Naturlabs Vitamin D3 + K2 liposomální 30 kapslí
search
  • Naturlabs Vitamin D3 + K2 liposomální 30 kapslí
  • Naturlabs Vitamin D3 + K2 liposomální 30 kapslí

Naturlabs Vitamin D3 + K2 liposomální 30 kapslí


Perfektní zdroj synergicky působících vitamínů D3 a K2 v liposomální formě s vysokou biologickou dostupností. Vitamíny D3 a K2 jsou důležité zejména pro zdraví kostí a zubů, samotný vitamín D je navíc důležitý pro správně fungující imunitní systém.

Tento doplněk stravy je veganský, zdrojem vitamínu D3 je lišejník.

699,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2178
Zdarma za 233 bodů Zdarma za 233 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 7 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 21,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

SEZNAMTE SE S VEGANSKÝMI VITAMÍNY D3 + K2

Vitamín D patří mezi důležité vitamíny rozpustné v tucích. Ve slunečných dnech si ho naše tělo dokáže vytvořit dostatečné množství samo, zatímco v zimním období může být saturace organismu vitamínem D problematická. A to se může stát zdrojem mnoha zdravotních komplikací.

Proč zrovna vitamín D3? Existuje několik typů vitamínů D. Biologicky nejúčinnější jsou vitamíny D2 a vitamín D3. Vitamín D3 se nachází ve většině případů v potravinách živočišného původu, zatímco vitamín D2 se nachází typicky v rostlinných zdrojích. Vitamin D3 je ale možné získat i z lišejníku. Četné výzkumy ukázaly, že vitamin D3 je zhruba o třetinu účinnější než vitamin D2.

Vitamin D3 si tělo dokáže samo syntetizovat v kůži za působení UVB záření. Tento proces si dokážeme regulovat sami. Tudíž nehrozí, že by se organismus předávkoval při delším pobytu na slunci. K vytvoření potřebné denní dávky vitaminu D v kůži se uvádí doporučovaný pobyt na slunci v rozmezí 15–30 minut. Vlivem soudobého životního stylu má však většina populace vitamínu D aktuálně nedostatek.

Vitamín K také patří mezi vitamíny rozpustné v tucích. Vitamín K2 je zásadně důležitý například pro zdraví kostí a správnou funkci kardiovaskulárního systému. Působí jako ochranný a preventivní faktor pro dobrou kondici našeho těla až do pozdního věku. Vitamínu K2 máme ve stravě spíše nedostatek. 

Proč kombinovat vitamín D3 s vitamínem K2? 

Vitamin D zvyšuje ukládání vápníku do kostí. Nicméně je k tomu potřeba ještě jeden vitamin, a to právě K2. Budeme-li přijímat dostatek D3, ale málo K2, hrozí zvýšené ukládání vápníku v měkkých tkáních a cévách, kde jej ukládat nechceme a naopak hrozí nedostatečné ukládání vápníku v kostech, a tím i vyšší riziko vzniku osteoporózy. Proto říkáme, že oba vitamíny působí synergicky a společně vytváří ideální kombinaci.

PROČ LIPOSOMÁLNÍ VITAMÍN D3 + K2?

Většina běžných vitamínových a minerálních doplňků stravy v prášku či ve formě tablet není naším tělem dostatečně absorbována. Ještě v průběhu transportu jsou v trávicím traktu suplementy rozkládány trávicími enzymy a žaludečními šťávami. A tak se na místo určení dostane opravdu jen malé procento účinné látky.

Liposomální forma vitamínu D přináší revoluci ve vstřebatelnosti! 

Proč? Liposomální obal tento proces eliminuje a chrání účinnou látku. Liposomy jsou molekuly, jejichž vnější obal je tvořen zdravými tuky (přírodními fosfolipidy), které obalují vitamín D a vitamín K. V průběhu vstřebávání ze střeva tento tukový obal poskytuje vitamínům ochranný kryt. Liposomální váček je přirozeným způsobem absorbován skrze stěnu střeva do krevního řečiště a s ním i neporušená molekula vitamínů ukrytá uvnitř, která je pak z krve snadno vstřebána přímo do buněk.

VÝHODY LIPOSOMÁLNÍ FORMY VITAMÍNŮ

> Lepší transport vitamínů na místo určení – skrze střevní stěnu do krevního řečiště a odtud snadné vstřebání přímo do buněk 

> Perfektní biologická dostupnost – využitelnost vitamínů pro organismus

> Liposomální vrstva vitamíny chrání proti poškození v trávicím traktu 

> Bez pachuti, dlouhá trvanlivost a čistota (bez additiv) – to vše díky sypké formě

Liposomální vitamíny od NaturLabs využívají 100% přírodní technologii LipoCellTech, která zajišťuje jejich dokonalou vstřebatelnost. Tak můžete konečně pocítit skutečný efekt suplementace.

Konkrétně to funguje tak, že molekula vitamínu je během zpracování obalena fosfolipidovou vrstvou. Ta je velmi podobná našim buňkám, proto ji buňky jednodušeji přijmou a obsah snadno proniká dovnitř. Vrstva fosfolipidů jednak chrání aktivní látku při průchodu trávicím traktem, aby nedošlo k její předčasné degradaci. Zároveň také umožňuje hladký transport aktivní látky přímo do buněk.

Taková liposomální struktura je tělu vlastní a po doručení aktivní látky do buňky se samotné fosfolipidy stanou výživou pro obal buňky, kde pomáhají k regeneraci buněk a tkání.


Povolená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU

Vitamín K2 (menachinon) 

  • přispívá k normální srážlivosti krve
  • přispívá k udržení normálního stavu kostí

Vitamín D3 

  • podporuje správného vstřebávání/využití vápníku a fosforu
  • přispívá k normální hladině vápníku v krvi
  • přispívá udržení normálního stavu kostí
  • ke správné činnosti svalů
  • podporuje udržení normálního stavu zubů
  • podporuje správné funkce imunitního systému
  • podílí se na procesu dělení buněk

Složení

LipoCellTech™ Liposomální patentovaná směs: fosfolipidy kyseliny palmitoolejové, získané ze slunečnice (non-GMO), magnézium citrát, vitamin K2 (MK-7), vitamín D3 (cholekalciferol), veganská kapsle z hydroxypropylmethylcelulózy.

Výživové hodnoty

Složení v 1 kapsli
LipoCellTech™ Liposomální patentovaná směs 190 mg
Magnézium citrát 60 mg (15 %)*
Vitamin K2 (MK-7) 80 μg (106 %)*
Vitamín D3 (cholekalciferol) 24 μg (480 %)* 960 IU

Není významným zdrojem energie, sacharidů, tuků ani bílkovin.

* Referenční hodnota příjmu

Skladování

Skladujte na chladném, temném a suchém místě.

Uchovávejte při pokojové teplotě.

Balení 

30 kapslí


Upozornění

Doplněk stravy, neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Jste-li těhotná nebo kojíte, poraďte se před užíváním s lékařem. Není určeno dětem do 3 let.

P2178

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč