Bio Mátová voda 100 ml
search
  • Bio Mátová voda 100 ml

Bio Mátová voda 100 ml


Dopřejte si osvěžující blahodárnou péči. Bio Mátová voda je vyrobená šetrnou parní destilací čerstvých lístků máty peprné. Je vhodná pro všechny typy pleti. Stahuje póry a je tak ideální pro mastnou a problematickou pleť.

 

209,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P5201
Zdarma za 70 bodů Zdarma za 70 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 2 věrnostních bodů/6,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 2 věrnostních bodů/6,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 2 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 6,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Zamilujete si ji v každodenní kosmetické rutině – k dočišťování, tonizaci či osvěžení, ale k péči i o pokožku celého těla například po opalování či jako zklidňující vodu po holení. Pro harmonizaci pokožky hlavy a snadné rozčesávání vlasů aplikujte Bio Mátovou vodu do vlasů. Při horkých letních dnech si mátovou vodu oceníte pro její chladivé účinky.

Máta peprná je oblíbená bylinka pro svou nezaměnitelnou vůni a chuť. K jejím benefitům patří také zklidňující účinky. Jelikož podporuje prokrvení a zároveň chladí, oblíbíte si ji v péči o očí okolí. Zmírňuje kruhy pod očima, drobné otoky a únavu. 

TIP: Díky svěží vůni můžete Bio Mátovou vodu použít i pro osvěžení vzduchu v místnosti. 

SLOŽENÍ

INCI: Mentha Piperta  Leaf  Water (Bio Mátová voda).

 

Výroba

Bio Mátová voda vzniká šetrnou parní destilací listů máty peprné, která roste v srdci bulharských hor. Sběr máty začíná již v brzkých ranních hodinách, kdy se v rostlinách tvoří největší množství esenciálních olejů. Sesbírané listy jsou ihned přepraveny ke zpracování. Díky krátké přepravě si zachovávají svou čerstvost a typickou vůni. Zpracování probíhá tradičním způsobem pomocí dvojité parní destilace a Bio Mátová voda tak neztrácí své cenné účinky a typickou osvěžující vůni.

 

Použití

Mátová voda v pleťovém rituálu 

Každodenní rituál v péči o pleť může mít spoustu podob a kroků. Vše ale začíná důkladným odlíčením a čištěním. Jen tak zajistíte, aby se účinné vyživující látky správně vstřebaly a začaly plnit své poslání. Představujeme vám čtyři snadné kroky, díky kterým budete za každé příležitosti svěží a okouzlující.

Krok č. 1 – odlíčení a čištění. Pleť je třeba pravidelně a šetrně zbavovat nečistot, které na ní přes den ulpí. K odlíčení a čištění jsou ideální naše Bio Macerované oleje, které budou o vaši pleť také pečovat. Vybraný olej naneste na vlhkou pleť a vmasírujte. Mokrým a nahřátým ručníčkem či tamponkem jemně setřete nečistoty z pleti a užívejte si pocit čisté pokožky. Pro dočištění použijte Bio Mátovou vodu.

Krok č. 2 – tonizace. Vyzkoušejte Bio Růžové tonikum které lehce stáhne póry a připraví vaši pleť na snadnější vstřebání dalších účinných látek. 

Krok č. 3 – hydratace. Nyní je vaše pleť připravená na intenzivní péči a hloubkovou hydrataci. Do dlaně si dejte potřebné množství Bio Růžového séra a aplikujte krouživými pohyby na celý obličej, krk i dekolt. Nechte pár minut vstřebat.  

Krok č. 4 – výživa. Pro umocnění omlazujícího efektu doporučujeme sérum používat spolu s Bio Růžovým krémem omlazujícím nebo Bio Růžovým pleťovým olejem, který pleť rozjasňuje a chrání před nežádoucími vlivy okolí. 

TIP: Pro extra porci hydratace použijte před nanesením krému Bio Mátovou vodu.

 -> Nyní jste vy i vaše pleť připravena jít do světa, vždy krásná a okouzlující. 

 > Pleť: Pro intenzivní čištění pleti smíchejte Rhassoul – Marocký jíl s Bio Mátovou vodou a pár kapkami Raw Bio Arganového oleje. Pečující pleťovou masku s konzistencí kaše nechte působit 1 až 10 minut a následně jemně smyjte. Dobu účinkování a sílu vrstvy zvolte na základě svého typu pleti. V péči o citlivou pleť nanášejte masku v menší vrstvě a nenechávejte ji úplně zaschnout. Vaše pleť bude hladká, hloubkově vyčištěná a rozzářená.

 > Vlasy: Bio Mátová voda usnadňuje rozčesávání a harmonizuje pokožku hlavy. Pro komplexní péči ji nanášejte od kořínků až ke konečkům vašich vlasů. 

TIP: Bio Mátovou vodu si můžete do vlasů nastříkat kdykoliv během dne. Odměnou vám budou svěží a voňavé vlasy. 

 > Péče o tělo: Použijte Bio Mátovou vodu po opalování, má zklidňující účinky a příjemně chladí. Mátovou vodu si oblíbíte pro osvěžení unavených nohou po namáhavé aktivitě. Nejen že pomáhá prokrvení, ale také eliminuje zápach. Je vhodná i pro zklidnění pokožky po holení a depilaci, vaší pokožce dodá hydrataci a svěží pocit.

SKLADOVÁNÍ

Všechny květinové vody uchovávejte v temnu při pokojové teplotě. Větší balení si můžete vystavit na poličce v koupelnové skřínce. Mini balení bude v bezpečí ve vaší oblíbené kabelce. Během léta a teplejšího počasí doporučujeme využít ledničku.


OBJEM

100ml


CERTIFIKÁTY

Certifikace, které ručí za tu nejvyšší kvalitu produktu:

Natrue

Certifikát NATRUE je mezinárodní certifikace, která dbá na ochranu a propagaci skutečné přírodní a Bio kosmetiky. Produkty označené logem NATRUE splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu a udržitelnost. 

CPK bio

Označení “BIO” deklaruje původ surovin z ekologického zemědělství (BIO) či volného sběru. CPK – Certifikovaná přírodní kosmetika zaručuje, že obsah složek v produktu je minimálně z 85 % přírodního původu. V PURITY VISION® jsme hranici posunuli ještě dál. Naším cílem je, aby takto označené produkty vlastní výroby obsahovaly alespoň 95 % surovin pocházejících z ekologického zemědělství.

CRUELTY FREE and VEGAN

Certifikát udělovaný společností PETA zajišťuje, že žádný z našich produktů nebyl testován na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu.

P5201

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč