Global Healing Extrakt z kurkumy Organic Turmeric  59,2ml
search
  • Global Healing Extrakt z kurkumy Organic Turmeric  59,2ml
  • Global Healing Extrakt z kurkumy Organic Turmeric  59,2ml
  • Global Healing Extrakt z kurkumy Organic Turmeric  59,2ml

Global Healing Extrakt z kurkumy Organic Turmeric 59,2ml


Objevte bezkonkurenční sílu kurkumy v  exkluzivní receptuře. Na rozdíl od standardních doplňků, Organic Turmeric kombinuje čtyři odlišné zdroje kurkumy: tradiční prášek, na živiny bohatý lyofilizovaný, silný koncentrát a ultračistý CO2 extrakt. Tento vícezdrojový přístup zajišťuje bohatší spektrum kurkuminoidů, turmeronů, vitamínů a živin, přičemž všechny synergicky posilují vaše celkové zdraví a pohodu. Vyrobeno patentovanou technologii Raw Herbal Extract™, která zajišťuje maximální účinnost a biologickou dostupnost při tekuté extrakci.

550,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2489
Zdarma za 184 bodů Zdarma za 184 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 6 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 18,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Zažijte bezkonkurenční sílu kurkumy v jejích čtyřech silných formách:

✓ tradiční prášek,

✓ na živiny bohatá lyofilizace,

✓ silný koncentrát

✓ čistý CO2 extrakt.

Tato receptura nabízí komplexní přístup ke zdraví kloubů a podpoře tkání, umocněný černým pepřem pro optimální absorpci. Tento doplněk, vytvořený naší unikátní technologií Raw Herbal Extract™ a pocházející z nejčerstvějších výběrů, je přizpůsoben tak, aby podporoval silnou zánětlivou reakci a udržoval zdraví kloubů. Vyberte si naši vícezdrojovou směs kurkumy a vstupte do života plného vitality a pohodlí.

Hlavní výhody produktu Organic Turmeric

✓   Reguluje zánětlivou odezvu

Nezdravá zánětlivá reakce může způsobit mnoho onemocnění a zdravotních problémů. Naštěstí silné antioxidanty kurkumy mohou pomoci uklidnit zánět a udržet ho pod kontrolou. Bylo prokázáno, že aktivní složka kurkumy, kurkumin, inhibuje produkci určitých molekul, které spouštějí zánět, snižují otoky a podporují hojení. Tím, že pomáhá regulovat zánětlivou reakci těla, může kurkuma pozitivně ovlivnit celkové zdraví a pohodu.

 ✓  Podporuje sdílenou mobilitu a flexibilitu

Pokud vašemu aktivnímu životnímu stylu brání ztuhlé, bolavé klouby, proč se spokojit s něčím menším než tím nejlepším? Díky své silné směsi antioxidantů a základních živin je kurkuma prvotřídní volbou pro uvolnění bolavých kloubů a podporu větší flexibility. Její přirozené protizánětlivé vlastnosti pomáhají zklidnit kloubní nepohodlí a snížit otoky, zatímco jeho vysoká koncentrace kurkuminu prokázala, že má silný vliv na zdraví kloubů.

✓   Wellness pro celé tělo

Kurkuma je skutečným motorem, který nabízí řadu výhod pro celé vaše tělo. Pokud jste někdy zažili nepříjemné pocity z podrážděné střevní tkáně, víte, jak moc to může ovlivnit kvalitu vašeho života. Naštěstí uklidňující vlastnosti kurkumy mohou pomoci uklidnit i ten nejvíce namáhaný trávicí systém a uhasit oheň zánětu. Antioxidanty kurkumy kromě výhod pro trávení zpomalují volné radikály přispívající ke stárnutí. Zároveň jeho schopnost podporovat produkci neurotransmiterů pro dobrý pocit může zlepšit vaši náladu a celkový pocit pohody. A nesmíme zapomenout na její pozitivní vliv na zdraví jater: kurkuma může pomoci posílit přirozené detoxikační schopnosti orgánu.

To nejlepší z přírody

Díky převratné technologií Raw Herbal Extract Global Healing nabízí jedny z nejlepších tekutých extraktů na trhu. Důkladný a šetrný proces extrakce nepoužívá žádné teplo, alkohol ani agresivní chemikálie. Výsledkem jsou receptury, které jsou syrové, zcela přírodní, účinné a ideální pro podporu optimálního zdraví a wellness.


Schválená zdravotní tvrzení EU

Kurkuma dlouhá (indický šafrán, Curcuma Longa) 

  • je antioxidant
  • podporuje imunitní systém
  • podporuje normální stav pokožky
  • podporuje správné trávení
  • přispívá ke správné činnosti jater
  • podporuje správný stav kloubů


Složení

Extrakt z kořene kurkumy dlouhé, extrakt z pepře černého, organický rostlinný glycerin, třikrát destilovaná biofotonová voda, Ormus minerály (na uhlík a síru bohatá směs energizujících minerálů, které zlepšují biologickou dostupnost extraktu).

Doporučené dávkování

Lahvičku dobře protřepejte. Užívejte 1 ml dvakrát denně nebo podle doporučení lékaře.

Skladování

Uchovávejte  na suchém a tmavém místě a pečlivě uzavírejte.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.  Ukládejte mimo dosah dětí. V případě těhotenství, kojení, užívání léků, se poraďte s lékařem. 

P2489

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč