Brainmax L-Glutamin 500g
search
  • Brainmax L-Glutamin 500g
  • Brainmax L-Glutamin 500g

Brainmax L-Glutamin 500g

100% přírodně fermentovaný L-Glutamin v čisté farmaceutické kvalitě bez příměsí a kompromisů.

499,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1050
Zdarma za 167 bodů Zdarma za 167 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 5 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 15,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Glutamin není sice esenciální aminokyselinou, neboť si ho tělo umí vytvořit samo, ale jeho spotřeba je vlivem tréninku či hektického životního stylu vysoká a to sebou nese riziko odbourávání svalové hmoty. Právě proto je glutamin velmi oblíbeným doplňkem stravy pro sportovce. Glutamin se vyskytuje ve všech bílkovinách přijímaných v jídle jako je červené maso, mléčné výrobky, vejce či luštěniny.

Glutamin slouží jako zdroj energie pro bílé krvinky a hraje také důležitou roli při svalové a mozkové činnosti. Společně s L-Lysinem hrají zásadní roli pro obnovu buněk ve střevní sliznici, kde tvoří 70% celkového množství aminokyselin. Střevní sliznice neboli střevní bariéra může být vlivem špatné stravy a nadužíváním alkoholu, drog a medikamentů ve velmi špatném stavu a právě glutamin se podílí na její regeneraci. Střevní bariéra nás chrání před prosakováním toxinů ze střeva do organismu.


Proč užívat  L-Glutamin

  • Svalová hmota a regenerace. Při intenzivním tréninku nebo hektickém způsobu života dochází ve svalech ke katabolismu neboli úbytku svalové hmoty. Vzhledem k tomu, že je glutamin nejvíce zastoupenou aminokyselinou ve svalstvu (60%) je jeho spotřeba vysoká a první odkud si ho tělo bere je ze svalů, čímž zjednodušeně řečeno přicházíme o svalovou hmotu. Proto je velmi vhodné glutamin suplementovat a to i přestože je neesenciální aminokyselinou.

  • Podpora výstavby střevní bariéry. Střevní výstelka je z velké části tvořena právě glutaminem a tato aminokyselina se podílí na její regeneraci. Vlivem špatného stravování, trávení, nadužíváním léků, drog, alkoholu či nadměrným stresem může být tato hradba bránící prosakování toxinů do organismu porušena a způsobovat zdravotní problémy. Proto je vhodné glutamin doplňovat a udržovat střevní sliznici v kondici.

  • Syntéza nejsilnějšího antioxidantu glutathionu. Glutathion je v našem těle konkrétně v játrech budován z kyseliny glutamové, cysteinu a glycinu. Tento silný antioxidant bojuje s reaktivními formami kyslíku tzv. volnými radikály a zabraňuje oxidativnímu stresu, který ničí buňky v našem těle. Zároveň funguje jako základní zbraň naší imunity před infekcemi bakteriálního či virového typu.

Dávkování

1 odměrka po tréninku nebo během dne či před spaním.

Složení 

L-Glutamin (100% přírodní mikrobiální fermentace) 5 g **

* % denní referenční hodnoty příjmu

** denní referenční hodnota příjmu není stanovena

Neobsahuje žádná plnidla ani stabilizátory, pouze deklarované složení v nejčistší formě. L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace patří k nejvyužitelnějším přírodním produktům garantujícím maximální čistotu a splňující navíc koncept „Green Enviromental Protection“. Produkt je vhodný i pro vegany.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění

Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní  dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

P1050

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč