Hovězí vývar s masem a zeleninou 330g
search
  • Hovězí vývar s masem a zeleninou 330g

Vývar hovězí 500 g


15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.




AIP & PALEO Friendly
119,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2767
Zdarma za 40 bodů Zdarma za 40 bodů
Zaregistrujte se a získáte 1 věrnostní bod/3,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 1 věrnostní bod/3,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 1 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 3,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

garantee.png



VÝVAR JAKO SUPERPOTRAVINA



V poctivém vývaru najdete jen maso, vodu, zeleninu a koření. Minimum soli a naopak hodně koření: bobkový list, nové koření, kamenná sůl a celý pepř.

NA JEDEN LITR HOVĚZÍHO VÝVARU BYLO POUŽITO 530G MASA A KOSTÍ A 100G ZELENINY (MRKEV, PETRŽEL, CIBULE, CELER, ČESNEK).


CO DĚLÁ Z KVALITNÍHO VÝVARU SUPERPOTRAVINU?

> Obsahuje kolagen, který posiluje nejen naše klouby, šlachy a další pojivové tkáně, ale podporuje i zdravou pleť.

> Má vysoký obsah elektrolytů a uhlohydrátů, které napomáhají hydrataci našeho tělo. Hodí se tak před sportem i po něm. Navíc není příliš kalorický.

> Obsahuje celou řadu minerálních látek: draslík, hořčík, fosfor, železo či vápník.

> Dodá tělu energii a sílu díky kvalitním bílkovinám. Proto se doporučuje i v době velkého fyzického či psychického vypětí. Třeba ženám po porodu.

> Skvělým pomocníkem je i při nachlazení. Nejen, že tělo zahřeje a podpoří jeho imunitu, ale doplní všechny potřebné živiny. 

> Působí protizánětlivě. I proto se hodí v době nemoci, kdy obvykle máme problémy něco pozřít. Vývar stačí prostě jen vypít. Navíc se podílí na regeneraci střev. 


TAJEMSTVÍ DOBRÉHO VÝVARU - KVALITNÍ POTRAVINY I VODA

> Základem  vývarů je očištěná a pečlivě omytá zelenina, která se však pro co největší zachování živin neloupe. Dále směs koření a dle druhu vývaru i maso: celé slepice bez drobů, hovězí harfy či žebra. Jedná se vždy o suroviny od regionálních dodavatelů, které si výrobce pečlivě vybírá. To ale není vše, co dělá tyto vývary jedinečné. Je to i voda, z níž se vývary připravují. Jedná se o strukturovanou vodu, což znamená, že se do ní mikrokapénkově přidává upravená voda s pH 12. A proč? Protože takto upravená voda má příznivý vliv na náš organismus.

> Díky metodě sterilizace vydrží až 3 roky v běžné pokojové teplotě a není nutné je uchovávat v lednici. Stačí pak už jen otevřít a ohřát. Hodí se tak i na cesty, na chalupu či tam, kde zrovna nemáte čas příliš vyvařovat, ale přesto se vám nechce sahat po nezdravých polotovarech.




Složení 

Hovězí vývar (voda, hovězí kosti, hovězí maso, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý).

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 42 kJ
10 kcal
Tuky 0,1 g
Nasycené tuky 0,1 g
Sacharidy 0,9 g
Z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 1,5 g
Vláknina 0,01 g
Sůl 0,5 g



Skladování


Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.


Příprava


Produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby

> Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.

> Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.

> Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.

> Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
 




Balení 


500 g  (2 porce)




ikony_ohrev_positive_orange.jpg

Jak se produkty Expres Menu připravují

 

Všechno začíná už s výběrem surovin. A zde je společnost nekompromisní.

> Každé poctivé vaření začíná výběrem kvalitních surovin.

> Zákazníkům společnost garantuje, že nepoužívá chemické přísady (konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva apod.). To samozřejmě musí platit i pro suroviny, které do  jídel dává, proto si například nechává vyrábět uzeniny tradičním způsobem od lokálních řezníků. Koupit dnes klobásu, ve které by nebyla rychlosůl a lepek, je prakticky nemožné.

> Kromě kvality myslí  i na ekologii. Maximálně využívá lokální dodavatele a díky trvanlivosti může vařit jídla sezónně, když jsou dané suroviny čerstvě nasbírané. Na ekologii myslí i při volbě balení. Jídla jsou zabalená v inovativním vícevrstvém bariérovém sáčku. Tento obal má v průběhu životního cyklu produktu výrazně nižší emise CO2 v porovnání se skleněnou anebo plechovou nádobou. 

> Důležitým kritériem při výběru jsou dobré životní podmínky zvířat. Suroviny nakupuje pouze od dodavatelů, kteří v tomto směru sdílejí  hodnoty společnosti. Například klecové chovy slepic mají červenou.

> Produkty se vaří  tak, jako je vařily naše babičky. V kuchyni se nepoužívá nic, co byste nenašli v každé domácnosti.
Například základem  omáček jsou přes noc tažené vývary. Zelenina se restuje  pouze na za studena lisovaném oleji. Na maso sed používá zdravější pečení v páře. Nikdy se nepoužívají dochucovadla a kořenící směsi. Pro bezlepkové zahušťování se používá vlastní směs kukuřičné a rýžové mouky.

> Zavařování aneb jak jídlo vydrží 10 let při pokojové teplotě.  Žádnou chemii v pokrmech nenajdete, a to  díky  vlastní technologii, kterou společnost nazývá CTP – kontinuální tepelný proces, který má jen dvě ingredience: teplo a pečlivou práci.

> V produktech se  používá takzvaná živá voda. Díky její zásaditosti se používá o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž by jakkoliv byla ovlivněna výsledná chuť.




P2767

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč