BIO Retinol serum 30 ml
search
  • BIO Retinol serum 30 ml

BIO Retinol serum 30 ml

Noční omlazení s postupně se uvolňujícím 0,05% retinolem a koenzymem Q10

315,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2241
Zdarma za 106 bodů Zdarma za 106 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 3 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 9,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Zastavte čas s nočním Bio Retinol sérem. Dodejte vaši pleti elixír mládí. Retinol spolu s koenzymem Q10 redukuje jemné linky, vrásky a přispívá k produkci kolagenu. Speciální liposomy zajišťuji postupné uvolňování retinolu, zintenzivněni účinků a jeho lepši vstřebání do hlubších vrstev pleti. Unikátní kombinace extraktů z mrkve, pivních kvasinek, přesličky a chia semínek navíc dodává pleti potřebné živiny a minerály, hydratuje, podporuje prokrveni pleti a zpomaluje stárnuti. Sérum ocení každá pleť, která touží po mladistvém vzhledu.

Zatočte s vráskami pomocí vitamínu mládí. Sérum s retinolem a dalšími prospěšnými látkami zredukuje drobné nedokonalosti pleti a navrátí jí ztracenou pevnost a pružnost.

Mezi další plusy tohoto séra patří jeho příjemná vůně. Má lehce sladkou květinovou vůni s podtónem citrusů.

Navíc sérum má lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a zajistí dlouhotrvající pocit sametové hebkosti.


Složení

Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Juice*(šťáva z aloe vera), Rosa Damascena Flower Water*(růžová voda), Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*(slunečnicový olej), Lactobacillus Ferment, Xanthan Gum (přírodní pojivo), Sodium Stearoyl Lactylate (emulgátor), Retinol, Ubiquinone (koenzym Q10), Phospholipids (fosfolipidy), Daucus Carota Sativa Extract (extrakt z karotky), Saccharomyces Cerevisiae Extract (extrakt z kvasinek), Panax Ginseng Root Extract (extrakt z ženšenu), Equisetum Arvense Extract (extrakt z přesličky) , Salvia Hispanica Seed Extract (extrakt z chia semínek), Vanilla Planifolia Fruit Extract*(extrakt z vanilky), Rosa Damascena Flower Extract (extrakt z růže), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (pomerančový esenciální olej) , Lavandula Angustifolia Oil (levandulový esenciální olej), Pelargonium Graveolens Oil (gerániový esenciální olej), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filitrate (ferment z ředkve), Tapioca Starch (škrob z manioku), Algin (extrakt z mořských řas), Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**. *Z kontrolovaného ekologického zemědělství. **Přirozená součást růžové vody a esenciálních olejů.

Aktivní složky

  • Lipomomální retinol je jedním z derivátů vitaminu A, která pomáhá redukovat jemné linky a vrásky tím, že urychluje obnovu buněk. “Komunikuje” s buňkami, které stimuluje k produkci kyseliny hyaluronové a kolagenu. Jeho účinky jsou podloženy desítky let trvajícího výzkumu.

  • Vitaminům podobná látka koenzym Q10 se běžně vyskytuje v našem těle. Posiluje pokožku a pomáhá ji chránit před stresovými faktory. Napomáhá k její regeneraci a navrací ztracenou pružnost a pevnost.

  • Extrakt z mrkve obsahuje vitamíny a antioxidanty pro zdravou pleť. Tyto složky napomáhají k regeneraci buněk, zpevnění a rozjasnění pleti.

  • Extrakt z pivních kvasinek poskytuje výživu a zlepšuje texturu pokožky.

  • Uklidňující extrakt z přesličky tonizuje a podporuje pevnost a elasticitu pokožky.

  • Extrakt z chia semínek obsahuje omega-3 mastné kyseliny, které hydratují a posilují pokožku. Účinně napomáhá také v boji proti vráskám.

Návod na omlazující péči krok za krokem 

Podpořte mladistvý vzhled a boj proti stárnutí ve vašem kosmetickém rituálu s naším Bio Retinol sérem.  Přírodní složky podporují obnovu pleti a dodávají jí bohatou směs živin. Sérum vytváří silnou ochranu před poškozením volnými radikály. Nezapomeňte vybírat produkty, které odpovídají vašim individuálním potřebám a typu pleti. 

  • Krok č. 1 – Odlíčení a čištění: Začněte tím, že očistíte pleť jemným Bio Levandulovým čistícím gelem anebo Bio Růžovým čistícím olejem PURITY VISION®.  Opláchněte pleť vlažnou vodou a jemně ji osušte.    

  • Krok č. 2 – Tonizace: Po důkladném čištění pleť připravte na další kroky pomocí Bio tonika nebo Bio květových vod PURITY VISION®.  Naneste tonikum či květovou vodu na vatový tampon a jemně přejděte po celém obličeji a krku. Tonikum či květová voda pomohou zklidnit a vyvážit pH pokožky.    

  • Krok č. 3 – Omlazení a regenerace: Naneste pár kapek Bio Retinol séra na vyčištěnou a tonizovanou pleť, jemně vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.    

  • Krok č. 4 – Dodatečná péče: Pro podpoření efektu hydratace a uzamknutí vlhkosti v pleti, aplikujte vhodný hydratační krém nebo olej PURITY VISION®, který odpovídá vašemu typu pleti. Vhodný krém dodá vaší pleti potřebnou vlhkost a zároveň ji ochrání.      

  • Krok č. 5 – Ochrana před UV zářením: Nezapomeňte na důležitost ochrany před slunečním zářením. Použijte kvalitní ochranný krém s odpovídajícím SPF faktorem, který chrání pleť před škodlivými UV paprsky.

Certifikace, které zaručují kvalitu tohoto výrobku:

 Vegan and cruelty free

  • Tento certifikát je udělován společností PETA. Zajišťuje, že žádný z našich produktů, ani jeho ingredience, nebyly testovány na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu (včelí vosk, lanolin, karmín atd.).

 V PURITY VISION® si vážíme všech živých bytostí, a proto je proti našemu přesvědčení cokoliv testovat na zvířatech.

 Aiab

  • Italský certifikát zaručuje, že produkty byly vyrobeny z maximálního množství surovin ekologického zemědělství. Aby produkty získaly tento certifikát nesmí být testovány na zvířatech a obsahovat GMO (geneticky modifikované organismy). 
P2241

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč