LUMI Superbloom noční sérum s vitamínem C 30ml
search
  • LUMI Superbloom noční sérum s vitamínem C 30ml

LUMI Superbloom noční sérum s vitamínem C 30ml


Věděli jste, že malá dávka kvalitního nočního séra dokáže proměnit hodiny spánku v omlazující pleťovou terapii? Vyzkoušejte toto skvělé noční sérum Superbloom od LUMI a přesvědčte se, jak dokáže kvalitní vitamín C omladit a rozzářit vaši pleť. Navíc díky spojení vitamínů C a E v séru Superbloom, se prospěšné vlastnosti těchto dvou vitamínů zesílí a při samostatném podávání dochází k ještě výraznější změně na kůži.

1 265,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2531
Zdarma za 422 bodů Zdarma za 422 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 13 věrnostních bodů/39,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 13 věrnostních bodů/39,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 13 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 39,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


• Pro jemnější, hladší a omlazenou pleť

• Sjednocuje tón pleti, pomáhá s akné, jizvičkami po akné a zarudnutím

• Silný antioxidant, která zabraňuje předčasnému stárnutí pleti a neutralizuje stresové hormony

• Stimuluje obnovu kožních buněk a podporuje tvorbu kolagenu

• Vhodné pro všechny typy pleti

• Obsahuje vitamín C, výtažek z mořských řas, skvalan, konopný olej, extrakt z rozmarýnu, vitamín E


Složení

Vitamín C 

Noční sérum Superbloom obsahuje 0,7 % esteru vitaminu C, ale nenechte se zmást – jeho účinek je mnohem výživnější než například produkt s obsahem 30 % vitamínu C. Jak je to možné?

V kosmetice existují dvě hlavní formy vitaminu C – kyselina askorbová a askorbyl, z nichž jsme vybrali exkluzivnější, askorbylpalmitát, který je vhodný i pro citlivou pleť. 

• První a široce používaná kyselina askorbová (L-Ascorbic Acid) je ve vodě rozpustný, nestabilní vitamín C, což znamená, že vitamín reaguje se světlem, kyslíkem a mnoha dalšími látkami. V produktech ho proto musí být hodně – například 30 % je dostatečně velké množství na to, aby se alespoň malá část nestabilního vitamínu nakonec dostala i do pokožky. Protože však kyselina askorbová velmi pravděpodobně reaguje s jinými látkami, může dráždit pokožku a obtížně se skladuje.

Askorbyl palmitát, používaný v nočním séru Superbloom, je ester vitamínu C, který je rozpustný pouze v oleji a je velmi stabilní sloučeninou. Není ovlivněn jinými látkami, nedráždí pokožku a díky svým vlastnostem rozpustným v tucích se snadno dostává do lipidové vrstvy, kde se blahodárné účinné látky okamžitě vstřebávají. Díky své účinnosti je procento sloučeniny v kosmetických přípravcích také mnohem nižší než v kyselině askorbové. 

Výtažek z řas - omlazuje pokožku neutralizuje účinek stárnutí stresového hormonu kortizolu a adrenalinu na pokožku

Za studena lisovaný konopný olej - obsahuje užitečné omega mastné kyseliny, z nichž 80 % jsou nenasycené kyseliny, které si naše tělo nedokáže samo vyrobit, ale hrají zásadní roli při budování buněčných membrán. Mastné kyseliny udržují buněčné membrány elastické a pohyblivé a zlepšují výměnu energie a příjem živin mezi buňkami. Díky těmto mastným kyselinám zvyšuje konopný olej schopnost pokožky vázat vlhkost. Kromě toho olej obsahuje mnoho dobrých vitamínů, fytosteroly, chlorofyl a antioxidanty. Olej je velmi lehký, rychle se vstřebává a neucpává póry. Pro vysoký obsah kyseliny linolové je vhodný i pro aknózní a mastnou pleť. LUMI spolupracuje s místními pěstiteli organického konopí v Estonsku . Semínka jsou těsně před rozmixováním krému lisována do oleje, čímž je zaručena jeho maximální čerstvost a nasycení bioaktivními látkami.

Skvalan - dodává hedvábný pocit pleti. Skvalan je součástí lipidové vrstvy kůže. V nočním séru Superbloom se používá skvalan získaný z oliv, který napomáhá regeneraci kožních buněk a přímo redukuje známky stárnutí. 

Extrakt z rozmarýnu

Vitamín E

INCI:

Caprylic/Capric Triglyceride*Squalane*Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*Hydrogenated Vegetable Oil*Helianthus Annuus Seed Oil*Ascorbyl Palmitate*Plankton Extract*Tocopherol (Vitamin E)*Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*

Všechny ingredience mají bio certifikaci a potravinářskou kvalitu.

*Certifikovaná organická složka

**Od malého estonského výrobce

Použití

✓ Jak připravit pleť na sérum?

Před použitím séra si očistěte obličej – odstraňte make-up a případně pleť tonizujte. Můžete si tak být jisti, že se účinné látky v séru dokážou rychle vstřebat hluboko do pokožky.

Jak sérum na pleť aplikovat?

Sérum doporučujeme nanést na obličej před spaním. Protřepejte, napumpujte kapku produktu na prsty nebo do dlaně a poté naneste na obličej a jemně masírujte. Masáž stimuluje krevní a lymfatický oběh a teplo rukou otevírá póry. Masírujte si pokožku přesně tak, jak se vám líbí, důležité jsou pohyby zdola nahoru a tlak, který vytváří příjemný pocit. 

Má se sérum používat denně nebo jako kúra?

Odpověď závisí na stavu pokožky. Doporučujeme začít sérum používat jako "kúru" a sledovat reakci pokožky. Pokud dosáhnete požadovaného výsledku, opakujte opět kúru až po několika měsících. V případě potřeby lze ale sérum používat i denně.

Může po séru následovat krém?

V případě suché pleti rozhodně doporučujeme kromě séra použít i hydratační krém. 


Co je dobré vědět?

Produkty LUMI jsou speciální – přírodní, čerstvé a minimálně zpracované, proto je prosím chraňte před přímým slunečním zářením. Dětský olej je nejlepší spotřebovat do 6 měsíců po otevření. Pokud si v používání uděláte pauzu, uložte přípravek do lednice, abyste prodloužili jeho životnost. Ale nezapomínejte, že platí pravidlo, čím čerstvější, tím lepší!

P2531

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč