• Nové
Global Healing Paratrex 120 kapslí
search
  • Global Healing Paratrex 120 kapslí

Global Healing Paratrex 120 kapslí


Doplněk pro odstranění škodlivých organismů, podporu vašeho střevního mikrobiomu a posílení imunitního systému.

Unikátní receptura vyrobená ze směsi bylin a dalších čistě přírodních složek, obohacená o kyselinu fulvovou.  V těle působí fulvokyseliny jako  "transportér", který do buňky přenese živiny.

939,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P5338
Zdarma za 313 bodů Zdarma za 313 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 9 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 27,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Čisté,  prémiové ingredience


100% VEGAN | BEZLEPKU | ŽÁDNÉ PŘÍDAVNÉ LÁTKY, PLNIVA NEBO KONZERVAČNÍ LÁTKY

Tato prémiová receptura je speciálně navržena tak, aby vytvořila nehostinné prostředí pro napadající organismy a zároveň podporovala přirozenou očistu těla a posilovala imunitní funkce. Paratrex, vyrobený z těch nejkvalitnějších ingrediencí, podporuje optimální drenážní a detoxikační cesty, pomáhá odstraňovat toxiny a odpad z těla a podporuje přirozený pocit vitality a pohody.

Výhody Paratrex

 >  Detoxikujte škodlivé organismy

Škodlivé organismy jsou všude a mohou narušit vaše trávení, oslabit imunitní systém a způsobit únavu. Tato receptura Paratrex je navržena tak, aby vytvořila prostředí, které je nepřátelské vůči napadajícím organismům, včetně parazitů, bakterií a hub. Toto nepřátelské prostředí pomáhá oslabit a vyloučit tyto organismy z těla, podporuje přirozenou očistu a detoxikaci. 

 >  Lepší zdraví střev

Zdravý trávicí systém je klíčem k vstřebávání živin a správnému zpracování potravy. Škodlivé organismy však mohou tento proces narušit a vést ke komplikacím. Odstraněním těchto vetřelců můžete podpořit účinné trávení a udržet celkové zdraví trávení.

 >  Zvyšte celkové zdraví

Nepodceňujte vliv škodlivých organismů na vaše zdraví. Nezpůsobují jen zažívací potíže, ale mohou také ovlivnit vaši energetickou hladinu, zdraví pokožky a dokonce i kvalitu spánku. Aby byl váš imunitní systém silný, je důležité tyto otravné vetřelce eliminovat. Upřednostněte své zdraví tím, že budete držet škodlivé organismy mimo obraz.

Klíčové ingredience

> Bio černý ořech - Aktivní složky organických černých vlašských ořechů — juglon a taniny — byly vědecky prokázány jako účinné antimikrobiální látky, které rozkládají a eliminují toxiny v těle.

> Křemelina - Mikroskopická, porézní struktura křemeliny funguje jako molekulární síto, které zachycuje toxiny a další nečistoty.

> Organický Neem - Účinné látky neemu narušují metabolismus škodlivých organismů a obsahuje antioxidanty, které vyplavují z těla toxiny.

> Pelyněk pravý - Pelyněk chrání tělo před škodlivými organismy tím, že jim blokuje přístup k životně důležitým zdrojům výživy a vylučuje je z těla.

> Organický hřebíček - Hřebíček má silné antioxidační vlastnosti, které snižují poškození volnými radikály a oxidaci v těle, čímž napomáhají detoxikaci těla od toxinů.


Složení

Patentovaná směs 1 200 mg: Bio černý ořech, křemelina, bio neem, divoce vyrobený pelyněk, bio hřebíček. Další ingredience: rostlinná kapsle (celulóza), organická akáciová guma, organické rýžové slupky, přeplňované minerály ormus.

Indikace

Pro osoby které zažívají přemnožení parazitů, škodlivé organismy a toxiny.

Dávkování

Užívejte 2 kapsle 20 minut před snídaní a 20 minut před obědem nebo podle doporučení vašeho poskytovatele zdravotní péče. Při používání Paratrexu pijte hodně vody.

Pro dosažení nejlepších výsledků používejte 60 dní (vyžaduje další lahvičku).

Skladování 

Uchovávejte při teplotě 25 °C na suchém a tmavém místě. Doba expirace vyznačena na obalu.


UPOZORNĚNÍ

Jedná se o doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy, ani k prevenci, diagnostice či léčbě onemocnění.

P5338

Mohlo by vás také zajímat

Amy Myers MD Microb-Clear 120 kapslí

1 990,00 Kč

Artemisia Supreme 90 kapslí

880,00 Kč
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč