Mark Aktivní hydratační krém pro všechny typy pleti 30ml
search
  • Mark Aktivní hydratační krém pro všechny typy pleti 30ml

Mark Aktivní hydratační krém pro všechny typy pleti 30ml

100% přírodní složení, bez parfémů a esenciálních olejů

Aktivní hydratační krém pro každodenní výživu, ošetření a hydrataci pleti. Kromě výživy a hydratace doplňuje přirozené ztráty výživných látek a ceramidů, které vznikají v důsledku stárnutí, životního stylu, vlivem různých znečišťujících látek ale také vlivem slunečního záření.

945,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2495
Zdarma za 315 bodů Zdarma za 315 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 9 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 27,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Krém je šetrný k pokožce a mikrobiomu a udržuje ji pružnou a hedvábně jemnou. Synergický efekt aktivních látek přináší tyto účinky:

✓ ZLEPŠUJE HYDRATACI

✓ SNIŽUJE TRANSEPIDERMÁLNÍ ZTRÁTY VODY

✓ DOPLŇUJE CERAMIDY A VITAMINY

✓ POMÁHÁ SNIŽOVAT HYPERPIGMENTACI

✓ ROZJASŇUJE A ZJEDNOCUJE TÓN PLETI

✓ POSILŇUJE KOŽNÍ BARIÉRU

 

Klíčové účinné látky:

Komplex ceramidů z organického olivového oleje pocházející z ekologického výrobního procesu založeném na biotechnologiích. Ceramidy jsou jedny z nejdůležitějších složek lipidů naší pokožky. Je známo, že hladina ceramidů se snižuje během stárnutí nebo při specifických stavech, jako je suchá a citlivá pokožka nebo atopická dermatitida. Tyto chybějící úrovně lze doplnit topickou aplikací ceramidů identických s pokožkou.

Ceramidy mají schopnost rychle proniknout do pokožky, napomáhají obnově přirozené ochranné vrstvy a podporují rovnováhu přirozené hydratace. Spojují se s vodou ve stratum corneum a vytváří síťovou strukturu pro uzamčení vody.

Studie in vivo byla provedena na skupině 30 mužů a žen se suchou pokožkou ve věku 19 až 62 let. Studie byla provedena v zimě po dobu 4 týdnů s aplikací krému 2x denně. Před zahájením studie a po ní se měřila hydratace pomocí sondy. Hydratace na povrchu pokožky (stratum corneum) nám poskytuje důležité informace o funkci kožní bariéry. Aplikací komplexu ceramidů došlo k výraznému zlepšení vlhkosti na povrchu pokožky i v hlubších epidermálních vrstvách, což napomáhá udržet neporušenou bariérovou funkci. Pokožka je na dotek jemná, pružná a vypadá zdravě.

Niacinamid redukuje otoky a tmavé kruhy kolem očí, stimuluje detoxikaci pokožky, aktivuje kožní mikrocirkulaci, posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky, zklidňuje a chrání citlivou pokožku. Má léty ověřené bělící, protivráskové a hydratační účinky. Je to aktivní forma vitamínu B3 a pleť jej snadno absorbuje.

Levandulový hydrolát BIO má antiseptické a protizánětlivé účinky, zklidňuje pokožku a známky zarudnutí. Pravidelné používání udržuje pleť mladou a rozzářenou. Zpomaluje a léčí zánětlivé reakce pokožky. Zklidňuje zarudnutí a napomáhá sjednocení tónu pleti.

Glycerin se přirozeně nachází v olejích a tucích a také v naší pokožce, proto je nedráždivý a nezpůsobuje alergie. Jeho hlavní funkcí je hydroskopičnost – tedy schopnost vázat na sebe vlhkost a také napomáhá lepší vstřebatelnosti aktivních látek.

Fermentované laktobacily je složka na bázi probiotik, u které jsme využili její přirozené antimikrobiální vlastnosti a zároveň silné hydratační výhody. Studie potvrzují zvýšení hydratace pokožky až o 25% po 4 týdnech aplikování krému.


Složení 

Ingredients: *Lavandula Angustifolia Flower Water, Aqua, *Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic/capric Triglycerides, Glycerine, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Lactobacillus Ferment, Niacinamide, Creatine monohydrate, Magnesium sulfate, Ceramide NP, Cellulose Gum, Inulin, Tocopherol, Xanthan Gum, Fructose, Glucose, Cellulose

*certifikovaná organická zložka

Použití

Krém má lehkou až fluidní konzistenci a dobře se vstřebává. Vmasíruj ho ráno a večer na vyčištěnou pleť, krk a dekolt. Krém můžeš podle potřeby aplikovat i lokálně na suchá a podrážděná místa. Před prvním použítím je třeba zatlačit pumpičkou několikrát, aby se obsah uvolnil.

P2495

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč