• -10%
Balíček NaturaPura pro zdraví Ženy
search
  • Balíček NaturaPura pro zdraví Ženy

Balíček NaturaPura pro zdraví Ženy


Péče o zdraví by měla být priotitou každé ženy. Neustále ve stresu a s pocity, že se na Vás všechno valí a nic nestíháte. Tento speciální balíček s prémiovými doplňky oceníte zejména pro podporu imunity a získání  odolnosti čelit jak psychickému, tak i fyzickému stresu a znovu nalezení ztracené energie.

3 446,00 Kč
3 101,40 Kč Sleva 10%
S DPH
Počet

P2571
Zdarma za 1034 bodů Zdarma za 1034 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 31 věrnostních bodů/93,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 31 věrnostních bodů/93,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 31 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 93,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Wild Marine Collagen 200g

Jedna z největších výhod mořského kolagenu je jeho podobnost lidskému kolagenu. Má velmi podobný aminokyselinový profil jako lidský kolagen, peptidové molekuly jsou rovněž velmi malé, takže se snadno tráví a vstřebávají. To je dobrá zpráva nejen pro ty, kteří mají problémy s absorpcí živin z přijaté stravy nebo zažívací problémy. Mořský i hovězí kolagen Ancient Brave obsahují pouze kolagenní peptidy typu 1. Kolagen tohoto typu je v těle nejvíce zastoupený, proto je také nejvíce vhodný pro podporu tkání, zpomalení procesu stárnutí, zdraví kostí, kloubů a krásnou pleť.

Lyofilizovaná BIO hovězí játra grass-fed 180 kapslí

Konzumací kvalitních orgánů získáváte pro své tělo a mozek skvělou směs minerálů, vitamínů a kofaktorů. Orgány zvířat krmených trávou jsou nejbohatšími potravinami, které můžeme jíst.

Mají širší nutriční profil a vyšší koncentraci kombinovaných vitamínů, minerálů a enzymů než jakákoli jiná potravina na světě. To vše navíc ve velmi biologicky dostupné formě, kterou tělo snadno vstřebá.

Hovězí játra krmená trávou obsahují přirozené a vysoké hladiny:

Vitamínu A (Retinol), CoQ10, Beta karotenu, biologicky dostupného Hemového železa, vitamínu B12, cholinu, folátu (přirozená forma vitamínu B9), všech důležitých jaterně specifických peptidů, kofaktorů a enzymů.

Kromě toho získáte všechny vitamíny rozpustné v tucích (A, D, K a E) spolu s jejich jedinečnými a přírodními kofaktory, které zvyšují biologickou dostupnost a drasticky zvyšují míru vstřebávání živin v těle. Získáte také vysoce kvalitní a snadno vstřebatelnou měď, zinek, chrom, vitamín B6, riboflavin (vitamín B2) a kyselinu pantotenovou (vitamín B5).

Vitamín C liposomální 60 kapslí

Vitamin C je komplexně fungující účinná látka, která přispívá k celkové harmonii a pomáhá k udržení správné funkce obranyschopnosti lidského organismu.

Vitamin C můžeme považovat za jeden z nejdůležitějších ze všech vitamínů. Je známý pro svou schopnost přispívat k udržení normální funkce imunitného systému. Mimo to však podporuje obrovské množství procesů a funkcí v těle. Má vliv na vstřebatelnost některých látek, s nimiž synergicky působí, a z dlouhodobého hlediska přispívá k zachování vnitřní harmonie těla. 

Vitamín C pomáhá navracet tělo do jeho přirozenosti a fyzického i psychického zdraví. Využijte potenciál „céčka“ na maximum!

Stresová optimalizace Adaptogenic  60 kapslí

Cílem této na našem trhu jedinečné kombinace je pozitivně ovlivňovat činnost unavených nadledvinek (vitamín B12), imunitu (lékořice) a obecně odolnost na psychický i fyzický stres (Panax ginseng - pravý ženšen). Brainmax 1.5 oceníte především, pokud už máte problém s nedostatkem energie, únavou (díky adaptogenům rhodiola, panax ginseng) nebo pocity, že se na Vás všechno valí a nic nestíháte. Stává se vám, že ráno nedokážete vstát z postele a neustále přetáčíte budík a večer naopak máte energie, že byste mohli kácet lesy a máte problém s usínáním. Pokud ano, tak je BrainMax Adaptogenic právě pro vás! Staletími prověřené extrakty z bylin spojené v unikátní kombinaci a obohacené o esenciální vitamíny jsou nástrojem, který využijí nejen sportovci, ale především těžce pracující lidé, zahlcení technokratickým smogem dnešní doby.

Triple magnesium 120 kapslí

Triple Magnesium obsahuje tři chelátově vázané formy hořčíku - malát hořečnatý, bisglycinát hořečnatý a taurát hořečnatý.

Hořčík je v těchto formách vázaný s druhou látkou (kyselinou jablečnou, L-glycinem nebo L-taurinem stejným druhem vazby, která se přirozeně vyskytuje v přírodě = chelátová (organická vazba). Díky tomu je pro tělo velmi dobře využitelný, řádově o desítky procent více než u anorganických vazeb.

Tento minerál je zřejmě nejdůležitějším prvkem pro sportovce i všechny jedince podstupující zvýšenou zátěž. Jeho vlastnosti souvisí s energetickým metabolismem, nervovou soustavou, funkcí svalů, stavem kostí, psychickou kondicí a mnoha dalšími oblastmi. Použití hned tří forem tohoto minerálu, z nichž všechny jsou chelátově vázané, je obrovským benefitem zejména pro sportující populaci.

P2571

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč