Paleo Powders Krevní proteinový izolát grass-fed 150g
search
  • Paleo Powders Krevní proteinový izolát grass-fed 150g
  • Paleo Powders Krevní proteinový izolát grass-fed 150g

Paleo Powders Krevní proteinový izolát grass-fed 150g

Krevní, proteinový izolát z dobytka krmeného trávou, bohatý mj. na IgG, peptidy a růstové faktory od Paleo Powders.

1 999,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1979
Zdarma za 667 bodů Zdarma za 667 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 20 věrnostních bodů/60,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 20 věrnostních bodů/60,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 20 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 60,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

  • Hovězí krev je cenným zdrojem bioaktivních živin stejně jako hovězí orgány, jiné žlázy, svaly, kosti a kůže.
  • Poskytuje nám všechny stavební kameny, které potřebujeme k podpoře naší vlastní krve.
  • Izolát hovězí krve Paleo Powders pochází z novozélandského dobytka krmeného trávou a obsahuje koncentrovanou směs imunoglobulinů, růstových faktorů a dalších důležitých živinových peptidů. Tyto živiny se přirozeně vyskytují v hovězí krvi a tvoří zcela komplexní složení. Právě pro živiny jako jsou tyto je například kolostrum tisíciletími prověřenou regenerační a imunitní superpotravinou. Podobnými látkami překypuje i tento bílkovinný prášek z hovězí krve.
  • Krevní proteinový izolát z dobytka krmeného trávou vyživuje nejen tělo, ale také mysl a střevní flóru. Je vhodný pro mladé i staré, od vrcholových sportovců po studenty a seniory, protože má tak jedinečný a široký účinek na výživu. 
  • Proteinový izolát z hovězí krve je nový typ proteinového produktu, který patří do kategorie imunoproteinů. Aplikace a indikace k použití jsou velmi rozmanité. Vzhledem k tomu, že velká část vašeho imunitního systému je ve střevech a protože střevo je propojeno téměř s každým dalším systémem v těle prostřednictvím mikrobiomu, není těžké pochopit, jak účinné mohou být koncentrované imunitní proteiny, a to i na pouhé 1- 3 gramy denně (bohatá skromnost).

POUŽITÍ 

Smíchejte 1-3 gramy denně s tekutinou, v proteinovém koktejlu nebo smoothie či pevném receptu. Prášek se snadno mísí a má absolutně neutrální chuť.

DŮVODY PROČ JÍST HOVĚZÍ KREV

  • Téměř všechny tělesné procesy jsou silně závislé na výživě. Denní nutriční stav odráží minulé, současné i budoucí zdraví. Výživa je proto jedním ze základních kamenů optimálního zdraví, a to jak v tom, kolik jíte, tak v tom, co jíte. Je tedy přední linií v prevenci zdravotních problémů.
  • Jíst od nosu k ocasu bylo až donedávna evoluční normou a bohatě nás vyživovalo a pečovalo o nás po celá staletí. Poskytuje mnoho důležitých živin, kalorií a informací. Výživa od nosu po ocas zahrnuje orgány, jako jsou játra, srdce, pojivovou tkáň bohatou na kolagen i svalovinu. Ale k tomu všemu patří i krev.
  • Potraviny obsahující krev lze nalézt ve většině tradičních kuchyní v různých kulturách. Krev se běžně používá do uzenin, polévek, kotlet, palačinek, kaší, nápojů a bezpočtu dalších pokrmů. Například tradiční Masajové z Keni a Tanzanie jsou známí pitím čerstvé, syrové hovězí krve a řadí se mezi jednu z fyzicky nejvitálnějších a robustních kultur vůbec.
  • Krev se skládá převážně z bílkovin, ale obsahuje také minerály, jako je železo, vitamíny, jako je vitamín D, a další doplňkové živiny. Objem krve zvířete může být až 11 procent jeho celkové tělesné hmotnosti. Navzdory tomu, že má dnes pro mnoho lidí nevyhovující nutriční stav, pojídání nebo pití zvířecí krve už bohužel není běžné, stejně jako pojídání orgánů a žláz.

IZOLOVANÝ PROTEIN Z KRVE 

Koncentrací proteinů a peptidů z hovězí krve do izolátu je výsledkem silný proteinový prášek plný komplexních a fascinujících molekul. Minerály jako železo a další živiny se v konečném produktu nenacházejí. Vyloučení těchto živin může znít zvláštně, ale ne každý potřebuje nebo chce produkt bohatý na železo. Tím, že se zaměříte na bílkoviny v krvi, se prášek z hovězí krve z pastveného dobytka stává vhodnou volbou doplňku stravy téměř pro každého. Užívání izolátu hovězího krevního proteinu je snadný způsob, jak přidat specifické a chybějící proteiny zpět do naší stravy.

ZDROJ IMUNOGLOBULINU 

Lidské tělo má mnoho molekul s životně důležitými funkcemi, jako je např. molekula proteinu imunoglobulinu. Byla s námi asi 500 milionů let, tedy dlouho před evolucí lidstva. Tato molekula je tedy výsledkem mimořádně úspěšné historie molekulární adaptace. Molekula protilátky byla pečlivě tvarována evolucí, aby umožnila všechny její funkce.

Proteinová kompozice krevního proteinového izolátu ze skotu krmeného trávou typicky obsahuje více než 50 % imunoglobulinu G (IgG), hovězí sérový albumin (~ 10 %), transferin (~ 6 %) a IgA a IgM (~ 5 %) a další hovězí plazmatické proteiny. Tento produkt obsahuje jediný dostupný, čištěný, bezmléčný zdroj IgG!

Techniky proteomické analýzy identifikovaly více než 180 jedinečných proteinů v izolátu hovězího krevního proteinu, včetně alespoň 15 peptidů příbuzných imunoglobulinu. Mezi další příklady patří inzulinu podobné růstové faktory 1 a 2 (IgF-1, -2), transformující růstový faktor beta (TGF-ß), epidermální růstový faktor (EGF), fibroblastový růstový faktor, destičkový růstový faktor (PGF), laktoferin a lysozym.

Imunoglobuliny jsou produkovány jako reakce imunitního systému na invazi patogenů. Protilátky interagují s bakteriemi, viry, alergeny atd. buď přímo, anebo "označením" pro jiné pomocné buňky IS savce.

Protilátky IgG - Za co jsou odpovědné si musíte, stejně jako jejich hl. funkci u savců dohledat v odborné literatuře, nesmíme zde v popisu uvádět žádná zdravotní tvrzení.


Výživové hodnoty

Beef%20blood%20protein%20isolate%20-%20paleo%20powders.png?1664111468063

PEČLIVĚ VYBRANÉ ORGÁNOVÉ MASO = NEJKVALITNĚJŠÍ DOPLŇKY

Paleo Powders přináší na trh ty nejkvalitnější produkty s orgánovými doplňky. Lyofilizované prášky na orgány vybrané pro jejich produkty pocházejí od pastveného dobytka krmeného trávou z Nového Zélandu nebo Evropy. Nepoužívají suroviny ze zvířat ze zemí známých intenzivním chovem hospodářských zvířat, kde se často používají antibiotika.

Naopak zvířata jsou chována s ohledem na zvířata a životní prostředí, což znamená, že dobytek žije ve svém přirozeném prostředí, je většinu času venku, je o něj náležitě pečováno a pečlivě sledován. To se odráží v kvalitě masa zvířat a v orgánových doplňcích Paleo Powders. Vzhledem k tomu, že ingredience jsou lyofilizované v syrovém stavu, živiny jako vitamíny, minerály a kofaktory jsou zachovány v nejvyšší možné koncentraci. Doplňky jsou pečlivě složeny a testovány. Neobsahují tedy žádné pesticidy, hormony ani plniva.

Složení 

Proteinový izolát z hovězí krve, slunečnicový lecitin.

Doporučené dávkování

1 g do 150 ml vody, koktejlů, džusu nebo kaše 1-3x denně.

Skladování

Na stinném a suchém místě při teplotě do 25 °C a mimo dosah dětí.


Upozornění

Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno pro těhotné a kojící.

P1979

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč