LUMI TUNDRA AHA-BHA čistící mléko 100ml
search
  • LUMI TUNDRA AHA-BHA čistící mléko 100ml

LUMI TUNDRA AHA-BHA čistící mléko 100ml


Toto jemné, ale účinné čisticí mléko bylo speciálně vyvinuto pro péči o pleť se sklonem k akné a přináší skvělé výsledky bez vysoušení pokožky.

786,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2534
Zdarma za 262 bodů Zdarma za 262 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 8 věrnostních bodů/24,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 8 věrnostních bodů/24,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 8 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 24,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


Oceňovaná řada Tundra je přírodním řešením pro ty, kteří denně bojují s přebytečným mazem, ucpanými póry nebo pletí náchylnou k akné. Produkty Tundra řeší základní příčinu kožních problémů a obnovují normální funkci pokožky, přičemž mají zcela přírodní složení.

• Pro problematickou pleť se sklonem k akné

• Jemně exfoliuje a předchází ucpávání pórů

• Bez nepříjemného vysoušení pokožky, pomáhající obnovit kožní mikrobiom

• Obsahuje jedinečný komplex AHA a BHA kyselin, přírodních extraktů a konopného oleje

Většina přípravků zaměřených na aknózní pleť se nezaměřuje na výživu a vyvážení pleti. Místo toho se soustředí na minimalizaci produkce mazu a vysoušení pokožky. Tyto produkty obvykle obsahují drsné antibakteriální přísady, které zabíjejí jakoukoli živou bytost na povrchu pokožky – nejen škodlivé bakterie, jako je propionibacterium acnes (šíří se v důsledku ucpaných pórů), ale také užitečné a potřebné bakterie, které pomáhají vytvářet kožní mikrobiom. Účinek může být svou silou podobný antibiotikům a může způsobit nerovnováhu v těle. Navzdory tomu stále není odstraněna hlavní příčina problému. Narozdíl od toho produkty Tundra řeší základní příčinu kožních problémů a obnovují normální funkci pokožky, přičemž mají zcela jemné a přírodní složení.


Složení

KLÍČOVÉ INGREDIENCE

Komplex AHA ovocných kyselin je multifunkční směs přírodních složek bohatých na alfa hydroxy kyseliny (AHA). Hlavní funkce AHA kyselin spočívá v jejich keratinolytické schopnosti – kyseliny oslabují vazby mezi odumřelými kožními buňkami, způsobují exfoliaci, což má za následek svěžejší vzhled pleti a méně ucpaných pórů. 

LUMI organické složení proti akné obsahuje unikátní směs ingrediencí získaných přímo z amazonského deštného pralesa – pryskyřici Copaiba balzám (copaifera officinalis), olej ze semen Andiroby (carapa guianensis) a Acai olej (euterpe oleracea). Studie ukazují, že toto složení snižuje výskyt akné až o 42,9 % po 48 dnech nepřetržitého používání. Snížení výskytu pupínků je patrné již po třech týdnech!

Extrakt z vrby stříbrné je jedinečným zdrojem přírodní kyseliny salicylové (BHA kyseliny) a je jednou z nejčastěji používaných složek v produktech péče o pleť určených pro pleť se sklonem k akné. Kyselina salicylová snižuje tvorbu kožního mazu a má exfoliační účinek.

Extrakt z rozmarýnu obsahuje fenolické sloučeniny s antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi. Také dodává řadě LUMI Tundra její výraznou uklidňující vůni.

Konopný olej je bohatý na kyselinu linolovou, která pomáhá snižovat keratinizaci pokožky a ucpané póry. Olej má zklidňující účinek na pokožku díky kyselině gama-linolenové.

INC:

Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil*, Betaine*, Cellulose*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate*, Glycerin, Xanthan gum, Copaifera Officinalis Resin*, Butyrospermum Parkii Butter*, Carthamus Tinctorius Seed Oil*, Glyceryl Stearate*, Myristyl Myristate*, Cetearyl Alcohol*, Tocopherol*, Carapa Guaianensis Seed Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Sodium Anisate*, Salix Alba Bark Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Lactic Acid, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Sodium Levulinate*, Acer Saccharum Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid

Použití

Používejte každé ráno a/nebo večer k čištění obličeje. Čisticí mléko je multifunkční a lze jej použít různými způsoby. Naneste na vatový tampon – nebo přímo na ruce – a rozetřete na obličej, abyste odstranili přebytečný maz a nečistoty. Masírujte po dobu 1 minuty. Poté opláchněte vlažnou vodou. Pro dosažení nejlepších výsledků se před začátkem čištění pleti ujistěte, že je pokožka vlhká.

TIP: Čistící mléko TUNDRA můžete použít i jako pleťovou masku pro ještě hlubší čištění. Stačí nechat mléko při čištění působit o něco déle - ze začátku používání zhruba 2 minuty, později můžete v případě potřeby zvyšovat dobu působení na 3-5 minut. Nenechávejte však čistící mléko na pleti déle než 10 minut a tuto metodu používejte maximálně párkrát týdně, ne každý den.

Čisticí mléko LUMI Tundra AHA-BHA je fantastickým ošetřením pro citlivou pokožku díky vysokému obsahu kyseliny mléčné. Jakmile se však stav pokožky obličeje zlepší, doporučujeme používat hydratační pleťové čistící mléko LUMI, které má nižší obsah kyseliny mléčné.

Vzhledem k bohatému množství bioaktivních látek, které se v něm nacházejí, může toto čistící mléko zpočátku způsobovat podráždění a mírné zarudnutí pokožky. V těchto situacích doporučujeme použít přípravek pro prvních pár použití na suchou pokožku, čímž dojde ke zmírnění účinků bioaktivních látek.

Nevhodné pro použití s topickými nebo perorálními léky obsahujícími retinol nebo jeho deriváty.

Při používání produktů LUMI Tundra doporučujeme vyvarovat se opalování a vystavování se intenzivnímu slunečnímu záření ihned po použití. V letních měsících není třeba přestat používat produkty Tundra, protože řada Tundra byla navržena pro každodenní použití a obsahuje pouze mírnou koncentraci AHA. Jen nezapomeňte ponechat malou mezeru mezi používáním produktů a vstupem na intenzivní sluneční záření!


DOBRÉ VĚDĚT

Produkty LUMI jsou jedinečné – bez chemikálií, čerstvé a minimálně zpracované – chraňte je proto před přímým slunečním zářením. Čisticí mléko LUMI Tundra AHA-BHA spotřebujte nejlépe do 3 měsíců po otevření. Pokud se rozhodnete dát si pauzu v používání našich produktů, uložte je do lednice, abyste trochu prodloužili jejich životnost. Stejně jako u všech přírodních surovin však platí, že čím čerstvější, tím lepší!

P2534

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč