Protože Jsi Regenerační měsíčkový balzám 55g
search
  • Protože Jsi Regenerační měsíčkový balzám 55g

Protože Jsi Regenerační měsíčkový balzám 55g


Regenerační měsíčkový balzám, který je určený k péči o citlivou a podrážděnou pokožku.

399,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2890
Zdarma za 133 bodů Zdarma za 133 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 4 věrnostních bodů/12,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 4 věrnostních bodů/12,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 4 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 12,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Regenerační balzám značky protože JSI je určen pro všechny typy pleti a pro všechny věkové kategorie. Proces výroby je velice šetrný a měsíček, který je v masti obsažený, je v bio kvalitě v CO2 formě. Díky této formě měsíčku máte jistotu, že obsah výživných látek a účinky jsou dány samostatným atestem této vstupní suroviny. 

Klíčové ingredience

Měsíček má vysoký obsah flavonoidů, díky tomu je vysoce antiseptický a protizánětlivý. Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu a skvěle pečuje zejména o pooperační jizvy. Pokožku zklidňuje, regeneruje, pečuje o ni a zpomaluje proces stárnutí. Pomáhá obnovit kožní tkáň, snižuje otoky, mám anti-aging účinky. Chrání před působením volných radikálů a následným poškozením pokožky. Je vhodný na lupénku, ekzém, drobné alergické reakce, bodnutí hmyzem, popraskané rty, křečové žíly a doporučuje se zejména pro dětskou citlivou pokožku.
Měsíčkový extrakt je úžasný lék na kožní záněty a účinně hojí podrážděnou a citlivou pleť, pomáhá ošetřovat i aknózní pokožku.

Kandelilový vosk je přírodního původu a pochází ze střední Ameriky, získává se z listů rostliny zvané Pryšec voskodárný (Euphorbia Cerifera). V kosmetických produktech plní funkci stabilizátoru a emulgátoru. Zlepšuje roztíratelnost a texturu a vytváří na pokožce ochranný film, díky kterému je pokožka chráněna před vysoušením, chrání ji před zevními vlivy a případným podrážděním a popraskáním. Kandelilový vosk má hydratační, zklidňující a regenerační účinky.

Bio bambucké máslo je tuk extrahovaný ze semen stromu Máslovníku afrického (Butyrospermum parkii), který roste převážně v subsaharské Africe v pásu savan. Z každého kilogramu ovoce se získá přibližně 400 gramů suchých semen, která obsahují 45 % – 55 % tuku. Bambucké máslo obsahuje přírodními vitamíny a řadu látek s biologickou aktivitou. Ty poskytují pokožce vysoký hydratační účinek. Balzám je tedy vhodný pro péči o pleť a pomáhá léčit kožní onemocnění včetně skvrn, svědění, spálenin od slunce či kožních ran. Bio bambucké máslo je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny, které pomáhají pokožku zvláčňovat, změkčovat a udržovat jí svěží a mladou. Díky allantoinu má bambucké máslo hojivé účinky a díky obsaženým triterpenalkoholům (obsahové látky mnoha rostlinných a živočišných vosků) chrání pleť před vysycháním a napadením mikroorganismy. Účinky jsou dlouhodobě známy, po staletí se bambucké máslo v Africe používá na zklidnění pleti z důvodu působení silného slunečního záření. Bio bambucké máslo je vhodné pro všechny druhy pleti (i přecitlivělou), má protizánětlivé a hojivé účinky (díky allantoinu). Dobře se vstřebává a je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny. Podporuje přirozenou obranyschopnost kůže a ochraňuje jí před škodlivými vlivy životního prostředí. Změkčuje, zvláčňuje a chrání pokožku a je skvělé proti stárnutí a vráskám (zvyšuje pružnost).

Vitamin E je silným antioxidantem a často se přidává do kosmetických přípravků pro své širokospektrální účinky. Chrání buňky před volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí buněk a tkaniv, omlazuje pokožku, zamezuje tvorbě vrásek, podporuje regeneraci pokožky vystavené slunečnímu záření.


INCI

Butyrospermum Parkii Butter (bio bambucké máslo), Helianthus Annuus Seed Oil (bio slunečnicový olej), Euphorbia Cerifera Cera (kandelilový vosk), Calendula Officinalis Flower Extract (měsíček CO2 bio extrakt), Tocopherol (vitamin E).

Aplikace

Balzám naberte suchým prstem, aplikujte na pokožku těla a jemně vmasírujte.

Aplikujeme na čistou pokožku dle potřeby.

Balzám je potřeba aplikovat na dobře hydratovanou pokožku, jinak může z dlouhodobého hlediska lehce vysušovat.

 

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO pro děti od narození!

Balzám je veganský a prošel opakovanými kožními testy s nulovou reakcí u všech věkových kategoriích.

Ne vždy ho ale doporučujeme na akutní ekzém u miminek. S ohledem na to, že se jedná o bylinku, děti (které mají predispozice od rodiny k pylovým alergiím), mohou být na měsíček citlivé a může je dráždit.

Skladování

Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Balzám doporučujeme skladovat v lednici, výkyvy teplot mohou narušit konzistenci balzámu.

Obsah

55 g. 

Baleno do ekologických recyklovatelných obalů. Bez krabičky.

Upozornění!

Prodejní doba tohoto balzámu je omezená! Balzám nebude dostupný v horkých letních měsících. Kyselina Stearová obsažená v bambuckém másle při vysokých výkyvech teplot změní svoji strukturu a v balzámu se udělají "krupičky". Hodnotově a výživově se nic nezmění, pouze konzistencí a strukturou se může maličko změnit vzhled a proto jakmile se udělá první větší teplo, výroba balzámu bude zastavena.
 

P2890

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč