• Dočasně nedostupné
Vegan lak na nehty - Halal 06
search
  • Vegan lak na nehty - Halal 06

Vegan lak na nehty - Halal 06


Lak na nehty OZN Halal 06 je moderní malinově růžový odstín. Perfektní pro každou příležitost! Tento lak na nehty je vegan friendly, halal, netestovaný na zvířatech

455,00 Kč
S DPH
Dočasně nedostupné
Počet

P5223
Zdarma za 152 bodů Zdarma za 152 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 5 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 15,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Vlastnosti


> Propustnost pro vodu a vzduch, a tudíž prodyšnost.
> Složení s nízkým obsahem znečišťujících látek
> Rychlé schnutí
> Vynikající krycí schopnost
> Dokonalý vysoký lesk
> Optimální štěteček
> Skvělá přilnavost
> Halal certifikát nezávislé laboratoře
> Vegan a Cruelty Free
> Neobsahuje extra štětečky, ale pouze jeden uvnitř laku.

Čím se tyto laky na nehty odlišují


OZN laky na nehty typ Halal propouštějí vodu i vzduch, takže jsou vhodné pro náboženskou očistu. Tajemství složení spočívá v jedinečné molekulární struktuře laku, která se skládá ze složek na vodní bázi, jako jsou přírodní pryskyřice a vysoce vyvinutý polymer. Během procesu schnutí vytváří lak na nehty porézní mřížkovou strukturu, která zajišťuje rychlou propustnost vody i kyslíku.

Arabské slovo halal znamená "přípustný" a označuje činnost nebo výrobek, které jsou podle islámského práva přípustné. Týká se především potravin a jejich přípravy, ale halal musí být pro zbožné muslimy také léky, výrobky osobní péče a kosmetika.

Výroba Halal kosmetiky


Pro výrobu kosmetiky je důležité, aby výrobky byly veganské a nebyly testovány na zvířatech. Také v mazivech, provozních olejích a tucích, ve výrobních strojích a plnicích strojích nesmí být obsaženy živočišné produkty, stejně tak jako v čisticích a dezinfekčních kapalinách.

Nesmí se používat alkohol neznámého původu. Podle různých jurisdikcí v islámu je používání synteticky vyrobených a 100% čistých alkoholů v kosmetických výrobcích povoleno. Pokud však alkohol pochází například z kvašených hroznů, není povolen.

Proč je propustnost vody tak důležitá


Další bod se týká náboženské očisty, kterou muslimové provádějí několikrát denně v rámci přípravy na modlitbu. Během ní se ruce včetně nehtů zcela očistí, což by nebylo možné, kdyby se používaly běžné, neprodyšné laky na nehty. Běžný lak na nehty obvykle nepropouští vodu, což znamená, že před každou modlitbou je nutné lak odstranit, aby bylo možné správně provést očistu. To je časově velmi náročné!

Jak funguje lak na nehty, který propouští vodu?


Tajemství spočívá v jedinečné molekulární struktuře laku, která se skládá ze složek na bázi vody, jako jsou přírodní pryskyřice a pokročilý polymer. Během procesu schnutí vytváří lak na nehty porézní mřížkovou strukturu, která zajišťuje rychlou propustnost vody i kyslíku. Tyto biochemické vlastnosti lze testovat v laboratořích a lak na nehty je tak certifikován jako halal.

K tomuto účelu se používá zvláštní zkušební postup. Pokud může kyslík prostupovat fólií, může se teoreticky s kyslíkem přenášet i vodík, který je na něj vázán, takže voda přechází z jedné strany fólie na druhou. Fólie je tedy "prodyšná". Při certifikaci halal laků na nehty se tento proces provádí se vzorkem fólie na nehty.


SLOŽENÍ

ETHYLACETÁT, BUTYLACETÁT, NITROCELULÓZA, KYSELINA ADIPOVÁ/NEOPENTYL, GLYKOL/TRIMELITICKÝ ANHYDRID, KOPOLYMER, ACETYLTRIBUTILCITRÁT, ISOPROPYLALKOHOL, STEARALKONIUM BENTONIT, ISOBUTYRÁT SACHARÓZY, DIACETON ALKOHOL, CI 77891, CI 77491, CI 77499, KYSELINA CITRONOVÁ, HYDROXID HLINITÝ, CI 19140, TRIETHOXYKAPRYLSILAN, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARÁT, KYSELINA FOSFOREČNÁ 

POUŽITÍ

Naneste na čisté, suché a odmaštěné nechty. Aplikujte jednu tenkou vrstvu jako podkladový lak, poté naneste dvě vrstvy barevného laku podle vaší volby a na závěr zafixujte další vrstvou tohoto bezbarvého laku.

 

OBSAH 

12ml


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s pokožkou. Pečlivě si přečtěte návod k použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékaře. V případě kontaktu s kůží důkladně opláchněte vodou. Používejte v dobře větraném prostoru. Nepoužívejte na poraněné nebo zanícené nehty. Pouze pro komerční použití. Může způsobit alergie. V případě zarudnutí pokožky nebo alergických reakcí okamžitě přestaňte s výrobkem přicházet do styku a v případě potřeby vyhledejte lékaře.

P5223

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč