Přírodní probiotický sprej pro domácnost Homebiotic®120 ml
search
  • Přírodní probiotický sprej pro domácnost Homebiotic®120 ml

Přírodní probiotický sprej pro domácnost Homebiotic®120 ml

Homebiotic® je zcela přírodní probiotický sprej získaný ze zdravé půdy a pomáhá obnovit prospěšný bakteriální mikrobiom ve vaší domácnosti.

675,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2062
Zdarma za 225 bodů Zdarma za 225 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 7 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 21,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Sprej Homebiotic® je dokonalým doplňkem jakéhokoli úklidu. Jako přírodní probiotická léčba je Human Compatible® a extrémně kompatibilní s jakýmkoli ekologickým víceúčelovým čisticím prostředkem. Používání Homebiotic® po pravidelném úklidu udržuje váš domov čistý a zdravý i dlouho poté, co dokončíte práci. Každý sprej obsahuje miliony půdních probiotik, které vytvářejí vyváženou ochrannou vrstvu na každé ošetřované ploše, která působí až 5 dní po počátečním ošetření.

Tato ochrana účinně eliminuje zdroje zatuchlých pachů a špíny a chrání vaši rodinu nejen před těmito zdroji, ale i před drsnými alternativami chemického ošetření a jejich škodlivými účinky na zdraví. Použití Homebiotic® je jednoduché: očistěte víceúčelovým čisticím prostředkem (neantibakteriálním, protože zabrání tomu, aby Homebiotic® fungoval) a poté použijte sprej Homebiotic®, který umožní přirozeně vyschnout bez otírání. Nechte sílu probiotik udržet váš domov zdravý a šťastný.

Bezbarvé složení bez zápachu bezpečně funguje na všech površích: Dřevo | Sádrokarton | Koberec | Tkanina

> Odstraňuje zatuchlý zápach, špínu a černé skvrny u zdroje obnovením rovnováhy domácího biomu

> Každý sprej obsahuje miliony probiotik, díky čemuž je každdá aplikace  při správném použití mimořádně účinná

> Poskytuje probiotickou ochranu ošetřeným povrchům po dobu až 5 dnů po použití – zajistí, že váš domov zůstane čistý i dlouho po dokončení prací

> Přírodní složky: patentovaná probiotika na půdní bázi a voda. A je to!

> Bezpečné pro domácí mazlíčky

> Bezbarvý

> Bez chemie a parfemace

> Lze použít téměř kdekoli: v domácnostech, autech, stanech, karavanech, na přírodní dřevo – možnosti ošetření jsou téměř nekonečné!


Složení 

Homebiotic je speciálně vytvořená směs přirozeně stabilizovaných probiotických půdních bakterií suspendovaných v čisté vodě. Neobsahují žádné přidané konzervační látky, enzymy, umělé vůně ani barviva a nepoužívají se žádné geneticky modifikované organismy (GMO). Přesné použité druhy jsou patentovanou směsí půdních druhů bacilů, které se běžně vyskytují jak v trávicích probiotických doplňcích stravy, tak v tradičních fermentovaných potravinách a jsou považovány za zcela bezpečné. Izolovali jsme specifické probiotické druhy, které mají zdokumentované vlastnosti inhibující růst plísní a zároveň jsou zcela bezpečné pro použití u lidí a domácích zvířat.

Použití

Použití Homebiotic je jednoduché: očistěte čisticím prostředkem (neantibakteriálním, protože by zabránil tomu, aby Homebiotic fungoval) a následujte sprejem Homebiotic. Jednoduše nastříkejte lehkou mlhu na všechna místa, kde by se mohla objevit plíseň nebo zatuchlý zápach.

Aplikujte jedenkrát denně po dobu prvního týdne pro vytvoření probiotické bariéry a poté opakujte každý týden nebo podle potřeby poté. Většina uživatelů používá Homebiotic® jako poslední fázi běžného úklidu.

P2062
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč