BIO Hydro2 serum 30 ml
search
  • BIO Hydro2 serum 30 ml

BIO Hydro2 serum 30 ml

Hloubková hydratace a redukce linek s 1,5 % kyselinou hyaluronovou

289,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2242
Zdarma za 97 bodů Zdarma za 97 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 3 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 9,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Hydro2 sérum intenzivně a do hloubky hydratuje pleť a redukuje jemné vrásky. Kombinuje dva druhy kyseliny hyaluronové, jeden typ bojuje proti vráskám a druhý dodává pleti svěžest a hydrataci. Sérum zanechává pleť pružnou, bez viditelných vrásek a krásně hydratovanou. Antioxidační efekt séra podporuje bambusová voda, extrakt z okurky a heřmánku. Pro každodenní pocit svěžesti.

Osvěžte svou pleť s dvojitou dávkou hydratace. Unikátní složení Bio Hydro2 séra udělá radost všem, kteří si chtějí udržet svěží, pružnou a mladistvě vyhlížející pleť.

Sérum zaujme také svou neobvyklou vůní. Po nanesení ucítíte sladké tóny pomeranče a květů pomerančovníku hořkého, který vám vykouzlí úsměv na tváři.

Navíc sérum má lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a zajistí dlouhotrvající pocit sametové hebkosti.


Složení

Ingredients: Citrus Aurantium Amara Flower Water*(neroli voda), Chamomilla Recutita Flower Water*(heřmánková voda), Aqua, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*(meduňková voda), Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate (ferment z bambusu), Glycerin, Lactobacillus Ferment (antimikrobiální složka), Sodium Hyaluronate (kys.hyaluronová), Vegetable Collagen (rostlinný collagen), Camella Sinensis Leaf Extract (extrakt ze zeleného čaje), Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract (extrakt z heřmánku), Cucumis Sativus Fruit Extract (extrakt z okurky), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (ferment z ředkve), Citral**. *Z kontrolovaného ekologického zemědělství.**Přirozená součást meduňkové vody.

Aktivní složky

  •  Hlavní funkcí vysokomolekulární kyseliny hyaluronové je uzamykaní vlhkosti v pokožce a zabránění jejímu vysušování. Působí jako hydratační bariéra, jelikož neproniká hlouběji do pokožky, ale zůstává na povrchu, kde tvoří ochranný film a snižuje tak transepidermální ztrátu vody (TEWL). Je schopna pojmout až 1000násobek své vlastní hmotnosti ve vodě, což z ní činí optimální hydratační prostředek pro všechny typy pleti.

  • Díky menším molekulám proniká nízkomolekulární kyselina hyaluronová hlouběji do pokožky, tím jí poskytuje dlouhotrvající hydrataci a vyplňuje hlubší vrásky. Zlepšuje elasticitu pokožky a podporuje její regeneraci.

  • Lehká, snadno vstřebatelná Bambusová voda obsahuje minerály, které pomáhají posílit a revitalizovat pokožku.

  • Extrakt z okurky má zklidňující a osvěžující účinky, redukuje vzhled otoků a zlepšuje tón pleti. Dodává pleti hydrataci a napomáhá udržovat její vlhkost.

  • Extrakt z heřmánku pomáhá uklidnit podrážděnou pokožku. Napomáhá redukovat nepříjemné pnutí pokožky a zanechává ji příjemně hebkou.

Návod na omlazující péči krok za krokem 

Představujeme vám rutinu v péči o pleť. Tento jednoduchý rituál s Bio Hydro2 sérem vám pomůže dosáhnout hydratované a mladistvě vypadající pleti. Důkladná péče o pleť s tímto jedinečným produktem pomůže pleť rozjasnit, dodá jí pružnost a vyhladí vrásky. Nezapomeňte vybírat produkty, které odpovídají vašim individuálním potřebám a typu pleti. 

  • Krok č. 1 – Odlíčení a čištění: Začněte tím, že očistíte pleť jemným Bio Levandulovým čistícím gelem anebo BIO Růžovým čistícím olejem PURITY VISION®.  Opláchněte pleť vlažnou vodou a jemně ji osušte. 

  • Krok č. 2 – Tonizace: Po důkladném čištění pleť připravte na další kroky pomocí Bio tonika nebo Bio květových vod PURITY VISION®.  Naneste tonikum či květovou vodu na vatový tampon a jemně přejděte po celém obličeji a krku. Produkty můžete též nastříkat rovnou na obličej. Tonikum či květová voda pomohou zklidnit a vyvážit pH pokožky.  

  • Krok č. 3 – Extra porce hydratace: Naneste pár kapek Bio Hydro2 séra na vyčištěnou a tonizovanou pleť, jemně vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.  

  • Krok č. 4 – Dodatečná péče: Pro podpoření efektu hydratace a uzamknutí vlhkosti v pleti, aplikujte vhodný hydratační krém nebo olej PURITY VISION®, který odpovídá vašemu typu pleti. Vhodný krém dodá vaší pleti potřebnou vlhkost a zároveň ji ochrání. 

  • Krok č. 5 – Ochrana před UV zářením: Nezapomeňte na důležitost ochrany před slunečním zářením. Použijte kvalitní ochranný krém s odpovídajícím SPF faktorem, který chrání pleť před škodlivými UV paprsky. 

Certifikace, které zaručují kvalitu tohoto výrobku:

 Vegan and cruelty free

  • Tento certifikát je udělován společností PETA. Zajišťuje, že žádný z našich produktů, ani jeho ingredience, nebyly testovány na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu (včelí vosk, lanolin, karmín atd.).

 V PURITY VISION® si vážíme všech živých bytostí, a proto je proti našemu přesvědčení cokoliv testovat na zvířatech.

 Aiab

  • Italský certifikát zaručuje, že produkty byly vyrobeny z maximálního množství surovin ekologického zemědělství. Aby produkty získaly tento certifikát nesmí být testovány na zvířatech a obsahovat GMO (geneticky modifikované organismy). 
P2242

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč