• Nové
WoldoHealth MSM s Vitamínem C 180 kapslí
search
  • WoldoHealth MSM s Vitamínem C 180 kapslí
  • WoldoHealth MSM s Vitamínem C 180 kapslí

WoldoHealth MSM s Vitamínem C 180 kapslí


MSM + vitamín C je inovativním doplňkem stravy, který spojuje přírodní sílu methylsulfonylmetanu (MSM) a vitamínu C pro optimální podporu kloubů a tkání.

489,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P5356
Zdarma za 163 bodů Zdarma za 163 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 5 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 15,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Veganské kapsle jsou šetrné k životnímu prostředí a snadno stravitelné. V jedné denní dávce (3 kapsle) získáte 2000 mg MSM a 14 mg vitamínu C, poskytující optimální denní dávku pro udržení pohyblivosti kloubů a zdravého vzhledu kůže. Balení obsahuje 180 kapslí, které vám zajistí optimální denní dávku po dobu 2 měsíců.

MSM (methylsulfonylmetan) je přirozeně se vyskytující látka, která podporuje tvorbu kloubů a pomáhá snižovat bolest a otoky spojené s kloubními potížemi.

Vitamín C napomáhá k zachování pružnosti a pevnosti vazů, kloubů a chrupavek.

Produkt neobsahuje žádné umělé přísady, barviva, sladidla, aromata, stabilizátory, laktózu, lepek ani GMO. Je vhodný pro vegany a vegetariány. Tento produkt je dodáván v balení z jantarového skla, které slouží k ochraně před slunečním zářením a zajišťuje jeho optimální trvanlivost.

MSM, známý též jako methylsulfonylmetan, představuje organickou formu síry s výjimečnými benefity pro celkové zdraví kloubů a tkání. Jeho schopnost podporovat tvorbu kolagenu, kloubních tekutin a vazů je klíčová pro udržení elasticity a odolnosti kloubů. Co činí MSM opravdu výjimečným, je jeho schopnost působit proti bolesti a otokům spojeným s kloubními obtížemi, poskytující tak úlevu a podporu regenerace po fyzickém výkonu.

Vitamín C je důležitý pro tvorbu kolagenu, který posiluje strukturu kloubů a kůže. Má také antioxidantní vlastnosti, které pomáhají chránit tkáně před poškozením volnými radikály. Kombinace MSM a vitamínu C synergicky posiluje účinky obou látek, zajišťující optimální podporu pro zdravé klouby a pohyblivost.

Hlavní funkce Woldoheath MSM + vitamín C

 > Podpora pohyblivosti kloubů
 > Redukce zánětů a bolesti
 > Zlepšení elasticity a pevnosti tkání
 > Ochrana antioxidantů našeho těla před volnými radikály
 > Regenerace svalů a kloubů po fyzické aktivitě
 > Posílení celkové obranyschopnosti organismu
 > Zvyšuje tvorbu kolagenu

Co se děje při nedostatku MSM?

Nedostatek MSM (methylsulfonylmetanu), organické formy síry, může mít několik potenciálních dopadů na zdraví. Vzhledem k jeho klíčové roli ve tvorbě kolagenu, nedostatek MSM může vést k oslabení struktury kloubů, kůže a vazů. Také může zvýšit náchylnost k zánětům, ovlivnit regeneraci tkání po fyzické aktivitě a negativně ovlivnit pohyblivost kloubů.

Proč MSM s vitamínem C?

Kombinace MSM (methylsulfonylmetanu) a vitamínu C přináší synergické benefity pro zdraví. Oba přispívají k tvorbě kolagenu, podporují pevnost kloubů a pružnost kůže. Vitamín C zvyšuje biologickou dostupnost MSM, umožňuje lepší absorpci obou látek a poskytuje antioxidantovou ochranu, chránící tkáně před volnými radikály. Kombinované protizánětlivé účinky přispívají ke snižování zánětů spojených s kloubními problémy, a vitamín C navíc podporuje imunitní systém. Tato synergická kombinace poskytuje komplexní podporu pro zdraví kloubů, pohyblivost a celkovou vitalitu organismu.

V čem najdeme MSM?

MSM (methylsulfonylmetan) je organická sloučenina obsahující síru, která se přirozeně vyskytuje v potravinách, jako jsou cibule, česnek, zelená zelenina, ryby a maso. Tato látka je známá pro své potenciální benefity pro klouby, kůži a tkáně. Pro rychlé doplnění MSM můžete zvážit začlenění potravin bohatých na tuto látku do vaší stravy nebo využití kvalitních doplňků stravy.

Doporučená denní dávka MSM + vitamín C

Doporučená denní dávka pro MSM (methylsulfonylmetan) se obvykle pohybuje mezi 1 000 mg až 3 000 mg, zatímco pro vitamín C se doporučuje denně přijímat mezi 75 mg až 120 mg pro dospělé. Nicméně, optimální množství může záviset na individuálních potřebách, fyzické aktivitě a zdravotním stavu. Je vždy doporučeno konzultovat s lékařem nebo odborníkem na výživu pro přesné stanovení vhodného dávkování v souladu s konkrétními potřebami a zdravotním stavem jednotlivce.

Produkt byl vyroben a farmaceuticky testován v Německu a obsahuje pouze účinné látky s ověřeným původem.


Složení

 Methyl Sulfonyl Methane (2000 mg), Acerola extrakt 25% Vitaminu C (14 mg)

Dávkování

Užívejte 3 kapsle denně a zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Skladování

Skladujte na suchém a čistém místě, bez cizích pachů.

Balení 

180 kapslí, 146 g (dávka na 60 dní)


Upozornění

Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

P5356

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč