Pandoo Jednorázové bambusové kapesníčky 3 vrstvé 100 ks
search
  • Pandoo Jednorázové bambusové kapesníčky 3 vrstvé 100 ks
  • Pandoo Jednorázové bambusové kapesníčky 3 vrstvé 100 ks
  • Pandoo Jednorázové bambusové kapesníčky 3 vrstvé 100 ks

Pandoo Jednorázové bambusové kapesníčky 3 vrstvé 100 ks


Ekologické kapesníčky Pandoo, které jsou šetrné jak k vaší pokožce, tak k životnímu prostředí..

79,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1598
Zdarma za 27 bodů Zdarma za 27 bodů
Zaregistrujte se a získáte 1 věrnostní bod/3,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 1 věrnostní bod/3,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 1 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 3,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


  • Jednorázové papírové kapesníky Pandoo totiž místo běžného dřeva využívají bambus, který je vzhledem ke svým vlastnostem pro výrobu jednorázových produktů mnohem vhodnější. Ten, který používá německá značka Pandoo pochází z ekologického zemědělství a nemusíte se obávat, že by jeho těžba byla likvidační pro planetu. 
  • Bambusové kapesníky Pandoo jsou velmi jemné, a proto jsou vhodné i pro podrážděnou pokožku nosu, který trpí rýmou, nachlazením nebo alergiemi. Navíc díky použití bambusu sají 5x více než běžné kapesníky.
  • Proto s nimi půjdete ekologičtější cestou nejen pro šetrný materiál, ale také mnohem nižší spotřebu. Kapesníky můžete používat nejen na smrkání, ale také pro odličování nebo jiné kosmetické procedury. Každodenní život může být naplněný produkty, které neškodí. Stačí si jen vybrat ty správné.
  • V balení najdete 100 ks třívrstvých bambusových kapesníčků, které jsou nebělené a uložené v recyklovatelné papírové krabičce. Kapesníky od Pandoo se pyšní certifikátem FSC, který zaručuje, že suroviny pro jejich výrobu pocházejí z ekologicky obhospodařovaného lesa. Jsou 100% veganské (bez živočišného lepidla).

Proč bambus?

Díky svým vlastnostem může nahradit papírové i plastové výrobky, a zbytečně přitom nezatěžovat životní prostředí. Navíc je bambus přirozeně antibakteriální a hypoalergenní a už jen jako materiál působí proti bakteriím.

Víte, že každý čtvrtý strom vytěžený z deštného pralesa putuje do papírenského průmyslu? Ze spousty z nich pak vznikají jednorázové papírové výrobky, které použijeme jednou a putují do koše. Oproti klasickým stromům bambus dokáže dorůst až o 1,6 m denně! Sklízet ho tak můžeme po 3-5 letech. Díky tomu můžeme na menší ploše vypěstovat vyšší množství bambusu a zachovat přírodní lesy nedotčené.

Také dokáže absorbovat ohromné množství oxidu uhličitého a oblast zarostlá bambusy produkuje o 35% více kyslíku než běžný les. Bambus také dokážeme recyklovat a snadno se rozloží.

OBSAH BALENÍ

100 kapesníků (3-vrstvých)


SLOŽENÍ

100% bambusová buničina, nebělená, s certifikací FSC

Země původu

Navrženo v Německu, vyrobeno zodpovědně v Číně. Celosvětově roste kolem 1500 druhů bambusu, ale bohužel ne v Evropě. Know-how pro pěstování a zpracování bambusu se nachází hlavně v Číně, kde německá společnost Pandoo úzce spolupracuje se svými partnery, aby zajistili spravedlivé pracovní podmínky a udržitelnou výrobu.

piktogram-pandoo.jpg

P1598
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč