Hifas da Terra Mico-Leo 70 BIO 70 kapslí
search
  • Hifas da Terra Mico-Leo 70 BIO 70 kapslí

Hifas da Terra Mico-Leo 70 BIO 70 kapslí


Originální produkt evropského původu s vysokou potencí a garantovaným obsahem bioaktivních složek. Vysokoprocentní BIO extrakt ze Lví Hřívy, vyráběným pod ochrannou známkou Herizumib® (HdT extract of Hericium erinaceus HdT1428 DSM 34087).  Prémiová kvalita, čistota a funkčnost je garantována více než dvacetiletou tradicí a dobrým jménem přímého výrobce (vlastní biotechnologické a vývojové laboratoře) a také pěstitele (vlastní mykorhizní les a ekofarma) = etická produkce a kontrola celého výrobního procesu od A po Z.

1 449,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P3047
Zdarma za 483 bodů Zdarma za 483 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 14 věrnostních bodů/42,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 14 věrnostních bodů/42,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 14 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 42,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Herizumib® je prvotřídní extrakt ze Lví Hřívy, který je vyroben z plodnice, tedy celého těla houby v reprodukčním stádiu, které je pěstováno v přirozené symbióze kvalitního přírodního dřeva = maximální síla.  Jedná se o tzv. Mycelium on Grain FREE kategorii nativních produktů s nejvyšší potencí a garantovaným obsahem bioaktivních složek! Pozn.: Velká část produktů na trhu nabízí pouze tzv. Mycelium on Grain (MOG), tedy mycelium (kořenová struktura houby) pěstované nízkonákladovou cestou na obilninách a rýži (odlišné složení s vysokým podílem obilných polysacharidů), to vše obvykle bez podrobné specifikace bioaktivních složek na etiketě produktu (velmi často je uváděn pouze obecný údaj o obsahu polysacharidů = škrob).

Díky šetrné metodě extrakce Hifas Green Extraction Technology®,  která používá unikátní technologie a vstupní materiály z hub v kvalitě RAW (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia), obsahuje finální extrakt maximální koncentraci každé bioaktivní látky v její původní nedenaturované podobě (chráněno průmyslovým tajemstvím).

Garantovaný obsah bioaktivních složek (na dvě kapsle) :

 > Glukany 225 mg
 > z toho β-glukany (β-(1-3),(1-6) D-glukany: 200 mg
 > z toho α-glukany: 25 mg
 > Hericenony C, D 4742 μg
 > Ergosterol: 350 μg
 > GABA 35 μg
 > Vitamín C (přirozený zdroj acerola): 12 mg

mico%20leo%20detail(1)%20(1).png

HERIZUMIB® - PŘÍRODNÍ, NEDENATUROVANÝ EXTRAKT ZE LVÍ HŘÍVY V CERTIFIKOVANÉ KVALITĚ BIO


  • ACUT-LINE = SILNÉ EXTRAKTY S VYSOKOU POTENCÍ A ÚČINKEM
  • HGE - Hifas Green Extraction (patentovaná naturální technologie)
  • Vyrobeno z plodnice (celé tělo houby v reprodukčním stádiu)
  • Pěstováno v přirozené symbióze se dřevem (vlastní mykorhizní les a ekofarma)
  • MOG FREE (Mycelium on Grain FREE) = NE komerční pěstování na obilninách, rýži atd.
  • Nativní forma zdroje (sušení při teplotách do 40 °C)
  • Kontrola produkce od A po Z = prémiová kvalita
  • Vlastní klinické studie a vývoj s tradicí od roku 1998
  • 100% Evropský původ = vlastní ekofarma a mykorhizní les
  • Pozitivní kyslíková produkce = vyšší produkce O2 , než spotřeba CO2!
  • Uznávaný leader v oboru = vlastní biotechnologické laboratoře
  • Hifas® Mycotherapy Bank -  jedna z největších kmenových bank hub
  • Prestižní člen asociace IMMA (Integrative Myco-Medicine Association)
  • Certifikace GMP (Good Manufacturing Practice)
  • Bez obsahu syntetických beta-glukanů
  • GMO FREE

MICO LEO

> Lví hříva neboli Hericium je známá také jako Yamabushitake, Hou Tou Gu (Monkey head mushroom) nebo hedgehog mushroom. Jde o vizuálně atraktivní houbu díky velké bílé "hřívě" vypadající jako zamrzlý vodopád. Hericium obsahuje bioaktivní sloučeniny a molekuly, jejichž vlastnosti souvisí s mikrobiomem, zažívacím traktem, kognitivními funkcemi a osou střeva-mozek.

> Jde o jedlou houbu známou z Asijské kuchyně a z Tradiční čínské medicíny. První pramen (ilustrace) o ní pochází z dynastie Ming ze 16. století. Tradiční čínská medicína o ní říká, že posiluje pět oblastí. Používá se při nedostatku tzv. Qi. Užití Hericia v holistické praxi má tisíciletou tradici. Budhističtí mniši ji používali pro posílení koncentrace během meditace, zaujala je proto, že dovedla vyčistit mysl. V Tradiční čínské medicíně se zase používá při problémech se zažívacím traktem.

pece(1).jpg

Hifas da Terra = Quality, Purity and Potency

Hifas da Terra má motto "Quality, Purity and Potency" - "Kvalita, Čistota a Účinnost". Aby tyto tři body mohla značka u všech svých produktů garantovat, vyvinula exkluzivní systém kontroly kvality kombinující pokročilé vlastnosti technologií užívaných v Oddělení výzkumu a vývoje, a striktní požadavky Oddělení kontroly kvality. Výroba se drží těchto pravidel:
 
> 360° dohledatelnost - každou složku v produktech Hifas da Terra lze dohledat doslova ze všech stran, proto 360°. Přísně kontrolovaná produkce od pěstování, přes kultivační procesy až po uvedení na trh podléhají farmaceutickému standardu kvality GMP (Good Manufacturing Practice).

> Trojí analytická kontrola - kontrola probíhá v oblasti bezpečnosti, čistoty, koncentrace aktivních složek a potvrzení stability finálního produktu. To zahrnuje testování na mikrobiologickou čistotu, pesticidy, těžké kovy a lepek. Každý extrakt z hub má svůj unikátní "otisk prstů" pořízený pomocí pokročilých analytických technik, který nám pomáhá doložit identitu extraktu.

> Bezpečnost - Produkty se testují pro získání statutu "organic": Toto testování garantuje naprostou absenci 400 pesticidů a těžkých kovů v každé vyprodukované šarži stejně jako ve finálním produktu. Externí kontrolní analýzy provádí organizace EUROFINS a CRAEGA.

> Mikrobiologické testování - Testování Hifas da Terra je v některých případech více striktní než ta, která vyžadují Evropské lékopisy stanovující předepsanou kvalitu léků.

> Testy na stabilitu - Jejich použití je normálně vyhrazeno exkluzivně pro farmaceutický průmysl a mnoho společností je neprovádí. Finální produkty jsou testovány pod určitou teplotou s vlhkostí vzduchu, aby se posoudila stabilita formule.

> Koncentrace - Standardizace aktivních složek: Na rozdíl od ostatních produktů z adaptogenních hub, Hifas da Terra informuje na etiketách o koncentracích aktivních složek - tyto koncentrace jsou získané pomocí přesných analytických procesů. Laboratorní tým Hifas da Terra certifikuje jejich přítomnost, složení a koncentraci (beta-glukany, terpeny, vitamíny a minerály, a další látky), prostřednictvím externích analytických auditových systémů - GMP, ISO 13485 a EUROFINS Labs.

> Pouze esenciální složky - a žádné neesenciální (rýže, dřevo, slupky,...)

> 100% rostlinné kapsle - naše kapsle nejsou smíchané s bylinnou medicínou, umělými sladidly nebo plnidly

> 100% Recyklovatelné - 100% recyklovatelné skleněné nádoby


Složení

na 1 kapsli: bio extrakt z plodnice Hericium erinaceus (Korálovec) 495 mg (73,12 %), rostlinná kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, čištěná voda, koncentrát šťávy z fialové mrkve), bio extrakt z Malphigia glabra (Acerola) 35,29 mg (poskytuje 6 mg vitamínu C - 7,5 % referenční hodnoty příjmu vitamínů). 


 
 Bioaktivní látky
 ve 2 kapslích
 Celkový obsah glukanů
 225 mg
     z toho Beta-(1-3)/(1-6)-D-glukany
 200 mg
     z toho Alfa-glukany
 25 mg
 Hericenony C, D
 4742 µg
 Ergosterol (prekurzor vitamínu D2)
 350 µg
 GABA (kyselina gamaaminomáselná)
 35 µg
 Vitamín C (z aceroly)

 12 mg (15 % referenční hodnoty příjmu vitamínů).

Dávkování

2 kapsle denně - nalačno před snídaní, nebo během dne mezi hlavními jídly. Ideální délka kůry: 2 měsíce.


Upozornění

Skladujte v chladu a suchu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Těhotné a kojící konzultujte užití s lékařem. Spotřebujte do 5 měsíců od otevření. 
 

P3047

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč