Odylique Opalovací balzám s karanja olejem a zinkem pro citlivou pokožku  SPF 30
search
  • Odylique Opalovací balzám s karanja olejem a zinkem pro citlivou pokožku  SPF 30

Odylique Opalovací balzám s karanja olejem a zinkem pro citlivou pokožku SPF 30


Čistý a 100% přírodní opalovací balzám je ideální pro celou rodinu, včetně miminek a dětí.

Je formulován s šetrnými minerálními látkami a devíti BIO antioxidanty botanického původu pro jedinečnou trojitou ochranu celého těla včetně tváře. 

489,00 Kč
S DPH
Balení: 50ML
Dostupné
Počet

P1063_982
Zdarma za 163 bodů Zdarma za 163 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 5 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 15,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


  • Obsahuje nezávisle testované a osvědčené široké spektrum UVA a UVB a silné antioxidanty, které zachytí volné radikály a působí proti škodlivým účinkům slunce.
  • Nezávislé laboratorní testy ohodnotily jeho ochranu jako „vysokou“, protože dokázal zabránit proniknutí až 98% veškerých UVA / UVB paprsků. Je zcela BEZ OBSAHU syntetických UV filtrů, konzervačních látek, silikonů, vůní nebo barviv.
  • Je to první opalovací krém ve VB, který byl zároveň certifikován BIO a schválen nadací Fairtrade Foundation. Tento krém účinkuje ihned po aplikaci, snadno se roztírá (za podmínky, že je skladován při pokojové teplotě, v chladu má tendenci tuhnout), nebělí, neucpává póry.
  • Ochrana proti UV záření pomocí oleje karanja a oxidu zinečnatého (20%).
  • Uklidňující, hydratační nerafinované bambucké máslo.
  • Slunečnicový olej bohatý na vitamíny s antioxidačními vlastnostmi.
  • Uklidňující výtažek z heřmánku pravého.
  • Výtažek z rakytníku, bohatý na omega 7 (chrání kůži proti stárnutí způsobené UV zářením).

  • Bezpečně blokuje škodlivé UVA a UVB paprsky slunečního záření s non-nano minerálním oxidem zinečnatým.
  • Vodě a potu odolný - hloubkově hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku.
  • Hypoalergenní, bezpečný pro i nejcitlivější pleť - doporučován pediatry a homeopaty pro svou schopnost zklidňovat podrážděnou pokožku.
  • Vyroben z certifikovaných BIO složek - 76% BIO složek certifikovaných britskou SOIL ASSOCIATION ORGANIC*.
  • Biologicky rozložitelný - neškodí korálovým útesům a bez GM organismů.
  • Certifikát BEAUTY WITHOUT BUNNIES BY PETA - není testován na zvířatech. Vegan.
  • Obsahuje Fairtrade nerafinované bambucké máslo.
  • Tuba je bez obsahu ftalátů a je vyrobena z více než 50% recyklovaného plastu. Vyrobeno v Evropě.

SLOŽENÍ 

INCI: Pongamia glabra (karanja) seed oil* (olej ze semen tropického stromu pongamia neboli kožnatce indického), Zinc oxide (non-nano oxid zinečnatý), Butyrospermum parkii (shea) butter*F (fairtrade nerafinované bambucké máslo), Silica (oxid křemičitý), Helianthus annuus (sunflower) seed oil* (slunečnicový olej), Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax* (rostlinný vosk z Pryšce voskodárného), Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil (jojobový olej), Copernicia Cerifera (carnauba) Wax* (rostlinný karnaubský vosk), Hippophae rhamnoides (sea buckthorn) extract* (výtažek z rakytníku), Chamomilla recutita (chamomille) extract* (výtažek z heřmánku), Rosmarinus officinalis (rosemary) extract* (výtažek z rozmarýnu), Jojoba esters (estery jojoby), Polyhydroxystearic acid (kyselina polyhydroxystearová).

*Certified organic (76% of product) - 20% mineral

KARANJA OLEJ - má vysoké hydratační a antibakteriální vlastnosti a díky složkám pongamolu a karanjinu, které obsahuje, je považován za přirozený UV filtr chránící pokožku před poškozením sluncem - aktivně pohlcuje část UV paprsků. Od nepaměti se používá v ajúrvédské medicíně na oční a kožní onemocnění typu ekzémy, revmatismus a rány. Používá se také k prevenci proti růstu bakterií v ústech. Karanja olej je přírodní repelent, který se používá jak v zemědělství jako přírodní pesticid (neškodí), tak pro domácí použití proti vším, komárům, blechám, klíšťatům, roztočům a mouchám.

OXID ZINEČNATÝ - mikropigment (jemný prášek) minerálního původu, který absorbuje, odráží nebo rozptyluje UV záření, a tím pokožku chrání. Má mírné adstringentní a antiseptické vlastnosti a je odolný proti bakteriím a plísním, podporuje hojení ran a používá se při prevenci nebo léčbě opruzenin. Na kůži vytváří ochrannou bariéru, která je odolná proti vlhkosti, na rozdíl od syntetické ochrany proti slunci se však nevsakuje do pokožky a jeho účinky jsou na pokožku mnohem jemnější. V Odylique opalovacím krému pro kojence najdete tento druh oxidu zinečnatého, tzv. nepotažený (uncoated) bez nano částic čistý farmaceutický stupeň oxidu zinečnatého.

BAMBUCKÉ MÁSLO - získané přímo od ženské kooperativy v Africe, Odylique nerafinované bambucké máslo (karité) je vysoce hydratační a zvláčňující. Pouze RAW (surové), nerafinované bambucké máslo obsahuje rostlinné steroly a antioxidanty, které mu dodávají největší prospěšné účinky. Ty se pohybují od hojení kůže (ran), obnovy buněk a pružnosti pokožky až po snížení podráždění, zánětů, svalové bolesti, poškození sluncem, tvorby jizev a strií.

soil association organic   cruelty free logo 


POUŽITÍ

Pro dokonalou ochranu, aplikujte potřebné množství přípravku alespoň 15min před tím než ji vystavíte slunci na odhalenou pokožku, a důkladně vmasírujte do kůže, abyste snížili bělící efekt zinku.

Tvář:

Aplikujte malé množství (hrášek) opalovacího krému na očištěnou a tonerem ošetřenou tvář i krk namísto hydratačního krému. Snažte se aplikovat takové množství, aby se botanické složky mohly vstřebat asi do 10 minut - formula bude postupně absorbovat přebytečný olej a vlhkost. Suchá kůže může absorbovat větší množství, mastná nebo kombinovaná kůže zase méně, zejména pokud se na krém ještě aplikuje make-up. TIP - zaměňte make-up za minerální korektor na zakrytí nedokonalostí a posílení SPF faktoru.

Tělo:

Aplikujte malé množství - 2 až 3 vymáčknutí o velikosti hrášku na nohy a 3 na trup.

Doba vystavení slunci:

Pokud se vaše nechráněná kůže po 10 minutách na slunci červená, měli byste po 5-ti hodinách re-aplikovat krém za použití množství o velikosti 2 hráškových kuliček.

Po koupání, sprchování nebo sušení ručníkem vždy naneste znovu.

Nechte přípravek se vstřebat do kůže před tím, než si oblečete tričko nebo šaty, abyste předešli potencionálním mastným skvrnám na oblečení.

Nevystavujte se zbytečně nejsilnějšímu slunečnímu záření a to hlavně mezi 12 a 3 hodinou odpolední. 

P1063_982

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč