Test Neurotransmiterů z moči
search
  • Test Neurotransmiterů z moči

Test Neurotransmiterů z moči

Test zahrnuje: 

Adrenaline, noradrenaline, dopamine, serotonin, glutamate, GABA z moči

3 990,00 Kč
S DPH
Počet

P1891
Zdarma za 1330 bodů Zdarma za 1330 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 40 věrnostních bodů/120,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 40 věrnostních bodů/120,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 40 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 120,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna Zdarma
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


Test neurotransmiterů z moči je laboratorní analýza, která měří hladiny různých neurotransmiterů v moči pacienta. Tento test může poskytnout informace o aktivitě nervového systému a metabolismu neurotransmiterů v těle. Mezi běžně testované neurotransmitery patří dopamin, serotonin, noradrenalin, adrenalin, glutamát a GABA.

Každý z těchto neurotransmiterů hraje klíčovou roli v regulaci nervového systému a má vliv na širokou škálu funkcí v těle. Jejich nerovnováha nebo dysfunkce může přispět k různým neurologickým a psychiatrickým poruchám. Test neurotransmiterů z moči může být použit k diagnostice a monitorování různých neurologických a psychiatrických poruch, jako jsou například deprese, úzkostné poruchy, poruchy spánku nebo ADHD, atd...

Adrenalin (epinefrin): Adrenalin je hormon a neurotransmiter, který je produkovaný nadledvinkami a je součástí reakce na stres. Hraje klíčovou roli v zvyšování srdečního tepu, krevního tlaku a krevního oběhu během situací boje nebo útěku.

Noradrenalin (norepinefrin): Noradrenalin je neurotransmiter, který je produkován sympatickým nervovým systémem a hraje roli v regulaci bdělosti, koncentrace a reakcí na stres. Podílí se také na regulaci krevního tlaku a srdečního rytmu.

Dopamin: Dopamin je neurotransmiter, který je spojen s emocemi, motivací, odměnou a pohybem. Hraje klíčovou roli v systému odměn a je zapojen do řízení nálady, učení a paměti.

Serotonin: Serotonin je neurotransmiter, který je spojen s regulací nálady, spánku, chuti k jídlu a emocemi. Hraje důležitou roli v kontrole úzkosti, deprese a agresivity.

Glutamát: Glutamát je neurotransmiter, který je nejběžnějším neurotransmiterem v mozku. Hraje klíčovou roli v rychlé excitaci nervových buněk a je důležitý pro učení, paměť a další kognitivní funkce.

GABA (kyselina gama-aminomáselná): GABA je inhibiční neurotransmiter, který je důležitý pro regulaci excitace v nervovém systému. Hraje klíčovou roli v potlačování nadměrné aktivity nervových buněk a je spojen s relaxací, klidem a spánkem.


Upozornění

Cena nezahrnuje interpretaci výsledků specialistou. 

 

Konzultaci pro interpretaci výsledků si můžete objednat zde: https://terezafeltoni.cz/konzultace-30-min/

K ceně je nutné připočítat administrativní poplatek na osobu ve výši 700 Kč, kterým lze obsáhnout i více testů, které budou zaslány do jedné laboratoře.

 

Testovací sada bude zaslána po provedené úhradě do 10 dnů  přímo na Vámi uvedenou adresu prostřednictvím kurýrní služby.

P1891
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč