Bio Měsíčkový olej 100 ml
search
  • Bio Měsíčkový olej 100 ml

Bio Měsíčkový olej 100 ml


Bio Měsíčkový olej přináší tu nejjemnější péči pro malé i velké.

Pomáhá chránit pokožku před nežádoucími vlivy z okolí včetně slunečního záření. Jeho jemné složení ocení především velmi citlivá pleť.

279,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1116
Zdarma za 93 bodů Zdarma za 93 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 3 věrnostních bodů/9,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 3 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 9,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

  • Díky svým zvláčňujícím schopnostem je skvělý jako pěstící pleťový olej. Ztracený lesk, sílu a vitalitu navrátí také roztřepeným konečkům.
  • Využijete ho také pro masáže celého těla nebo jemnou masáž těhotenského bříška. Něžnou péči přírody si můžete vychutnat také při koupeli.
  • Bio Měsíčkový olej je vyroben tradiční metodou pozvolného macerování, při němž jsou květy měsíčku lékařského (calendula officinalis) na několik týdnů naloženy do za studena lisovaného bio slunečnicového, jojobového a arganového oleje. Do macerátu tak přechází zklidňující síla a zjemňující vlastnosti bylinky.
  • Pro maximální účinek oleje a jeho snadné vstřebání využijte jako hydratační podklad jednu z našich Bio Květinových vod PURITY VISION®.

SLOŽENÍ

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract, Calendula Officinalis Flower, Tocopherol.

*Z ekologického zemědělství.

POUŽITÍ

Pleť: Olejíček využijete při relaxačních masážích nebo při masírovaní těhotenského bříška. Bio Měsíčkový olej udržuje pokožku hebkou a chrání ji před vysoušením. Díky svým regeneračním účinkům pomáhá také v boji s pomerančovou kůží a striím. V neposlední řadě zklidňuje a zvláčňuje citlivou a suchou pokožku.

Vlasy: Pro regeneraci roztřepených konečků vmasírujte Bio Měsíčkový olej do vlhkých konečků a nechte ho asi jednu hodinu působit. Poté je třeba vlasy opláchnout. Pro masáž vlasové pokožky vetřete olejíček přímo ke kořínkům. Následně je potřeba vlasy opravdu pečlivě vymýt. K tomu Vám může posloužit Mycí jíl Rhassoul PURITY VISION® smíchaný s vodou. Díky měsíčkovému oleji budou vlasy lesklé a pevné.

Miminka: Bio Měsíčkový olej je vhodný i pro ty nejmenší. Použijte jej pro péči v oblasti plenek nebo k jemným masážím tělíčka. Jako hydratační podklad pod olej vždy využijte Bio Květinovou vodou pro miminka PURITY VISION®. 

OBJEM

100ml


CERTIFIKÁTY

Certifikace, které ručí za tu nejvyšší kvalitu produktu:

CKP BIO

Označení “BIO” deklaruje původ surovin z ekologického zemědělství (BIO) či volného sběru. CPK – Certifikovaná přírodní kosmetika zaručuje, že obsah složek v produktu je minimálně z 85 % přírodního původu.

PURITY VISION® jsme hranici posunuli ještě dál. Naším cílem je, aby takto označené produkty vlastní výroby obsahovaly alespoň 95 % surovin pocházejících z ekologického zemědělství.

CRUELTY FREE and VEGAN

Certifikát zajišťuje, že žádný z našich produktů nebyl testován na zvířatech a také neobsahuje žádné suroviny živočišného původu.

V PURITY VISION® si vážíme všech živých bytostí, a proto je proti našemu přesvědčení cokoliv testovat na zvířatech.


 

P1116

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč