• -3 000,00 Kč
Terapie červeným a infračerveným světlem - Expert 4.0 Mito Light
search
  • Terapie červeným a infračerveným světlem - Expert 4.0 Mito Light
  • Terapie červeným a infračerveným světlem - Expert 4.0 Mito Light
  • Terapie červeným a infračerveným světlem - Expert 4.0 Mito Light

Terapie červeným a infračerveným světlem - Expert 3.0 Mito Light

MITO LIGHT® Expert 3.0 přímo pro vás. Může se pyšnit funkcí časovače, vylepšenou LED technologií, světelným spektrem se 4 vlnovými délkami, vysoká síla ozáření z delší vzdálenosti, luxusním designem a vysokým počtem LED diod, což z něj dělá perfektního pomocníka pro domácí terapii červeným světlem.

20 900,00 Kč
17 900,00 Kč Sleva 3 000,00 Kč
S DPH Dodání do 7 pracovních dnů
Počet

P2946
Zdarma za 5967 bodů Zdarma za 5967 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 179 věrnostních bodů/537,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 179 věrnostních bodů/537,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 179 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 537,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


Terapie červeným světlem představuje proces, při kterém jsou světelné vlnové délky aplikovány na kůži, což stimuluje přirozené hojivé a regenerační procesy vašeho těla. Fotony červeného světla pomáhají vašim buněčným strukturám efektivně využívat kyslík tím, že minimalizují absorpci oxidu dusnatého. Tato terapie je jediná, která dokáže proniknout až do mitochondrií buněk, kde stimuluje procesy hojení a regenerace. To vám může pomoci zlepšit vzhled, fyzickou kondici a celkovou pohodu.

MITO LIGHT®

Disponuje počtem 144 vysoce výkonných LED diod synergicky působícího červeného a blízkého infračerveného světla, které má čtyři druhy vlnových délek – 660, 670, 830, 850 nm!

Proč jsou použity čtyři vlnové délky?

  • Červená i blízká infračervená spektra jsou nyní obě tvořena kombinací dvou vlnových délek. První dvě jsou „staré známé“ praxí i vědou osvědčené vlnové délky 660 nm (červená) a 850 nm (blízká infračervená), které jsme našli už v generaci MITO LIGHT® 2.0. Účinnost a efektivitu jsme však chtěli posunout ještě dál, a proto jsme podrobně zkoumali mechanismus absorbování světla v mitochondriích [R]. Výsledkem našeho vědeckého průzkumu jsou dvě nové vlnové délky s maximální absorpcí a efektivitou – 670 nm (červená) a 830 nm (blízká infračervená).

 

  • Všechny LED diody jsou navíc oproti svému předchůdci více nahuštěné a mají navíc přímější úhel svícení 30 stupňů. Díky tomu je síla ozáření dostatečně silná i z delší vzdálenosti což umožňuje komfortnější použití.
  • Třetí generace používá pouze tu nejkvalitnější technologii LED čipů a driverů, které jsou bez tzv. flicker efektu a během svícení tedy podprahově neproblikávají.
  • Oceníte také digitální ovládací panel s časovačem, na kterém si jednoduše zvolíte režim svícení – pouze červené či blízké infračervené spektrum nebo jejich kombinace. Poté si nastavíte požadovaný čas světelné terapie - po vypršení času se panel automaticky vypne.
  • Velkého vylepšení se dočkala také konstrukce a design. Došlo k navýšení celkových rozměrů, výška je nyní 66 cm a šířka 25 cm! Toto vše je zabaleno do stylového kabátu v černé matné barvě.
  • Zlatá střední cesta pro všechny, kteří to s terapií červeným světlem myslí opravdu vážně. MITO LIGHT® Expert 3.0 spojuje příznivou cenu a střední velikost. Nabízí úsporu peněz, vysoký výkon a jednoduché použití.
  • Díky závěsnému systému, který je součástí balení, můžete panel pověsit svisle na dveře nebo na zeď, nebo zavěsit horizontálně. K osvícení celého těla vám budou stačit 2–3 terapie. A to jsou přesně důvody, proč tento model u mnoha zákazníků vyhrává.
  • Hodí se pro terapii obličeje a hrudníku, zad, paží včetně ramen nebo třeba stehen. Můžete jej využít například k regeneraci svalů, optimalizaci testosteronu, štítné žlázy, snížení zánětlivosti nebo zvýšení produkce kolagenu, které se projeví lepší funkčností kloubů, kvalitnějšími vlasy a svěžejší pletí.
  • Pro co nejlepší účinek terapie doporučujeme nechat se „osvítit“ 10 - 20 minut denně cca ze vzdálenosti 15 - 50 cm.

V balení Expert 3.0 najdete: MITO LIGHT® panel Expert 3.0, závěsný systém, napájecí kabel, propojovací kabel elektřiny, propojovací kabel ovládacího panelu, spojovací systém, ochranné brýle a návod k použití


Červené světlo - Co je pro ženy nejdůležitější?

Bylo prokázáno, že terapie červeným světlem zlepšuje vzhled pleti, aniž by měla jakékoliv známé vedlejší účinky. Terapie červeným světlem zvyšuje průtok krve kůží, čímž se zvyšuje regenerace kůže.

Kromě toho červené světlo aktivuje kmenové buňky v okolí kůže, které se pak množí v nové kožní buňky. Následně dochází ke zlepšení mnoha kožních procesů, jako je redukce akné, potlačení jizvení kůže, redukce spálení od slunce, potlačení vzniku strií a dokonce i hojení popálenin.

Terapie červeným světlem může také zlepšit stavy kůže, jako je růžovka, ekzém a lupénka.

Pokožka se stane napnutější a hladší, sníží se počet a zmenší velikost vrásek a zlepší se hustota kolagenu v kůži. Zlepšuje se také pocit z pokožky a odstín pleti. Studie ukázaly, že při používání terapie červeným světlem pro blahodárné účinky na pokožku nepotřebujete tak vysokou dávku jako pro blahodárné účinky na hlubší tkáně.

Existují stovky, možná dokonce tisíce recenzovaných publikovaných studií, které prokazují přínosy terapie červeným světlem.

Jak velkou plochu těla Expert 3.0 osvítí?


mito-light-expert-predek-tela.png

POUŽITÍ


Pro co nejlepší účinek terapie doporučujeme nechat se „osvítit“ 10 - 20 minut denně cca ze vzdálenosti 15 - 50 cm.

7 nejvýznamnějších důkazy podložených výhod zařízení využívajících červené světlo.

Podpora tvorby kolagenu: Snížení vrásek a jizev
Terapie červeným světlem přináší rozsáhlou škálu výhod (což brzy uvidíte!). Avšak, když lidé mluví o RLT, často má na mysli péči o pleť. Schopnost RLT stimulovat vyváženou tvorbu kolagenu ho činí jedním z nejlepších spojenců vaší pleti.

Boj proti stárnutí: S postupem věku naše tělo ztrácí schopnost produkovat kolagen, což vede k výskytu vrásek, povadlé pleti a dalších projevů stárnutí. Optimalizace hladiny kolagenu je klíčová pro zachování jemné, hladké a pevné pleti. Na rozdíl od jiných ošetření, jako je například intenzivní pulzní světlo (IPL), RLT nepoškozuje pokožku a neprovádí invazivní zákroky. Místo toho se zaměřuje na stimulaci obnovy a zlepšení pleti.

Díky RLT můžete dosáhnout světlejší a pevnější pleti, čímž budete vypadat o mnoho let mladší! Mezi další přínosy terapie červeným světlem v boji proti stárnutí patří redukce vrásek pod očima, na čele, od smíchu a jemných link. Většina účastníků studie, které se zúčastnilo 136 lidí, zaznamenala po použití RLT značné snížení vrásek a jemných linek, zlepšení hladkosti pleti a celkového vzhledu. Analýzy kolagenu získané ultrazvukovým vyšetřením před a po ošetření ukázaly významné zvýšení hustoty kolagenu.

Redukce jizev a strií
Kromě výhod pro obličej může terapie červeným světlem pomoci také s redukcí jizev a strií. Podporuje tvorbu zdravých kožních buněk, což zlepšuje celkový vzhled pleti a zanechává ji jemnou a hladkou.

I když RLT nemusí zaručit úplné odstranění jizev a strií, bylo prokázáno, že je zesvětluje a redukuje přidružené zarudnutí. RLT může také účinně předcházet vzniku budoucích jizev a strií díky své schopnosti podporovat hojení ran a tvorbu kolagenu. S těmito přínosy není překvapením, že RLT se stává neodmyslitelnou součástí každodenní péče o pleť.

Zlepšení zdraví pokožky: Léčba akné, lupénky a růžovky
Máte-li chronické kožní problémy, jako je akné, lupénka nebo růžovka, terapie červeným světlem může být pro vás řešením. Schopnost RLT podporovat tvorbu kolagenu může napomoci růstu nových, zdravějších kožních buněk a obnovit poškození způsobené slunečním zářením a nadměrným vystavením UV záření.

RLT může být účinný při zmírnění akné. Studie prokázaly, že RLT redukuje zánět a produkci kožního mazu, což přispívá ke zlepšení stavu pleti. Pro mnoho lidí je atraktivní, že RLT je přírodní a bezpečnou alternativou bez vedlejších účinků, kterou snadno snášejí všichni typy pleti.

Léčba lupénky a růžovky

Studie zabývající se terapií červeným světlem pro lupénku stále probíhají, ale dosavadní výsledky jsou nadějné. U růžovky se studie většinou zaměřují na kombinaci červeného a modrého světla, která ukazuje významné snížení zarudnutí, svědění a pálení po pěti týdnech.

Celkově lze říci, že RLT představuje slibnou alternativu k tradičním metodám léčby kožních problémů, ačkoli nejlepší výsledky se obvykle dosahují kombinací různých světelných spekter.

P2946

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč