Vážení klienti, dovolujeme si Vás upozornit, že e-shop z důvodu technických úprav bude ve dnech 28.-29.32024 v režimu katalogu.
Objednávky bude možné zadávat od soboty 30.03.2024.
Děkujeme tímto za Vaši přízeň, trpělivost a pochopení. Vaše NaturaPura.

Biorythme  Přírodní odličovač očí Okno do duše (velký) 125ml
search
  • Biorythme  Přírodní odličovač očí Okno do duše (velký) 125ml
  • Biorythme  Přírodní odličovač očí Okno do duše (velký) 125ml
  • Biorythme  Přírodní odličovač očí Okno do duše (velký) 125ml
  • Biorythme  Přírodní odličovač očí Okno do duše (velký) 125ml

Biorythme Přírodní odličovač očí Okno do duše (velký) 125ml


Odličovač pro náročné zákaznice: kromě dokonalého složení vyniká perfektní schopností odlíčit i voděodoplný make-up - bez podráždění a štípání v očích. Oční okolí zanechává sametově hebké a bez mastného filmu.

339,00 Kč
S DPH
Dostupné
P1676
Zdarma za 113 bodů Zdarma za 113 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 3 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 9,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


  • 100% přírodní složení směle konkuruje dokonale funkčním výrobkům známých značek. Na rozdíl od nich v tom našem ale nenajdete ropné deriváty, silikony, barviva nebo kontroverzní konzervaci.
  • 100% přírodní, dermatologicky testované složení, produkt vhodný i pro citlivou pleť a nositele/ky kontaktních čoček
  • Velmi jemná receptura pro nenásilné odlíčení očí, obočí a úst, případně celého obličeje (více informací níže)
  • Dvoufázové složení zajistí dokonalé odlíčení všech nečistot a typů make-upu (rozpustných ve vodě i v tuku)
  • Díky použitým olejům (zejména cennému olivovému squalanu) odličovač nezanechává mastný film, naopak je po jeho použití oční okolí hedvádbě jemné a vyživené
  • Složení bez vody, která je nejlevnější kosmetickou surovinou. Místo ní jsme v odličovači použili bio květovou vodu z růže, která je vhodná i pro citlivé okolí očí
  • Používání je požitek díky hodnotným surovinám jakým je olivový squalan, hydratační kyselina hyaluronová (ve dvou velikostech), vzácný olej z granátového jablka nebo melounových semínek
  • Po protřepání se z dvoufázového produktu stane nemastné "mléko", které má ale stále tekutou konzistenci pro velmi snadné použití - to je navíc ještě zpříjemněno pumpičkou, díky které lze odličovač dávkovat přesně a bez zbytečného plýtvání
  • Vhodný pro vegany – 100% rostlinné složení
  • Odličovač je balený v lahvičce vyrobené z již použitých surovin (100% recyklovaný plast), lahvička se dá i nadále recyklovat

SLOŽENÍ

Rosa Damascena Flower Water (květová voda z růže damašské), Squalane (nemastná látka získávaná z olivového oleje), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Polyglyceryl-10 Laurate (rostlinná mycí a pečující složka), Punica Granatum Seed Oil (olej z granátového jablka), Citrullus Lanatus Seed Oil (olej z melounových semínek), Aqua (voda), Sodium Hyaluronate (kyselina hyaluronová ve dvou velikostech), Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej), Tocopherol (vitamin E), Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate (rostlinné mycí látky), Sodium Levulinate (rostlinná multifunkční látka), Sodium Anisate (rostlinná pečující látka), Sodium Phytate (přírodní antioxidant), Lactic Acid (veganská kyselina mléčná), Citric Acid (kyselina citronová), Alcohol (0,001 % alkoholu), Citronellol, Geraniol (vonné složky přirozeně obsažené v použité růžové vodě)

 

 

Spotřebujte: do 12 měsíců od otevření

POUŽITÍ

 Před každým použitím lahvičku dokonale protřepejte. Odličovač je pak možné aplikovat dvěma způsoby:

(ani v jednom případě není nutné přípravek oplachovat)

1. Navlhčete tampon a vyždímejte důkladně všechnu vodu (tak, aby z něj nic nekapalo). Pak na něj nanesete přibližně dvě pumpičky odličovače.

2. Odličovač (2 až 3 pumpičky) lze nanést také rovnou na suchý tampon.

 

Každá z variant má své výhody, vyzkoušejte obě a uvidíte, která bude ta pravá právě pro vás.

Tip: Přitiskněte tampon před samotným stíráním make-upu na pár sekund k víčku (rtům, obočí), odlíčení pak půjde snadněji.


UPOZORNĚNÍ

Lahvičky plníme ručně, proto je možné, že je v některé odličovače o trochu více a někde méně. Vždy ale garantujeme minimální objem 125 ml.

V odličovači mám mezi žlutou a průhlednou vrstvou ještě jednu (tenkou bílou nebo třeba také bílý "mrak"), je to v pořádku?

Ano, výrobek je zcela v pořádku - nejkrásnější určitě je, když jsou vrstvy pěkně oddělené právě na dvě; třetí se ale může objevit také (záleží to na teplotě při výrobě a teplotě skladování u vás doma).

 

 

Mohu výrobek použít kromě odlíčení očí, obočí a úst také na celý obličej?

Okno do duše je koncipované pro velmi jemnou a citlivou pleť, proto je jisté, že ho bude dobře snášet i pokožka celého obličeje. I přesto bychom ho ale neradi doporučovali pro odličování obličeje plošně: odličovač má velmi pečující, výživné složení - proto bude velmi pravděpodobně úžasně vyhovovat na celý obličej konkrétním typům pleti (suchá, zralá). Naopak na některé typy pokožky by mohl být moc hutný (mastná, smíšená, aknotická). Nejlepší tak bude odlíčení celého obličeje vyzkoušet na sobě a rozhodnout se podle svého pocitu. Je ale důležité nezapomenout, že pokud Okno do duše použijete pro odlíčení celého obličeje, je nutné ho opláchnout (na rozdíl od použití pouze na oční okolí) - pleť lze dočistit například čistým hydrolátem (květovou vodou) nebo kvalitní pleťovou vodou nanášenou pomocí tamponku - nebo je možné pokračovat v péči čisticím gelem apod. (kterého po použití našeho odličovače nebudete potřebovat tolik, protože díky Oknu do duše bude pleť zbavena náročného make-upu).

 

 

Pumpička mi nejde zmáčkout a nemohu tak produkt použít, co je špatně?

Pumpička má dvě polohy - vlevo je v uzamčeném stavu a pumpovat lze až po jejím otočení doprava. Před prvním použitím je také nutné zapumpovat vícekrát, aby se tekutina nasála do trubičky - a příště poteče už raz dva.

 

 

Odličovač obsahuje květovou vodu z růže, která krásně voní - jak to, že není cítit i v produktu? Není to nějaká voda druhé kategorie?

Tak tohle nás také nesmírně štve... Při výrobě hekáme nad růžovou vodou doslova blahem, protože její okouzlující vůně nás nepřestává fascinovat. Bohužel, v Oknu je použito mnoho látek, které vůni "žerou" (dělají to zejména rostlinné mycí složky) - veškerou vůni prostě neutralizují, jinak řečeno ničí. Zachování báječné vůně nepomáhá ani použitá lahvička, která je výjimečná svým původem (je vyrobená z již recyklovaného plastu), ale vůni "žere" také. Vy si tak bohužel nemůžete užít krásnou vůni bio hydrolátu exkluzivní kvality, ale dobrou zprávou je, že jeho pečující účinky v produktu rozhodně zůstávají.

P1676
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč