• -600,00 Kč
Terapie červeným a infračerveným světlem - Žárovka Bulb 4.0 Mito Light
search
  • Terapie červeným a infračerveným světlem - Žárovka Bulb 4.0 Mito Light
  • Terapie červeným a infračerveným světlem - Žárovka Bulb 4.0 Mito Light

Terapie červeným a infračerveným světlem - Žárovka Bulb 4.0 Mito Light


Žárovka Bulb 4.0 - váš nový perfektní pomocník pro lokální terapii. Tato vysoce výkonná žárovka je ideálním vstupním produktem pro ty, kteří si k terapii červeným světlem teprve hledají cestu a nechtějí zatím investovat do většího panelu

2 990,00 Kč
2 390,00 Kč Sleva 600,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2944
Zdarma za 797 bodů Zdarma za 797 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 24 věrnostních bodů/72,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 24 věrnostních bodů/72,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 24 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 72,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


MITO LIGHT® Žárovka Bulb 4.0 

  • Tento jedinečný nástroj pro cílenou terapii osloví každého, kdo ocení spojení kompaktní velikosti s maximální efektivitou. Elegantní design, inovativní technologie a dostupná cena z ní činí ideální dárek pro vás nebo vaše blízké.
  • Tato vysoce výkonná žárovka je ideálním vstupním produktem pro ty, kteří si k terapii červeným světlem teprve hledají cestu a nechtějí zatím investovat do většího panelu. Díky své příznivé ceně umožňuje vyzkoušet terapii červeným světlem každému. Revoluční kombinace šesti vlnových délek a pokročilá technologie Multi-Wavelength Dual Chip LED garantuje vysokou účinnost, kterou u žádné jiné žárovky nenajdete.
  • Základem jsou již osvědčené vlnové délky 660 a 850 nm, na které Generace 3.0 navázala dynamickou dvojicí 670 a 830 nm, pro maximální absorpci a účinnost. Generace 4.0 nejen zachovává tuto efektivitu, ale nastavuje nový, ještě vyšší standard. Díky vlnovým délkám 630 nm pro zlepšení pokožky a 810 nm, které podporují vaši mentální činnost.

  • Technologie Multi-Wavelength Dual Chip LED

  • Žárovka 4.0 využívá průkopnickou technologii Multi-Wavelength Dual Chip LED, díky níž každá LED dioda současně emituje červené a blízké infračervené světlo. Tím je zajištěno rovnoměrné osvětlení každé části vašeho těla všemi vlnovými délkami.

  • Flicker-Free technologie je již mnoho let standardní vlastností všech našich terapeutických zařízení s červeným světlem. Stejně jako přirozené světlo slunce - bez blikání, pulzace nebo stresu, pouze příjemný světelný zážitek.

  • Přepínání jednotlivých spekter

  • Díky novému unikátnímu systému přepínače si můžete snadno vybrat mezi režimem s červeným a blízkým infračerveným světlem nebo pouze jedním z nich. Naše žárovka jako jediná na světě nabízí celkem tři módy pro dokonalé přizpůsobení terapie na míru přímo vám.


Červené světlo - Co je pro ženy nejdůležitější?

Bylo prokázáno, že terapie červeným světlem zlepšuje vzhled pleti, aniž by měla jakékoliv známé vedlejší účinky. Terapie červeným světlem zvyšuje průtok krve kůží, čímž se zvyšuje regenerace kůže.

Kromě toho červené světlo aktivuje kmenové buňky v okolí kůže, které se pak množí v nové kožní buňky. Následně dochází ke zlepšení mnoha kožních procesů, jako je redukce akné, potlačení jizvení kůže, redukce spálení od slunce, potlačení vzniku strií a dokonce i hojení popálenin.

Terapie červeným světlem může také zlepšit stavy kůže, jako je růžovka, ekzém a lupénka.

Pokožka se stane napnutější a hladší, sníží se počet a zmenší velikost vrásek a zlepší se hustota kolagenu v kůži. Zlepšuje se také pocit z pokožky a odstín pleti. Studie ukázaly, že při používání terapie červeným světlem pro blahodárné účinky na pokožku nepotřebujete tak vysokou dávku jako pro blahodárné účinky na hlubší tkáně.

Existují stovky, možná dokonce tisíce recenzovaných publikovaných studií, které prokazují přínosy terapie červeným světlem.

Design Žárovky 4.0 nejen oslní, ale také zaručuje kvalitu a funkčnost. Jeho minimalistický styl vyzařuje moderní eleganci, čímž se stává vkusným doplňkem vašeho interiéru, a zároveň každý prvek splňuje svůj účel. Detaily mají význam, a proto jsou všechny prvků strategicky umístěny pro dosažení optimální efektivity.

P2944

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč