnostních bodů/30,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 10 věrnostních bodů/30,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 10 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 30,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


Člověk s atopickým ekzémem či jiným typem dermatitidy moc dobře ví, jak dokáže toto onemocnění narušit klasický denní rytmus a hlavně psychickou pohodu. Proto zakladatelé značky LUMI, která mimo jiné získala již mnoho ocenění a obsadila přední příčky vítězných produktů, vyvinuli kategorii BIO-KLINIK – prebiotickou a hypoalergenní řadu na pomoc jejich členům rodiny trpícím zánětlivou pokožkou.

• Zklidňující, zvlhčující, protizánětlivý a obnovující efekt

• Speciálně vyvinuto pro pokožku s narušenou kožní bariérou – atopickou dermatitidou a růžovkou

• Oceňovaná přírodní kosmetika s certifikovanými organickými surovinami

• Obsahuje 16 aktivních rostlinných látek, 5 prebiotik, kyseliny hyaluronové, omega mastné kyseliny a skvalan


Složení

16 aktivních rostlinných látek – mají za úkol zklidňovat, hydratovat a obnovit

5 prebiotik – vyživují prospěšné pleťové bakterie, které následně obnovují rovnováhu mikrobiomu, a snižují tak přecitlivělost pokožky.

Mnoho typů kyseliny hyaluronové – jejím úkolem je pronikat do různých vrstev pokožky a zajišťovat komplexní hydrataci. Zpomaluje stárnutí a bojuje proti volným radikálům.

Za studena lisovaný konopný olej – obsahuje cenný zdroj esenciálních omega 3 a 6 mastných kyselin, minerálů a vitamínů. Působí protizánětlivě a antibakteriálně. Vhodný pro aknózní a ekzematickou pokožku, kterou uklidňuje a regeneruje. Vyrovnává hydratační, lipidovou i pH rovnováhu.

Olej z černého kmínu – byl všelékem mezi faraony. Má revitalizační a zjemňující účinky. Obnovuje kožní buňky a bojuje proti předčasnému stárnutí a hyperpigmentaci.

Vše ve 100% BIO kvalitě.

INCI:

Aqua, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Betaine*, Squalane*, Glyceryl Stearate*, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol*, Inulin*, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil*, Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Myristyl Myristate*, Glycerin*, Panthenol, Rosa Canina Fruit (Rosehip) Oil*, Propanediol*,

Sodium Levulinate*, Alpha-Glucan Oligosaccharide*, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid)*, Sodium Polyglutamate*, Rhamnose*, Glucuronic Acid*, Glucose*, Potassium Lactate*, Lactic Acid*, Tocopherol, Cellulose, Sodium Anisate*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid*

*Certifikovaná organická složka

Všechny ingredience mají bio certifikaci a potravinářskou kvalitu.

Použití

Vhodné jako každodenní pečující krém na den i noc. Používat jej můžete v podstatě kdykoliv, kdy ucítíte pnutí a svědění. Aplikujte přiměřené množství na vlhkou pokožku.


Co je dobré vědět?

Produkty LUMI jsou speciální – přírodní, čerstvé a minimálně zpracované, proto je prosím chraňte před přímým slunečním zářením. LUMI krém je nejlepší spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Pokud si v používání uděláte pauzu, uložte přípravek do lednice, abyste prodloužili jeho životnost. Ale nezapomínejte, že platí pravidlo, čím čerstvější, tím lepší!

P2528

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč