Mark Hloubkový omlazující krém s kmenovými buňkami a kolagenem 30ml
search
  • Mark Hloubkový omlazující krém s kmenovými buňkami a kolagenem 30ml
  • Mark Hloubkový omlazující krém s kmenovými buňkami a kolagenem 30ml

Mark Hloubkový omlazující krém s kmenovými buňkami a kolagenem 30ml

100% přírodní složení, bez parfémů a esenciálních olejů

Tento hloubkový omlazující krém zpevňuje pleť aktivací kmenových buněk. Kožní tkáň se neustále regeneruje a udržuje pokožku ve zdravém stavu.

1 315,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2493
Zdarma za 439 bodů Zdarma za 439 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 13 věrnostních bodů/39,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 13 věrnostních bodů/39,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 13 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 39,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Stárnutí pleti je přirozený proces, který přichází s věkem. Dochází k poklesu produkce kolagenu a elastinu, důležitých bílkovin, které udržují pleť pevnou, hladkou a pružnou.

Tento hloubkový omlazující krém zpevňuje pleť aktivací kmenových buněk. Kožní tkáň se neustále regeneruje a udržuje pokožku ve zdravém stavu. Jeho regenerační kapacita závisí na dospělých kmenových buňkách v kůži. Střední vrstva kůže (derma) dodává kůži pevnost v tahu a elasticitu a je to také místo, kde se tvoří vrásky. Zásoba dospělých kmenových buněk je přítomna i v hlubších vrstvách kůže – hypodermu.

Hlavní účinky pleťového krému :

✓  VITALIZUJE DERMÁLNÍ A HYPODERMÁLNÍ KMENOVÉ BUNKY

✓  ZVYŠUJE PEVNOST A HUSTOTU POKOŽKY

✓  VYPLŇUJE HLUBOKÉ VRÁSKY ZEVNITŘ

✓  VÝZNAMNĚ REDUKUJE HLOUBKU VRÁSEK V OKOLÍ OČÍ A NOSOVĚ-ÚSTNÍ VRÁSKY

✓  ZRYCHLUJE PŘIROZENÝ PROCES OBNOVY POKOŽKY

Klíčové účinné látky:

PhytoCellTec™ Argan je kosmeticky aktivní látka, založená na kmenových buňkách arganovníku, jednoho z nejstarších stromů na světě. Výsledky studie potvrzují protivráskové účinky:

• snížení vrásek v okolí očí "vrání stopy" až o 26% po 2 měsících aplikace

• významné snížení hloubky nasolabiální rýhy

• zlepšení hustoty dermální tkáně

• h-polypeptid-123 je vysoce purifikovaný neživočišný, rostlinný kolagen typu III podobný lidskému kolagenu, získaný kvasnou fermentací. Je účinný proti stárnutí, zpomaluje vznik vrásek, regeneruje a obnovuje pleť, podporuje růst buněk, zpevňuje pokožku, má hydratační a Anti-UV účinek

Kyselina hyaluronová s velmi nízkou molekulovou hmotností, redukuje vrásky a stabilizuje strukturu pokožky, hydratuje ji v hlubších vrstvách, čímž zamezuje vzniku vrásek

Kreatin derivát aminokyseliny přirozeně se vyskytující v pokožce, posiluje obranný mechanismus kožních buněk, revitalizuje buněčný energetický metabolismus, stimuluje mitochondriální aktivitu, zvyšuje syntézu buněčných bílkovin, podporuje ochranu pokožky

Niacinamid redukuje otoky a tmavé kruhy kolem očí, stimuluje detoxikaci pokožky, aktivuje kožní mikrocirkulaci, posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky, zklidňuje a chrání citlivou pokožku. Má léty ověřené bělící, protivráskové a hydratační účinky. Je to aktivní forma vitamínu B3 a pleť jej snadno absorbuje.

Hydrolát - přírodní květinová voda získaná z květin damašské růže, je benefitem v péči o zralou pleť, známá svými účinky proti vráskám. Má tonizující a regenerační účinky.

Arganový olej - vzácný a cenný zdroj pro léčbu širokého spektra kosmetických a medicínských problémů. Obsahuje 80% nenasycených mastných kyselin a je výjimečně bohatý na přírodní tokoferoly, fenoly, kyselinu fenolovou a karoteny, pomáhá léčit jakékoli neduhy, jako je suchá pokožka, ekzémy, akné, vrásky a mnohé další. Pomáhá chránit a obnovovat funkce pokožky.

Přírodní prebiotikum, které prokazatelně pomáhá obnovit rovnováhu kožní mikroflóry. Prebiotika jsou založena na inulinu extrahovaném z kořene čekanky a fungují tak, že selektivně podporují ochranné organismy, aby pomohly obnovit vrstvu mikrobioty a předcházet určitým kožním onemocněním.

Fermentované laktobacily je složka na bázi probiotik, u které jsme využili její přirozené antimikrobiální vlastnosti a zároveň silné hydratační výhody. Studie potvrzují zvýšení hydratace pokožky až o 25% po 4 týdnech aplikování krému.


Složení

Ingredients: Rosa Damascena Flower Water*, Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/capric Triglycerides, Polyglyceryl-3 sorbyl Linseedate, Glycerine, Lactobacillus Ferment, Niacinamide, Creatin, Argania Spinosa Callus Culture Extract, Isomalt, Lecithin, Magnesium sulfate, Sodium Hyaluronate, Cellulose Gum , Xanthan Gum, Inulin, Cellulose, Glucose, Fructose, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Cellulose, Maltodextrin, Biosaccharide gum-1

*certifikovaná organická zložka

Použití

Krém má výživnou konzistenci a dobře se vstřebává. Vmasíruj ho ráno a večer na vyčištěnou pleť, krk a případne i dekolt. Před prvním použítím je třeba zatlačit pumpičkou několikrát, aby se obsah uvolnil.

 

P2493

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč