Raw Opunciový olej BIO 15ml
search
  • Raw Opunciový olej BIO 15ml

Raw Opunciový olej BIO 15ml


100% Raw Bio Opunciový olej PURITY VISION® je právem považován za účinnou zbraň proti stárnutí pleti a tvorbě vrásek.

699,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2638
Zdarma za 233 bodů Zdarma za 233 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 7 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 21,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Své jedinečné vlastnosti získává díky obsahu vitalizujících a regeneračních látek, jakými jsou esenciální mastné kyseliny omega 6 a 9 a velké množství přírodního antioxidantu (vitamín E), který chrání pleť před negativními vlivy volných radikálů a zpomaluje stárnutí. Olej dále obsahuje aminokyseliny, které podporují tvorbu kolagenu, a urychlují tak regeneraci buněk. Při pravidelném používání Opunciového oleje se vaše pokožka znatelně rozzáří a zpevní.

• Podporuje tvorbu kolagenu a obnovuje přirozenou pružnost a pevnost pleti.

• Má skvělé omlazující účinky, vyhlazuje drobné vrásky okolo očí a úst.

• Zanechává pleť zářivou a poradí si i s kruhy pod očima.

• Rychle se vstřebává do všech vrstev pokožky a nezanechává mastný film.

• Pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu, stahuje a čistí póry.

• Jako si kaktus na poušti dokáže udržet svoji vlhkost, stejně tak opunciový olej udrží vlhkost v pleti, a tím ji dodává dlouhodobou svěžest.


SLOŽENÍ

INCI: 100% Raw Bio Opunciový olej/Opuntia ficus indica (Prickly Pear) Seed Oil.

POUŽITÍ

PLEŤ: Krásnou pleť zářící zdravím může mít každý, stačí si dopřát pravidelnou každodenní péči s PURITY VISION®.

Krok č. 1 – čištění. Pleť je třeba důkladně zbavovat nečistot, které na ní přes den ulpí. Nejšetrnějším přípravkem je mycí jíl Rhassoul PURITY VISION®. Prášek smíchejte s kapkou Opunciového oleje a vodou. Směs naneste na pleť, nechte ji 10 minut působit a poté smyjte vlažnou vodou. Částečky jílu dokážou na sebe navázat nečistoty i z hlubších vrstev pokožky, aniž by došlo k podráždění.

Krok č. 2 – tonizace. Dalším neodmyslitelným krokem péče o pleť je tonizace. Šetrnou 100% přírodní variantou tonizačních přípravků jsou naše Bio květinové vody. Zvolit můžete pečující Bio Růžovou vodu PURITY VISION® nebo zklidňující Bio Levandulovou vodu PURITY VISION®.

Krok č. 3 – výživa a hydratace. Pleť je nyní ideálně připravena přijmout látky obsažené v oleji. 100% Raw Bio Opunciový olej PURITY VISION® je koncentrovaným elixírem mládí, který dodá unavené pleti potřebnou vzpruhu. Olej bříšky prstů jemně vklepejte do navlhčené pokožky okolo očí, rtů a všude, kde vás trápí drobné vrásky.

TĚLO: Jedinečné vlastnosti opunciového oleje ocení i pokožka celého tělo.

TIP: Vyrobte si doma regenerující tělové máslo. Vyšlehejte 100 % Raw Bio Opunciový olej, Bio Bambucké máslo a 100% Raw Bio Kokosový olej PURITY VISION®. Máslo vmasírujte do pokožky po každé koupeli nebo ho použijte jako zklidňující péči po opalování. Regenerační a vitalizující účinky opunciového oleje ještě více umocní Bio Kávový peeling PURITY VISION®, který ideálně prokrví pokožku a díky obsaženému kofeinu je bezkonkurenčním pomocníkem v boji proti striím a celulitidě.

VLASY: 100% Raw Bio Opunciový olej PURITY VISION® jednou provždy zatočí se suchými a poškozenými vlasy. Stačí po umytí vlasů vmasírovat pár kapek do ještě mokrých konečků. Vlasy si umývejte přírodním šamponem nebo mycím jílem Rhassoul PURITY VISION® smíchaným s vodou.

Typ pleti

Citlivá, normální, suchá, proti vráskám, zralá, smíšená.


OBJEM

100ml


CERTIFIKÁTY

Natrue

Certifikát NATRUE je mezinárodní certifikace, která dbá na ochranu a propagaci skutečné přírodní a Bio kosmetiky. Produkty označené logem NATRUE splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu a udržitelnost. 

CPK bio

CPK je zkratkou tří slov – Certifikovaná přírodní kosmetika. Certifikace zaručuje, že daný produkt splnil přísná pravidla a obsahuje složky minimálně z 85 % přírodního původu. Dále neobsahuje syntetické sloučeniny, GMO složky, minerální oleje atd. Výrobky zároveň nesmí být testované na zvířatech. “BIO” znamená, že kromě standardů pro CPK zaručuje také původ surovin z ekologického zemědělství (BIO) či volného sběru.

V PURITY VISION® chceme, aby takto označené výrobky, obsahovaly alespoň 90 % surovin pocházejících z ekologického zemědělství.

CRUELTY FREE and VEGAN

Tento certifikát je udělován společností PETA. Zajišťuje, že žádný z našich produktů, ani jeho ingredience, nebyly testovány na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu (včelí vosk, lanolin, karmín atd.).

P2638

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč