Mark Intenzivní zklidňující krém pro citlivou pleť, ekzém i rosaceu 30ml
search
  • Mark Intenzivní zklidňující krém pro citlivou pleť, ekzém i rosaceu 30ml
  • Mark Intenzivní zklidňující krém pro citlivou pleť, ekzém i rosaceu 30ml
  • Mark Intenzivní zklidňující krém pro citlivou pleť, ekzém i rosaceu 30ml
  • Mark Intenzivní zklidňující krém pro citlivou pleť, ekzém i rosaceu 30ml

Mark Intenzivní zklidňující krém pro citlivou pleť, ekzém i rosaceu 30ml


100% přírodní složení, bez parfémů a esenciálních olejů

Citlivá pleť se pojí se širokým spektrem termínů, definujeme ji jako podrážděnou, stresovanou, reaktivní nebo intolerantní až hyperreaktivní. Ve většině případů její projevy jsou zarudnutí, svědění, pálení, štípání, bolest, otok nebo přítomnost zánětlivého procesu.

1 190,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2494
Zdarma za 397 bodů Zdarma za 397 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 12 věrnostních bodů/36,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 12 věrnostních bodů/36,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 12 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 36,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Příčiny vzniku zánětů pleti mohou být různé, může jít o fyzické pobídky (UV záření, klima a výkyvy teplot, nebo i narušení kůže holením), chemické – iritující čistící a kosmetické přípravky, nežádoucí reakce na alergeny a toxiny, psychologické – stres a hormonální faktory. Podle nejnovějších studií se zánětlivé projevy pleti objevují častěji u starších lidí a jsou spojeny se stárnutím pleti.

Pro citlivou pleť je charakteristická narušená kožní bariéra a nadměrná reakce na vnější podněty. Kůže je neustále v ochranném „módu“ protože na ní probíhají zánětlivé procesy, v důsledku toho se stav pokožky zhoršuje a stává se ještě více citlivější.

Pro tento krém jsme vybrali aktivní látku, která řeší celé spektrum problémů citlivé pleti. Má vědecky a klinickými studiemi (In vivo a in vitro) prokázané účinky:

✓   ZLEPŠUJE STAV EKZÉMU

Výsledky klinické studie na atopické pokožce jsou zobrazeny na obr. 2. Studie probíhala po dobu 2 týdnů s aplikací 2x denně na léze (rameno, noha, břicho) a 4x denně (ruka). Studie se zúčastnilo 34 lidí (8 mužů a 26 žen) ve věku 17 až 60 let. Kromě zlepšení stavu pokožky bylo zaznamenáno snížení pocitu a intenzity svědění a výrazné zlepšení osobního diskomfortu spojeného s atopickým ekzémem.

Snimkaobrazovky2023-09-04o14.06.49_548b4fbf-4cc0-42d5-a699-3121420c061b_480x480.png?v=1693996391

✓  REDUKUJE PROJEVY KUPERÓZY

Studie (obr. 3) byla provedena na 20 dobrovolnících (2 muži a 18 žen) ve věku 23 až 65 let. Po dobu 6 týdnů byl aplikován krém 2x denně. Cílem bylo objektivní hodnocení stavu pokožky i instrumentální stanovení zarudnutí kůže. Po 3 týdnech bylo dermatologem potvrzeno výrazné zlepšení a po 6 týdnech závažnost viditelných a vnímatelných parametrů jako je stupeň zarudnutí, stupeň zánětu a celkový vzhled se snížila na polovinu.

Snimkaobrazovky2023-09-04o15.40.56_d48331d5-5ae2-4812-bbc0-50bab156d1ee_480x480.png?v=1693996419

✓ PŮSOBÍ PROTIZÁPALOVĚ

✓ SNIŽUJE ALERGICKÉ REAKCE

✓ ZMÍRŇUJE SUCHOST A SVĚDĚNÍ

✓ UPOKOJUJE PODRÁŽDĚNÍ A ZAČERVENÁNÍ

✓ CHRÁNÍ A REGENERUJE POŠKOZENOU KOŽNÍ BARIÉRU

✓ UPOKOJUJE PLEŤ PO HOLENÍ A EPILACI

Klíčové účinné látky:

✓  Olej ze semen černého rybízu, extrakt z révy, rozmarýnu a koncentrát slunečnicového oleje - obsahuje extrémně vysoký podíl mastných kyselin - kyseliny linoleové, y-linolenové a a-linolenové. Tento olej má výrazné protizánětlivé účinky a prospěšné účinky na suchou, popraskanou a stárnoucí pokožku, jakož i při atopickém ekzému a psoriáze. Esenciální mastné kyseliny hrají důležitou roli pro udržení zdravé kožní bariéry a minimalizování TEWL (transepidermální ztráty vody).

✓  Hydrolát ze zeleného čaje má uklidňující a protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají uklidnit podrážděnou nebo zanícenou pokožku. Je prospěšný při stavech, jako je rosacea, akné a zarudnutí. Pomáhá udržet rovnováhu vlhkosti pokožky a předcházet jejímu vysušování. Dokáže snížit výskyt tmavých kruhů a otoků kolem očí díky svým protizánětlivým vlastnostem a obsahu kofeinu. Má bohatou koncentraci antioxidantů, polyfenovolů a dalších bioaktivních složek, které se nacházejí v listech zeleného čaje. Antioxidanty pomáhají bojovat proti volným radikálům, což jsou nestabilní molekuly, které mohou poškodit kožní buňky a urychlit proces stárnutí. Tato ochrana může pomoci snížit příznaky předčasného stárnutí, jako jsou vrásky a jemné linky.

✓  Biolin je klinicky ověřené přírodní prebiotikum, které účinně pomáhá obnovit mikroflóru při různých závažných kožních onemocněních. Kožní onemocnění jsou obecně způsobena nebo udržována nerovnováhou mikroflóry charakterizovanou dominancí nebo infekcemi určitých organismů. Léčba těchto stavů může být komplikovaná, takže pokožka je náchylná k novým infekcím v důsledku absence silné ochranné mikroflóry. Biolin může pomoci rychle obnovit mikroflóru a chránit před novými nebo opakujícími se infekcemi. Posiluje citlivou kožní bariéru pokožky diabetiků.

✓  Fermentované laktobacily je složka na bázi probiotik, u které jsme využili její přirozené antimikrobiální vlastnosti a zároveň silné hydratační výhody. Studie potvrzují zvýšení hydratace pokožky až o 25% po 4 týdnech aplikování krému. 


Složení

Ingredients: Camellia Sinensis Leaf Water, Aqua, Caprylic/capric Triglycerides, *Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerine, Polyglyceryl-3 sorbyl Linseedate, Lactobacillus Ferment, Octyldodecanol, Magnesium Sulfate, Inulin (and) Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ribes Nigrum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Maltodextrin (and) Biosaccharide gum-1, Helianthus Annuus Seed Oil

*certifikovaná organická zložka

Použití

Krém má hutnější konzistenci, jemně ho vmasíruj ráno a večer na vyčištěnou pleť.  Obsah jedné pumpičky postačí na celý obličej i krk. Krém můžeš podle potřeby aplikovat i lokálně na suchá a podrážděná místa. Před prvním použítím je třeba zatlačit pumpičkou několikrát, aby se obsah uvolnil.

P2494

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč