• -10%
Balíček NaturaPura pro zdraví Muže
search
  • Balíček NaturaPura pro zdraví Muže

Balíček NaturaPura pro zdraví Muže


Produkty v balíčku jsu určené mužům  posílení  fyzické i psychické kondice. 

3 535,00 Kč
3 181,50 Kč Sleva 10%
S DPH
Počet

P2570
Zdarma za 1061 bodů Zdarma za 1061 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 32 věrnostních bodů/96,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 32 věrnostních bodů/96,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 32 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 96,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

 ✓100 % hydrolyzovaný mořský kolagen 150 g

100% hydrolyzovaný mořský kolagen vysoké kvality obsahující pouze přírodní peptidy mořského kolagenu pro regeneraci buněk, zpomalení procesu stárnutí, zdraví kostí, kloubů. Mořský kolagen v hydrolyzované formě umožňuje snadné rozpouštění ve vodě či jiných tekutinách a maximální využití naším tělem.

Surovina kolagenu pochází z udržitelně chovaných a volně žijících druhů vodních ryb. Tímto způsobem se v souladu s principy oběhového hospodářství nic neplýtvá a udržitelným postupům je poskytována přidaná hodnota.

Kolagen je základní stavební jednotka lidského těla a hraje klíčovou roli pro obnovu tkání, výživu kostí, kloubů, kůže, vlasů a zubů. Mořský kolagen je primárně typu I, což je také typ kolagenu široce obsažen v kůži, kostech i šlachách. Hraje tedy významnou roli jak v kvalitě pokožky, tak ve zdraví klíčových složek kloubních mechanismů.

 Testoboss pro maximální potenci a vitalitu 100 kapslí

Testoboss je jedinečným produktem se širokospektrálním působením nejen na plodnost, potenci nebo pohlavní hormony, ale také na vitalitu, energii a především schopnost umět se vypořádat se stresem, neboť většina bylin v něm obsažených jsou adaptogeny. Adaptogeny jsou rostliny, které tisíce let překonávaly nehostinné stresové podmínky pro život a náš organismus nyní může čerpat z jejich odolnosti proti stresu. Adaptogeny pomáhají zmírnit stres tím, že kontrolují množství uvolněných stresových hormonů v období stresu

Magnesium MUSCLE RELIEF 90 kapslí

Magnesium Muscle Relief je doplněk speciálně zformulovaný pro všechny, kteří cvičí nebo mají pravidelně problém s křečemi, neklidnými nohami a svalovou únavou. Muscle Relief obsahuje tři organické formy hořčíku s vysokou využitelností pro tělo, jejich vlastnosti souvisí s činností nervové soustavy a činností svalů. Doplňuje je zázvorový a višňový extrakt, jejichž vlastnosti souvisí se svalovou relaxací a kyselinou mléčnou.

Lyofilizovaná BIO hovězí játra grass-fed 180 kapslí

Konzumací kvalitních orgánů získáváte pro své tělo a mozek skvělou směs minerálů, vitamínů a kofaktorů. Orgány zvířat krmených trávou jsou nejbohatšími potravinami, které můžeme jíst.

Mají širší nutriční profil a vyšší koncentraci kombinovaných vitamínů, minerálů a enzymů než jakákoli jiná potravina na světě. To vše navíc ve velmi biologicky dostupné formě, kterou tělo snadno vstřebá.

Hovězí játra krmená trávou obsahují přirozené a vysoké hladiny:

Vitamínu A (Retinol), CoQ10, Beta karotenu, biologicky dostupného Hemového železa, vitamínu B12, cholinu, folátu (přirozená forma vitamínu B9), všech důležitých jaterně specifických peptidů, kofaktorů a enzymů.

Kromě toho získáte všechny vitamíny rozpustné v tucích (A, D, K a E) spolu s jejich jedinečnými a přírodními kofaktory, které zvyšují biologickou dostupnost a drasticky zvyšují míru vstřebávání živin v těle. Získáte také vysoce kvalitní a snadno vstřebatelnou měď, zinek, chrom, vitamín B6, riboflavin (vitamín B2) a kyselinu pantotenovou (vitamín B5).

Liposomální vitamín C 500 60 kapslí

Vitamin C je komplexně fungující účinná látka, která přispívá k celkové harmonii a pomáhá k udržení správné funkce obranyschopnosti lidského organismu.

Vitamin C můžeme považovat za jeden z nejdůležitějších ze všech vitamínů. Je známý pro svou schopnost přispívat k udržení normální funkce imunitného systému. Mimo to však podporuje obrovské množství procesů a funkcí v těle. Má vliv na vstřebatelnost některých látek, s nimiž synergicky působí, a z dlouhodobého hlediska přispívá k zachování vnitřní harmonie těla. 

Vitamín C pomáhá navracet tělo do jeho přirozenosti a fyzického i psychického zdraví. Využijte potenciál „céčka“ na maximum!

100% Macadamia Naive 55g bez cukru

Hledáte dokonalou "KETO" čokoládu bez zrnka cukru? Makadamové ořechy jsou nabité zdravými mononenasycenými mastnými kyselinami, vlákninou, vitamíny B a nezbytnými minerály. Slouží také jako ideální nízkosacharidová svačina s pouhými 1,5 gramy čistých sacharidů na porci. Při konzumaci se 100% kakaem nám tyto ořechy poskytují celou řadu výhod, jako je např. podpora funkce a zdraví mozku, snížení zánětu nebo podpora střevního mikrobiomu.

P2570

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč