Global Healing Quercetin 60 kapslí
search
  • Global Healing Quercetin 60 kapslí
  • Global Healing Quercetin 60 kapslí
  • Global Healing Quercetin 60 kapslí

Global Healing Quercetin 60 kapslí


Quercetin, pozoruhodný antioxidant, je navržen s vysoce biologicky dostupnými složkami, které podporují normální reakci vašeho těla na alergeny, záněty a histaminy. Pokročilé složení Global healing využívá technologii fytosomů pro lepší vstřebávání, účinně dodává přirozenou imunitní a alergenovou podporu, kterou vaše tělo potřebuje. Zažijte posílení imunitního systému, úlevu od příznaků alergie a ochranu zdraví vašich dýchacích cest s tímto silným, přirozeně se vyskytujícím antioxidantem.

688,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2655
Zdarma za 230 bodů Zdarma za 230 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 7 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 21,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Čisté, prémiové ingredience

>  100% VEGAN

>  BEZLEPKU

>  ŽÁDNÉ PŘÍDAVNÉ LÁTKY, PLNIVA NEBO KONZERVAČNÍ LÁTKY

Rostlinný quercetin Global healing se odlišuje svým robustním, vylepšeným složením, které zahrnuje fytozomovou technologii využívající slunečnicový lecitin, což usnadňuje dodávání aktivního kvercetinu do buněk. Na rozdíl od jiných doplňků, které obsahují syntetické a špatně vstřebatelné složky, naše pokročilé složení obsahuje Quercefit™, patentovanou, vysoce biologicky dostupnou formu fosfolipidů pocházející z květních pupenů rostliny Sophora Japonica. S využitím technologie Phytosome® tato jedinečná sloučenina zvyšuje absorpci až 20krát více než standardní quercetinové produkty.

VÝHODY QUERCETINU

Podpora histaminu a alergenů

Pozoruhodné vlastnosti kvercetinu podporují normální reakci na zánět a zároveň regulují alergenové reakce a uvolňování histaminu. Díky tomu je prospěšný pro zvládání alergických reakcí, snižuje příznaky, jako je rýma, slzení a kýchání, a poskytuje úlevu od sezónních alergií.

Posílení imunity

Quercetin podporuje funkci imunitního systému svými antioxidačními a protizánětlivými účinky. Pomáhá regulovat aktivitu imunitních buněk, moduluje imunitní odpověď a zvyšuje obranyschopnost těla proti infekcím. Podporou vyváženého imunitního systému může kvercetin přispět k celkovému imunitnímu zdraví a odolnosti.

Ochrana zdraví dýchacích cest

Protizánětlivé vlastnosti kvercetinu mohou být zvláště prospěšné pro zdraví dýchacích cest. Může pomoci zmírnit zánět v dýchacích cestách, snížit bronchiální hyperreaktivitu a podpořit funkci plic. Kromě toho může antioxidační aktivita kvercetinu chránit před oxidačním poškozením v dýchacím systému, což z něj činí cennou sloučeninu pro udržení zdravých respiračních funkcí.


Složení

QUERCEFIT® (Quercetin z extraktu Sophora japonica/fosfolipidový lecitin ze slunečnice) * 250 mg.

Další ingredience: rostlinná kapsle (celulóza), organické rýžové slupky, organická akáciová guma, ormus přeplňované minerály

* Quercefit je registrovaná ochranná známka společnosti Indena SpA, Itálie

Doporučené dávkování

Užívejte 1 kapsli dvakrát denně s jídlem nebo bez jídla, tak dlouho, jak je potřeba nebo podle doporučení lékaře.

Pozn.: Doporučujeme užívat jednu kapsli dvakrát denně vs. společně (s jídlem nebo bez jídla), aby byla zajištěna maximální vstřebatelnost.

Vysoké dávky kvercetinu mohou obecně ovlivnit ledviny. Pokud užíváte vysoké dávky vyšší než 1 000 mg denně po dobu delší než dva týdny, doporučuje se mít pravidelné přestávky v užívání kvercetinu. Pokud máte onemocnění ledvin, před použitím v těchto choulostivých situacích se poraďte se svým lékařem.

> Rostlinný quercetin je šetrný k žaludku a lze jej užívat s jídlem nebo bez jídla. Můžete také otevřít kapsle a rozmíchat prášek ve vodě.

Balení 

60 kapslí


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.  Ukládejte mimo dosah dětí. V případě těhotenství, kojení, užívání léků, se poraďte s lékařem. 

P2655

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč