by MUKK hloubkově hydratační mořské sérum 30ml
search
  • by MUKK hloubkově hydratační mořské sérum 30ml

by MUKK hloubkově hydratační mořské sérum 30ml

Intenzivně hydratující sérum s mořskými řasami a aktivními buňkami z růží udrží ideální hladinu hydratace v pleti po celých 24 hodin.
969,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2795
Zdarma za 323 bodů Zdarma za 323 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 10 věrnostních bodů/30,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 10 věrnostních bodů/30,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 10 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 30,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Sérum posílí přirozenou kožní bariéru a dělá pleť zdravější a pružnější. Fermentované laktobacily pokožku utiší, potlačí zánět a jako bonus zpomalí její stárnutí.

Je vhodné pro jakýkoliv typ dehydratované pleti, včetně pleti citlivé.

Složení hydratačního séra je postavené na aloe vera, extraktu z červené řasy a aktivních růžových buňkách. Mořské řasy se, mimochodem, sklízejí přímo na pobřeží ostrovu Saaremaa, kde se kosmetika By Mukk vyrábí.

Aloe vera si hravě poradí s kdejakou škodlivou bakterií a drobnou infekcí. Tyto protizánětlivé, regenerační a hojivé vlastnosti předurčují aloe jako ideálního pomocníka k péči o aknózní, podrážděnou a jinak problematickou pokožku.

Fermentované laktobacily podporují čisticí procesy v pórech a při dlouhodobém používání je zmenšují a zanechávají pleť zářivější a zdravější. Jsou vhodné i pro jedince s citlivou pletí. Působí příznivě na pleť trpící akné nebo růžovkou. Kromě toho mohou podporovat produkci kolagenu, a tím působit proti předčasnému stárnutí pokožky.

Červená řasa Kappaphycus alvarezii, poklad z chladných vod Baltu, na sebe dokáže vázat vodu tak dobře, že přežije i při odlivu v písečných, suchých podmínkách. Stejně čarovat umí i na obličeji. Až bude vaše pleť zase jednou na suchu, věřte, že tahle kouzelnice ji bez vody nenechá.

Aktivní buňky růže stolisté vynikají svými excelentními hydratačními účinky po dobu celých 24 hodin, což bylo prokázáno i klinickými studiemi (při pravidelném používání 2x denně po dobu 28 dnů). Růžové buňky posilují přirozené mechanismy zadržování vody a stimulují lipidovou rovnováhu v epidermis.





Složení

Klíčové ingredience
červené řasy, extrakt z růžových buněk

INCI

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Glycerin*, Lactobacillus Ferment**, Kappaphycus Alvarezii Extract Sea Water*, Rosa Centifolia Leaf Cell Extract*, Xanthan Gum, Sodium Levulinate*, Sodium Anisate*, Lactic Acid. 
* certified organic ** probiotic preservative

Použití

Množství o velikosti hrášku naneste na vyčištěnou pleť. Krouživými pohyby sérum jemně vtlačujte do pleti - vstřebávání produktu je díky podtlaku efektivnější. Nechte sérum zcela vpít do pleti a poté pokračujte s dalšími kroky v péči o pleť.

Sérum je vhodné k dodání hydratace ráno i večer.

Aroma

Bez přidaného aroma

Obsah

30ml
P2795

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč