Ořešák černý 120ml
search
  • Ořešák černý 120ml

Ořešák černý 120ml


Tinktura z černého vlašského ořechu (Juglans Nigra), certifikovaný organický extrakt ze sušených listů BEZ ALKOHOLU, získaný metodou extrakce macerací za studena, pro zajištění širokého spektra léčivých rostlinných sloučenin - vitaminů, minerálů, alkaloidů, flavonoidů a dalších aktivních složek bylin.

1 090,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P3036
Zdarma za 364 bodů Zdarma za 364 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 11 věrnostních bodů/33,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 11 věrnostních bodů/33,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 11 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 33,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Ořešák černý známý jako Juglans Nigra, je strom známý pro své robustní a všestranné zdravotní přínosy. Mezi svými různými složkami vyniká list ořešáku černého jako přírodní lék s množstvím blahodárných vlastností.

> Množství bioaktivních sloučenin: Listy ořešáku černého jsou bohaté na bioaktivní sloučeniny, včetně taninů, juglonu, chinonů a flavonoidů. Tyto sloučeniny přispívají k terapeutickému potenciálu listů.

> Gastrointestinální komfort: Bylinné doplňky z listů černého ořechu jsou oslavovány pro svůj potenciál podporovat gastrointestinální pohodlí. Mohou pomoci udržet vyvážený a pohodlný trávicí systém.

> Antioxidační síla: Listy ořešáku černého jsou bohatým zdrojem antioxidantů, které hrají klíčovou roli při neutralizaci volných radikálů v těle. Tato antioxidační aktivita pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem a podporuje celkovou pohodu.

> Podpora imunity: Robustní imunitní systém je nezbytný pro zdraví a doplňky z listů černého ořechu mohou přispět k podpoře imunity. Mohou pomoci tělu zůstat odolný vůči vnějším hrozbám.

> Zdraví pokožky: Listy černého ořechu jsou uznávány pro svůj potenciál podporovat zdraví pokožky. Lokální aplikace výtažků z listů ořešáku černého může pomoci zklidnit občasné podráždění pokožky a udržet čistou pokožku.


Povolená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU

Ořešák černý (Juglans Nigra)

  • nemá žádná schválená zdravotní tvrzení

Složení 


Hlavní složka: Certifikovaný organický černý ořech (Juglans Nigra) Suchý list, rostlinný glycerin USP (60 %), voda (40 %).

Původ: USA

Další informace o složkách: Neobsahuje alkohol, GMO, lepek, těžké kovy, umělá barviva, konzervační látky nebo syntetická hnojiva.

Poměr suchého rostlinného materiálu / rozpouštědel 1:3 w/v.

Doporučené použití a dávkování

> Před použitím dobře protřepejte. Užívejte 20-30 kapek třikrát denně nebo podle pokynů lékaře. Nejlepší způsob, jak použít tekuté bylinné glycerity, je dát doporučené množství do sklenice vody, čaje nebo džusu a vypít celý obsah. Glycerity lze také podávat přímo do úst bez pomoci vody, avšak některé glycerity nejsou chutné, a proto je většina lidí dává přednost je přidávat do nápoje.

> Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo užíváte nějaké léky, poraďte se před použitím se svým lékařem. Přerušte užívání a v případě výskytu jakýchkoli nežádoucích účinků se poraďte se svým lékařem. Nadměrná spotřeba může zhoršit schopnost řídit motorové vozidlo nebo obsluhovat těžkou techniku.


Upozornění

Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu, suchu a pečlivě uzavírejte! Tento produkt není určen k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli choroby.

Prohlášení výrobce: Tento produkt nebyl hodnocen Food and Drug Administration a není určen k diagnostice, léčbě, léčbě nebo prevenci jakékoli nemoci. Uvedené informace a prohlášení jsou pro účely vzdělávání a nejsou určeny k tomu, aby nahradily rady vašeho ošetřujícího lékaře. Hawaii Pharm neposkytuje lékařskou pomoc, nepředepisuje ani nediagnostikuje onemocnění. Názory a výživové rady vyjádřené Hawaii Pharm nejsou zamýšleny jako náhrada za konvenční lékařské služby. Pokud máte vážný zdravotní stav nebo zdravotní potíže, navštivte svého lékaře.

P3036
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč