Brainmax Myo-Inositol 250g
search
  • Brainmax Myo-Inositol 250g

Brainmax Myo-Inositol 250g


BrainMax Myo-inositol je ve své nejlépe vstřebatelné formě a každá dávka obsahuje 2 g inositolu. Balení obsahuje 125 dávek.


Inositol je důležitým prvkem pro mnoho pochodů v těle. Zprostředkovává komunikaci mezi buňkami (to znamená, jak buňky komunikují a reagují na podněty), má významný vliv na hormonální rovnováhu u žen, včetně regulace nálady, mírnění příznaků premenstruačního syndromu a PCOS (syndromu polycystických ovarií).
499,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2735
Zdarma za 167 bodů Zdarma za 167 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 5 věrnostních bodů/15,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 5 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 15,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Myo-Inositol pro hormonální rovnováhu žen


Inositol je spojován s hormonální rovnováhou u žen, lepší náladou a pomáhá udržovat hladinu glukózy. V mozku inositol zlepšuje komunikaci mezi mozkovými buňkami a hraje roli při syntéze neurotransmiterů. Inositol ovlivňuje aktivitu inzulínu, hormonu, který reguluje hladinu cukru v krvi. Díky svým antioxidačním vlastnostem chrání mozek, kardiovaskulární systém a další tělesné tkáně před poškozením volnými radikály. Inositol je spojován s hormonální rovnováhou u žen, podporuje pravidelný menstruační cyklus, ovulaci a může být efektivní pomocí při syndromu polycystických ovarií.



> Zlepšení citlivosti na inzulin: PCOS často souvisí s inzulínovou rezistencí. Myo-inositol zlepšuje citlivost těla na inzulín, což může pomoci regulovat hladinu cukru v krvi a zmírnit některé symptomy spojené s PCOS.

> Regulace menstruačního cyklu: u žen s PCOS může Myo-inositol pomoci vyrovnat hormonální nerovnováhu a normalizovat menstruační cyklus.

> Podpora ovulace: může zlepšit funkci vaječníků a podpořit ovulaci, což je zásadní pro ženy s PCOS, které se snaží otěhotnět.

> Snížení androgenů: může také pomoci snížit hladiny androgenů (mužských pohlavních hormonů), které jsou často zvýšené u žen s PCOS, což vede k redukci takových symptómů jako je nadměrné ochlupení, akné a vypadávání vlasů.

Lepší nálada v premenstruační fázi



Myo-inositol podporuje reprodukční systém žen a výzkum prokázal výhody použití myo-inositolu u žen s premenstruačním syndromem a u postmenopauzálních žen s metabolickým syndromem. Hraje také roli v aktivaci serotoninových receptorů (neurotransmiteru „dobré nálady“), čímž podporuje jeho využití pro rovnováhu nálady v premenstruační fázi, kdy může být nálada žen jako na horské dráze.


Proč dát přednost Myo-Inositolu před Inositolem? 


Inositol je termín používaný pro skupinu podobných sloučenin známých jako cyklické polyoly a může existovat v několika různých formách, zatímco myo-inositol je specifický typ inositolu a je nejběžnější formou této sloučeniny v lidském těle. Myo-inositol je zkrátka pro tělo přirozenější formou inositolu, kterou tělo zná, a který má významnou roli v řadě buněčných procesů.  


SLOŽENÍ


 Myo-Inositol.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ


Půl lžičky (2 g) rozmíchejte ve 200 ml vody či džusu. Užívejte 2x denně. 

SKLADOVÁNÍ


Skladujte při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

BALENÍ


250 g



UPOZORNĚNÍ


Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.
P2735

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč