Global Healing Podpora čištění-detoxikace těžkých kovů & chemikálií 59,2ml
search
  • Global Healing Podpora čištění-detoxikace těžkých kovů & chemikálií 59,2ml
  • Global Healing Podpora čištění-detoxikace těžkých kovů & chemikálií 59,2ml

Global Healing Podpora čištění-detoxikace těžkých kovů & chemikálií 59,2ml


Vzhledem k tomu, že těžké kovy a chemikálie představují neustálou hrozbu pro naše zdraví,  prémiové složení Heavy Metal & Chemical Binder poskytuje pozoruhodnou úroveň ochrany proti těmto nežádoucím látkám.

Podporuje přirozenou schopnost těla přitahovat, vázat a čistit těžké kovy a chemikálie, čímž účinně minimalizuje vaše vystavení jejich škodlivým účinkům. Tím ale výhody nekončí. Tato účinná směs devíti detoxikačních ingrediencí vám může pomoci dosáhnout optimálního zdraví tím, že omladí vaši energetickou hladinu, zlepší vaši duševní čistotu a zvýší vaši celkovou pohodu. Tato směs je formulována pomocí naší patentované technologie Raw Herbal Extract™, která uchovává esenci rostliny a vytváří silný, biologicky dostupný tekutý extrakt bez tepla, alkoholu nebo agresivních chemikálií.

890,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P3032
Zdarma za 297 bodů Zdarma za 297 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 9 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 27,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

JEDINEČNĚ VYROBENÝ


Na rozdíl od jiných detoxikačních doplňků, které šetří na základních ingrediencích a obsahují své receptury s plnidly,  Heavy Metal & Chemical Binder obsahuje pouze ty nejúčinnější detoxikační látky. Receptura je speciálně navržena tak, aby pronikla hluboko do vašich buněk a odstranila toxiny uložené ve vašem těle a poskytla skutečný detoxikační zážitek, který omlazuje vaši mysl, tělo a duši.

Výhody  Heavy Metal & Chemical Binder 

>  Přitahovat, vázat a čistit
Používání syntetických chemikálií a kovů za poslední století prudce vzrostlo a ohrožovalo naše zdraví. Proaktivní detoxikace je jediný účinný způsob, jak minimalizovat vystavení těmto škodlivým látkám a obnovit rovnováhu vašeho těla. S Heavy Metal & Chemical Binder můžete podpořit schopnost těla přitahovat, vázat a čistit těžké kovy a chemikálie. Ingredience jako organický koriandr a petržel obsahují přírodní chelatační činidla, která se mohou vázat na těžké kovy, jako je olovo, rtuť a kadmium, které jsou pak vylučovány močí nebo stolicí. Tato chelatační činidla tvoří chemickou vazbu s kovem, což umožňuje tělu je snadněji vyloučit.

>  Zvyšte energetickou hladinu
Detoxikace těla od těžkých kovů a chemikálií může pomoci zmírnit únavu a další příznaky vyčerpání energie. Odstraněním těchto látek můžeme snížit zánětlivé reakce a podpořit přirozenou produkci energie našeho těla, což má za následek zlepšení energetické hladiny, vitalitu a celkový pocit pohody. Detoxikační proces může také pomoci podpořit přirozené systémy produkce energie v těle, jako jsou mitochondrie.

>  Lepší zdraví mozku
Detoxikace těžkých kovů a chemikálií z těla může zlepšit mozkovou mlhu a celkové zdraví mozku snížením poškození mozkových buněk. Studie ukázaly, že detoxikace může zlepšit paměť, duševní jasnost a kognitivní funkce. Naše pojivo pro těžké kovy a chemikálie navíc obsahuje složky jako měď a koriandr, které podporují kognitivní funkce.

Čisté, čisté, prémiové ingredience
100% VEGAN | BEZLEPKU | ŽÁDNÉ PŘÍDAVNÉ LÁTKY, PLNIVA NEBO KONZERVAČNÍ LÁTKY

> Organický koriandr
Koriandr je silný přírodní detoxikační prostředek, který obsahuje chelatační látky, které mu umožňují vázat se na těžké kovy a chemikálie a účinně je vyloučit z těla, takže se budete cítit svěží a revitalizovaní.

> Bio petržel
Petržel obsahuje několik antioxidantů, které pomáhají neutralizovat toxiny. Kromě toho petržel obsahuje další živiny, jako je chlorofyl, který se může vázat na toxiny a podporovat jejich eliminaci.

> Organická vojtěška
Vojtěška obsahuje přírodní sloučeniny, včetně fytochemikálií a saponinů, které mohou pomoci vázat a odstraňovat toxiny a chemikálie z životního prostředí z těla

> Bio Kopřiva dvoudomá
Kopřiva je přírodní diuretikum, což znamená, že zvyšuje produkci moči, pomáhá vyplavovat toxiny a odpad z těla. Obsahuje také antioxidanty, které mohou pomoci snížit oxidační stres.

> Organická houba Agaricus (plodnice)
Houby Agaricus obsahují sloučeniny, které detoxikují těžké kovy z těla tím, že podporují produkci proteinů vážících kovy, jako jsou metalothioneiny. Tyto proteiny se mohou vázat na těžké kovy, jako je rtuť a kadmium, a pomáhají je odstraňovat z těla.


Složení

Patentovaná směs 1 ml: bio koriandr, bio petržel, bio vojtěška, bio kopřiva, bio houba Agaricus (plodící tělo), bio sekáče, bio houba chaga (plodící tělo), Cul (kyselina nikotinová měďná), (přeplňovaný C60™) mikroaktivní uhlí). Další ingredience : organický rostlinný glycerin, třikrát destilovaná biofotonová strukturovaná voda, přeplňované minerály ormus.

Doporučené dávkování

Lahvičku dobře protřepejte. Vezměte 1 ml, podržte v ústech po dobu 15 sekund a poté spolkněte. Používejte dvakrát denně nebo podle doporučení lékaře. Nejlépe nalačno (nejméně 2 hodiny před nebo po jídle).

Skladování

Uchovávejte při teplotě 25 °C na suchém a tmavém místě.


Upozornění

Jedná se o doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy a není určen k diagnostice, léčbě, léčení, nebo prevenci jakékoli choroby.

P3032

Mohlo by vás také zajímat

Amy Myers MD Organic Greens 250 g

1 650,00 Kč

Premium Spirulina Powder 250g

879,00 Kč
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč