• -10%
Balíček NaturaPura pro zdraví budoucí Maminky
search
  • Balíček NaturaPura pro zdraví budoucí Maminky

Balíček NaturaPura pro zdraví budoucí Maminky


Spolu se zdravou stravou dodejte  Vašemu organismu všechny potřebné vitamíny, minerály a další látky, které podporují zdravé těhotenství a rostoucí dítě. 

4 681,00 Kč
4 212,90 Kč Sleva 10%
S DPH
Počet

P2573
Zdarma za 1405 bodů Zdarma za 1405 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 42 věrnostních bodů/126,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 42 věrnostních bodů/126,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 42 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 126,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

 Dr. Formulated Probiotics 30 miliard 30 kapslí

Probiotika podporují zdravou rovnováhu střevního mikrobiomu a zdraví vašeho střevního mikrobiomu je zásadní pro všechny oblasti vašeho zdraví, včetně těhotenství a zdraví vašeho rostoucího dítěte.

 Performance magnesium 1000 mg, 100 kapslí

Hořčík je důležitý pro vývoj kostí dítěte a rovněž pomáhá při porodu. Hořčík pomáhá uvolnit svaly a předcházet předčasným kontrakcím a podporuje porod ve správný čas. 

Vyznačuje se vysokou biodostupností (absorpcí, využitelností) a také postrádá vedlejší nepříjemné průjmovité účinky nebo podráždění žaludku. Vzhledem k tomu, že je glycin aminokyselina spojovaná s relaxací, má bisglycinát uklidňující, kortizol zmírňující účinek. Glycin také pomáhá snižovat pH v tenkém střevě, což přispívá k jeho vyšší vstřebatelnosti.

Kolagen hydrolyzovaný bez příchuti 454 g

Čistý hovězí kolagen v prášku je díky svému čistému složení a ověřenému původu ingrediencí správnou volbou. Nejúčinnější kolagen pochází z pastvin v Argentině s certifikací Halal. Je obsažen ve formě hydrolyzátu kolagenu. 

Hydrolyzovaný kolagen Great Lakes  pochází z dobytka, který  je chován na pastvinách a krmen trávou  na základě standardů  American Grassfed Association. Produkce zcela vylučuje  použití růstových hormonů, antibiotik a steroidů, což je v souladu s potravinovou a zemědělskou legislativou  v Argentině a Brazilii.

Produkt splňuje normu USP 33-NF 28 testování  na obsah těžkých kovů  a mikrobiologickou kontaminaci.

Dostatek bílkovin je během těhotenství neuvěřitelně důležitý. Tento čistý hovězí kolagen je vynikajícím doplňkem koktejlů a smoothies. Je lehce stravitelný a perfektní, pokud máte zažívací potíže a potřebujete něco jednoduchého.

Lyofilizovaná směs hovězích orgánů grass-fed pro ženy 240 kapslí

Optimální multiminerál a multivitamín pro ženy pouze z potravin. Obsahuje ústřice, které jsou významným zdrojem vitamínu B12, zinku, jódu a selenu. Dále obsahuje kolostrum, které je plné látek povzbuzujících růst, hojení a obnovu a také trávicí enzymy.

Poslední složkou je směs hovězích orgánů pro široké spektrum biologicky dostupných snadno vstřebatelných živin. Mezi vitamíny patří vitamín A, vitamíny skupiny B - zejména B12 a kyselinu listovou, ale také B2, B3, B5 a B6. Mezi minerály pak železo v heme formě, selen, zinek, měď a draslík.

Antarctica kril olej, 590 mg, 60 kapslí

Omega 3 mastné kyseliny - DHA v krilovém oleji  jsou  důležité pro zdravý vývoj  plodu, protože jsou stavebními kameny mozku a sítnice.

Produkt reprezentuje koncentrát nové generace omega 3 a fosfolipidů z krilového oleje.

Kril olej je zdrojem jedinečných antioxidantů a omega 3 mastných kyselin. 

Folát bioaktivní QUATREFOLIC®, 60 kapslí

Nedostatek kyseliny listové by měly dbát především těhotné ženy, protože folát se kromě jiného podílí na buněčném růstu, buněčném dělení, syntéze, opravy DNA a výrazně snižuje riziko rozštěpu neurální trubice. Zvýšený příjem kyseliny listové by měl být začít již tři měsíce před početím a poté v průběhu celého těhotenství.

P2573

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč