NAHS Vitamín E v kapslích Purely-E 60 kapslí
search
  • NAHS Vitamín E v kapslích Purely-E 60 kapslí
  • NAHS Vitamín E v kapslích Purely-E 60 kapslí
  • NAHS Vitamín E v kapslích Purely-E 60 kapslí
  • NAHS Vitamín E v kapslích Purely-E 60 kapslí

NAHS Vitamín E v kapslích Purely-E 60 kapslí


Komplexní nezpracovaný vitamín E v jeho nejpřirozenější podobně se zachovanými synergicky účinnými látkami.

829,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P5034
Zdarma za 277 bodů Zdarma za 277 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 8 věrnostních bodů/24,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 8 věrnostních bodů/24,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 8 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 24,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

  • Purely E od značky North American Herb and Spice představuje vysoce čistý zdroj vitamínu E v kapslích. Je vyrobený z komplexních nezpracovaných potravin - extrakcí z kvalitního non-GMO slunečnicového a palmového oleje.
  • Díky tomu, že se jedná o komplexní extrakt, a ne jen pouhý izolát vitamínu E. Obsahuje tudíž všechny vedlejší účinné látky, které působí synergicky a jsou důležité pro jeho správné vstřebávání se a fungování.
  • Vitamín E funguje jako silný antioxidant, má regenerační a ochranné účinky. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, je důležitou látkou pro tvorbu hormonů a enzymů.

Hlavní složky

Červený palmový olej - má nejvyšší známou koncentraci vitaminu E (70 % tokotrienolů) a je to nejlepší zdroj zdravého přírodního beta-karotenu a prospěšných triglyceridů se středním řetězcem. Podporuje normální stav buněčného a kardiovaskulárního systému. Získán výlučně z udržitelných zdrojů.

Olej ze slunečnicových semínek - slunečnicový olej je bohatým zdrojem vitamínu E ve všech jeho podobách - všech různých izomerů vitaminu E a tokotrienolů.

Olej z dýňových semínek - z doložených pramenů je patrné, že dýňový olej se ve Štýrsku používá přibližně 300 let. Tato unikátní místní specialita, které se také říká štýrská viagra, již dokonce získala označení o původu GGA (Geschütze Geografische Angabe), čímž se vyhoupla na úroveň srovnatelnou například s francouzským šampaňským. Dnes se nesmí vyrábět nikde jinde, než ve Štýrsku z místních dýní. Dýňový olej obsahuje především zinek a vitamín E, dále vitamíny A, D, vitamíny skupiny B, ale také minerály. A musíme dodat, že také představuje významný zdroj cenných nenasycených mastných kyselin. Rovněž obsahuje přírodní hormonálně účinné látky (kukurbitol) a další složky, které zpomalují stárnutí a působí proti degenerativním procesům. Všechny zmíněné složky se rovněž využívají při výrobě kosmetických produktů a podpůrných prostředků v lékařství. Zdroj: www.zivotnistyl.cz

Rozmarýn - vysoce potentní bylinka bohatá na antioxidační látky. Přirozeně disponuje vysokým obsahem hořčíku, draslíku a kyseliny rozmarýnové. Podporuje normální činnost nadledvinek. Používání rozmarýnu má opravdu dlouhodobou tradici - sahá až do roku 5 000 př. n. l., kdy jej jako kulinářskou a léčivou bylinu používali staří Řekové a Římané.


SLOŽENÍ

slunečnicový olej (GMO-free), komplex vitamínu E, dýňový olej, udržitelně získaný červený palmový olej, olej z divokého rozmarýnu

DÁVKOVÁNÍ

Užívejte jednu kapsli denně při jídle.

BALENÍ

60 kapslí

P5034

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč