Puhdistamo Earth Chaga BIO 60 kapslí
search
  • Puhdistamo Earth Chaga BIO 60 kapslí
  • Puhdistamo Earth Chaga BIO 60 kapslí

Puhdistamo Earth Chaga BIO 60 kapslí


Chaga extrakt Puhdistamo je připraven z divoké, volně rostoucí chagy (Rezavce šikmého) pocházející z nedotčené oblasti finského Laponska. Ta je dosud nepostižená toxickým znečištěním, takže nabízí doslova přírodní bohatství. Mezi největší poklady patří adaptogenní houba chaga, která přirozeně roste ve více oblastech ve světě, přičemž nejlepší charakteristiky má chaga ze tří oblastí - Altaje, Himalájí a právě Laponska.
629,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2707
Zdarma za 210 bodů Zdarma za 210 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 6 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 18,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

U potravin se pro orientační přehled měří tzv. antioxidační kapacita ORAC (oxygen radical absorbent capacity). Čím je její hodnota vyšší, tím silnější má daná potravina vlastnosti související s oxidativním stresem. Zatímco třeba černý rybíz má ORAC hodnotu 7.701, borůvka 13.427, hodnota ORAC u divoké chagy je 146.700.

Divoká chaga Puhdistamo je připravená tradiční a léty prověřenou finskou metodou dvojité extrakce  - nejdříve se látka extrahuje pomocí horké vody, díky které je prolomená buněčná stěna chagy a je možné získat účinné látky. Poté je však nutná ještě extrakce alkoholem umožňující uvolnění látek rozpustných v tucích. V roce 2013 získala divoká chaga Pudhistamo ocenění Finské asociace prodejců zdravých potravin jako doplněk roku.

Extrakt z divoké chagy můžeme přidat do libovolného nápoje, smoothie nebo čisté vody. Tato adaptogenní houba je např. v tradiční čínské nebo ruské medicíně používána stovky let. Používali ji i staří Egypťané nebo Indiáni. Má velmi výrazné účinky související s podporou při vysoké fyzické nebo psychické zátěži, s oxidativním stresem, prevencí a celkovou podporu těla i mysli. (Viz - Adaptogenní houby a rostliny – neobjevená síla přírody, díl. 1 – Chaga).

Látky obsažené v divoké houbě Chaga – originální laponská chaga se vyznačuje vysokým obsahem bioaktivních adaptogenů, esenciálních fosfolipidů, tripertenoidů,  ergosterolů, esenciálních fosfolipidů, beta-glukanů, bioaktivních fytosterolů, vitamínů, organicky vázaných minerálů,  polysacharidů, kyseliny betulinové, betulinu, bioaktivních flavonoidů, pteridinu, obliquolu a obsahem desítek mnoha dalších důležitých mikronutrientů. Dle tradiční čínské medicíny Chaga podporuje tzv. energii čchi (QI).

Divoká chaga z Laponska vs. uměle pěstovaná "no name chaga"

Divoká chaga sklízená v plném reprodukčním  stádiu (plodnice), nabízí díky svému originálnímu genotypu, přirozenému vývoji (volná příroda) a jedinečnému podnebí Laponska, naprosto nadstandardní nativitu a účinek (přirozená forma v plné síle). Jedná se o skutečný originál od přímého finského producenta (přímý zdroj)!  Velká část produktů na současném trhu nabízí chagu bez jasného původu (obvykle Čína), nebo se jedná o  tzv. laboratorní chagu, pěstovanou v umělých podmínkách (pěstírny). Přírodní původ a originalita je v tomto případě tím nejdůležitějším ukazatelem, protože síla chagy není jen v obsahu polysacharidů, nebo v jedné z dalších složek vytažených nešetrnou a agresivní extrakcí. Síla je v jasném a přirozeném původu houby a v její komplexnosti dané matkou přírodou!

Puhdistamo Earth - nejsilnější superpotraviny matky přírody koncentrované ve vysoce kvalitních kapslích značky Puhdistamo. Lidstvo užívá bylinky, kořeny a houby po tisíce let pro podporu těla i mysli. Puhdistamo Earth tyto silné přírodní složky přináší každému. Puhdistamo Earth vybírá ty nejkvalitnější formy přírodních látek, užívá ty nejvíce účinné koncentrace a balí je do kapslí bez jakýchkoli syntetických aditiv. Výsledekem je řada superpotravin, které jsou lehce zapojitelné do vašeho každodenního života. Každý z nás tak má příležitost těžit benefity přírodních nástrojů, které zná lidstvo odpradávna.

2.Puhdistamo-Earth-Pakuriuute-2_700x.jpg



Dle současné legislativy EU nejsme oprávněni uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního, nebo léčebného účinku. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.





Složení


BIO extrakt z houby Chaga (Inonotus obliquus) 260 mg (z toho 10 % betaglukany a 10 % polyfenoly), obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza.

Dávkování


1-2 kapsle 1 x denně.


Upozornění


Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí.
P2707

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč