Global Healing Extrakt z bazalky posvátné TULSI  59,2ml
search
  • Global Healing Extrakt z bazalky posvátné TULSI  59,2ml
  • Global Healing Extrakt z bazalky posvátné TULSI  59,2ml
  • Global Healing Extrakt z bazalky posvátné TULSI  59,2ml

Global Healing Extrakt z bazalky posvátné TULSI 59,2ml


Po tisíce let je bazalka posvátná ( Ocimum sanctum ) ceněna pro svou schopnost uklidňovat tělo, mysl a ducha, podporovat duševní rovnováhu, podporovat zdravou reakci na stres a podporovat celkovou pohodu těla.

580,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2625
Zdarma za 194 bodů Zdarma za 194 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 6 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 18,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Tato posvátná bylina se v ájurvédské medicíně používá již po staletí a její terapeutické vlastnosti jsou oceňovány praktikujícími i léčiteli. Prémiový doplněk Tulsi od Global Healing nabízí nejčistší a nejúčinnější formu tohoto osvědčeného léku, pečlivě získávaný a odborně formulovaný tak, aby poskytoval maximální výhody. Přijměte transformační sílu tulsi a znovu objevte smysl pro rovnováhu.

JEDINEČNĚ VYROBENÝ - Čisté a prémiové ingredience

Královna uklidňujících bylin

Prémiový doplněk Tulsi jod Global Healing e vyroben z nejkvalitnějších organických listů tulsi, pečlivě koncentrovaných pomocí  patentované technologie Raw Herbal Extract™. Díky této výkonné kombinaci se můžete cítit sebejistě a připraveni zvládnout vše, co vám život postaví do cesty. Naše patentovaná technologie Raw Herbal zachovává esenci silné léčivé povahy rostliny bez tepla, alkoholu nebo agresivních chemikálií, takže získáte nejúčinnější, biologicky dostupnou tekutou extrakci.

Výhody produktu TULSI od Global Healing

✓ Zklidnění nervového systému

Tulsi neboli bazalka posvátná je proslulá adaptogenní bylina, která se po staletí používá k tomu, aby tělu pomohla vyrovnat se se stresem. Jeho adaptogenní vlastnosti pomáhají snižovat hladiny kortizolu a podporují relaxaci, což z něj činí vynikající volbu pro každého, kdo hledá přirozený způsob, jak zvládat stres a podporovat celkovou pohodu. Schopnost Tulsi uklidnit mysl a zvýšit mentální jasnost byla také dobře zdokumentována, přičemž mnoho lidí hlásilo zlepšené soustředění a koncentraci poté, co to začlenili do svých každodenních rutin.

✓ Podpora spánku

Pro ty, kteří hledají přirozený způsob, jak zlepšit kvalitu spánku, může tulsi nabídnout slibné řešení. Tato silná bylina obsahuje sloučeniny, u kterých bylo prokázáno, že mají uklidňující účinek na nervový systém, pomáhají snižovat úzkost a podporují pocit klidu, který může podpořit lepší spánek. Kromě toho výzkum naznačuje, že tulsi může pomoci regulovat cyklus spánku a bdění, což usnadňuje usínání a udržení spánku po celou noc.

Wellness pro celé tělo

Tulsi nabízí širokou škálu výhod pro tělo. Stimuluje horní dýchací cesty, podporuje čisté a pohodlné dýchání a zároveň pomáhá zmírnit zarudnutí a otoky po celém těle. Kromě toho je tulsi bohatým zdrojem rostlinných sloučenin a minerálů, které mohou přirozeně posílit a posílit imunitní systém, což vám pomůže cítit se co nejlépe a zůstat zdraví. 


Povolená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU

Bazalka posvátná (Ocimum sanctum) neboli TULSI

  • podporuje vykašlávání
  • podporuje funkce dýchacího systému
  • podporuje imunitní systém
  • podporuje srdce, vitalitu
  • potlačuje stres

Složení 

Bio Tulsi 1 ml. Další ingredience: organický rostlinný glycerin, třikrát destilovaná biofotonová strukturovaná voda, přeplňované minerály ormus.

(Tento prémiový extrakt pochází z organicky pěstovaných sušených listů a květů rostliny Ocimum sanctum .)

Doporučené dávkování

Lahvičku dobře protřepejte. Užívejte 1 ml dvakrát denně nebo podle doporučení lékaře.

✓ Tulsi má přirozenou chuť rostlinného původu s nádechem hřebíčku, máty, citrusů a anýzu. Organický, rostlinný glycerinový základ dodává chuťovému profilu jemnou sladkost, aniž by ovlivnil hladinu cukru v krvi.

✓ Tulsi, stejně jako mnoho dalších prospěšných bylin, podporuje oběh tím, že způsobuje mírné ředění krve. Užívání tulsi s léky na ředění krve na předpis se nedoporučuje a mělo by být prováděno pouze pod přísným dohledem kvalifikovaného lékaře, který může sledovat specifické markery srážení krve.

✓ Tulsi se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Skladování

Uchovávejte  na suchém a tmavém místě a pečlivě uzavírejte.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.  Ukládejte mimo dosah dětí. V případě těhotenství, kojení, užívání léků, se poraďte s lékařem. 

P2625

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč