• Nové
GOAT nativní kozí protein Kakao Criollo 480g
search
  • GOAT nativní kozí protein Kakao Criollo 480g

GOAT nativní kozí protein Kakao Criollo 480g


Výživná instantní formule pro tvorbu koktejlů, založená na nativním proteinu vyrobeném filtrací přímo z čerstvého kozího mléka a navíc obohacená o prebiotická vlákna zastoupená přirozeně v lidském mateřském mléce, stabilní mct tuky a komplex vitaminů a minerálů pro maximální výživu, synergii a absorpci všech látek bez zatížení trávícího ústrojí. Produkt neobsahuje žádná sladidla, barviva, aromata a balastní látky, je GMO free a rBGH(rBST) free

1 299,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P5334
Zdarma za 433 bodů Zdarma za 433 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 13 věrnostních bodů/39,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 13 věrnostních bodů/39,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 13 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 39,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Výrobek je velmi naturální a superčistý. Neobsahuje žádná zbytečná aditiva a dokonce ani emulgátor (běžně se používá sójový nebo slunečnicový lecitin). Vysoce kvalitní kozí protein je nativní, zpracovaný šetrným způsobem, čímž si zachovává nejvýživnější látky. Produkt obsahuje nejlepší formy vitamínů D a K, vitamíny B komplexu a unikátní drahá prebiotika 2FL, která jsou přirozeně obsažena v našem lidském mateřském mléce. V aktuální verzi je použito 4x! více 2FL než v té původní (2g na dávku místo 0,5g na dávku), což je ekvivalent celého doplňku stravy 2FL v každém jednom balení Native Goat Elixíru! To vše, dává dohromady po vzoru lidského mléka prebiotický, skvěle chutnající nativní naturální protein, plnotučnou jemnou mléčnou chuť a ohromné množství živin. Proto to není jen Protein, ale jakýsi “Elixír”.

Samozřejmostí je tedy použití kozího zdroje, který je ze všech dostupných mlék svým složením nejblíže lidskému mateřskému + dodatek minerálů, vitamínů D3+K2, které by měli  být u proteinů naprostou samozřejmostí (ano bohužel nikdy nejsou) nejen proto, že bývají často deficitní, ale hlavně proto (a to si opravdu málokdo uvědomuje) že všechny mléčné/syrovátkové proteinové přášky jsou velmi bohatým zdrojem vápníku, který bez těchto vitamínů zkrátka Váš organismus nevyužije správně. Tato problematika se také vztahuje na všechny mléčné potraviny a produkty na trhu, které nejsou od pastvených zvířat a/nebo byly odtučněny a tímpádem klíčový vit. K2 nemohou přirozeně obsahovat.

the-goat-thumb.png

Kompletní protein, založený na kozím zdroji, který funguje:

• jako funkční (sportovní) výživa pro sportovce funguje s cílem rychle obnovit a budovat svalovou hmotu, poskytuje svalovou výživu během silového tréninku pro všechny s cílem zvýšit vytrvalost, koncentraci a svalovou sílu, bránit svalovému katabolismu, zlepšit adaptaci na stres, zvýšit energii organismu, která umožňuje, aby byly tréninky více produktivní a bez újmy na zdraví;

• jako funkční potravina pro fyzicky aktivní osoby (doplněk s proteiny a aminokyselinami, včetně esenciálních vitamínů a stopových prvků) pomůže zvýšit dobu trvání činnosti, prevenci únavy, lepší přizpůsobení se zátěži, zkrácení doby zotavení po cvičení;

• jako lepší alternativa k fastfood občerstvením nebo jako náhrada za 1 svačinu;

• na zvýšení tělesné hmotnosti v případě, že je nepřirozeně nízká (při normální tělesné hmotnosti v doporučených dávkách nemá žádný negativní vliv na tělesnou hmotnost);

• také na programy hubnutí a nahrazení jídel jako večeře nebo svačina při shazování váhy;

• jako funkční potravina pro tělesně postižené osoby (na únavu z nedostatku odpočinku po nemoci, fyzicky nepovolaných) s cílem zlepšit tělesný stav, dávku energie, zlepšení vstřebávání živin a normalizovat metabolické procesy;

• jako funkční potravina obohacuje jídelníček zdravých lidí o kompletní bílkoviny, aminokyseliny, vitamíny a minerály jako preventivní opatření deficitu zákl. živin;

• jako funkční potravina pro lidi v průběhu rehabilitace po nemoci, zranění či operaci (dietní obohacení těla o bílkoviny a aminokyseliny, vitamíny a stopové prvky pro hojení), s cílem zlepšit metabolismus a celkový zdravotní stav, zvýšení tolerance k dennímu zatížení.

Přestože jde o kozí protein tak jeho špičková kvalita a specifické plemeno koz, od kterých se získává zaručuje 100% absenci běžně neoblíbené kozí pachuti a samozřejmě vylučuje automaticky problematiku s kravskými produkty, A1 typem kaseinu, většími tukovými globulemi kravského mléka atd.. Jde o výjimečně dobře stravitelný protein s bonusovým komplexem aktivních živin, vitamínů a minerálů, prebiotik a dalších látek.

flavors%20(1).png?1698776335258

Ochucené varianty elixírů jsou obohacené o prebiotická vlákna zastoupená přirozeně v lidském mateřském mléce (2fl HMO), stabilní mct tuky a komplex vitamínů a minerálů pro maximální výživu, synergii a absorpci všech látek bez zatížení trávícího ústrojí.

CRIOLLO KAKAO (elixir)


Ochuceno masivním obsahem pravého Criollo kakaa premium – nejdražší a znalci vyhledávanou odrůdou prapůvodního ’’pokrmu bohů’’ (Theobroma cacao) z dědictví Mayů, ceněnou pro tak delikátní a bohatou chuť, aroma a také pro mimořádně vysoký obsah antioxidantů, flavonoidů a minerálů i stopových prvků.


Složení

nativní kozí mléčný protein, criollo kakao prášek (19,5 %), MCT prášek (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), 2’-fukosyllaktóza (2’-FL), bisglycinát hořečnatý, bisglycinát zinečnatý, cholekalciferol, bioaktivní b-komplex (niacinamid, pantothenát vápenatý, riboflavin-5-fosfát, pyridoxal-5-fosfát, thiamin hydrochlorid‚ folát z Quatrefolic® [(6S)-5-methyltetrahydrofolát], biotin, methylkobalamin), menachinon MK7.

Alergen: mléko, skořápkové plody

hodnoty%20criollo%20(1).png?1698789612773

Příprava a použití

doporučená denní dávka až 3 jednorázové dávky. Jednorázovou dávku 25 g (1 odměrka) rozmíchejte ve 150 ml vody a ihned konzumujte. Množství vody lze upravit podle chuti.

Pro zvýšení příjmu živin a bílkovin doporučujeme užívat 2-3 dávky denně. Např. na snídaně, okolo tréninků, mezi jídly nebo před spaním. Doporučená denní dávka se nesmí překročit.


UPOZORNĚNÍ

Není vhodné pro osoby s citlivostí na mléčné složky a/nebo intolerancí laktózy Nevhodné v těhotenství a při kojení, při nízkobílkovinné dietě, při alergii na některou z použitých surovin. Nenahrazuje pestrou stravu.

P5334

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč