Tyroler Glückspilze Shiitake - lentinula edodes extrakt 100ml
search
  • Tyroler Glückspilze Shiitake - lentinula edodes extrakt 100ml
  • Tyroler Glückspilze Shiitake - lentinula edodes extrakt 100ml
  • Tyroler Glückspilze Shiitake - lentinula edodes extrakt 100ml

Tyroler Glückspilze Shiitake - lentinula edodes extrakt 100ml

Organický shiitake - kapalný dvojitý extrakt z hub

1 570,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1534
Zdarma za 524 bodů Zdarma za 524 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 16 věrnostních bodů/48,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 16 věrnostních bodů/48,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 16 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 48,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


  • Inovativní houbové doplňky nové generace
  • nový inovativní proces extrakce
  • kombinuje výhody extrakce ethanolem, studenou i teplou vodou
  • konečný produkt je bez alkoholu
  • vylepšená biologická dostupnost - sloučeniny hub Cordyceps mohou být tělem vstřebávány snadněji
  • 100% přírodní, veganské ingredience pocházejí z ekologického zemědělství
  • naše tekuté extrakty obsahují pouze sloučeniny hub Cordyceps a veganský glycerin
  • bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukr 1)
  • bez chemicko-syntetické, radioaktivně-jaderné a mikrobiálně-bakteriální kontaminace 2.

1) Houby používané pro tyto produkty obsahují přirozeně se vyskytující sacharidy a cukry, včetně polysacharidů / beta glukanů)

2) Podle analýz skupiny AGROLAB naše kapalné extrakty neobsahují pesticidy, PAH (polycyklické aromatické uhlovodíky - plastifikátory) a radioaktivní jaderné záření. To znamená, že tyto látky jsou nejen pod zákonem stanoveným limitem, ale jsou v našich výrobcích nezjistitelné. Podrobné laboratorní analýzy jsou k dispozici na vyžádání.

Inovativní proces extrakce

Houby Reishi pro naše výtažky se pěstují na certifikovaných surovinách dodávaných ze 100% ekologického zemědělství. Po sklizni jsou houby jemně vysušeny, aby se sloučeniny co nejvíce konzervovaly. Dalším krokem je alkoholová extrakce. Jako extrakční činidlo používáme pouze čistý organický ethanol destilovaný z ekologicky pěstovaných obilovin. Tento krok extrakčního procesu trvá několik dní, během nichž se z hub extrahují přísady rozpustné v alkoholu. Poté se houby filtrují a připravují na další krok. Alkohol se z extraktu odstraní destilací, aby se zajistilo, že konečný produkt je nealkoholický. Dalším krokem je extrakce vodou, tento proces rozpouští ve vodě rozpustné přísady z materiálu hub. Na konci výrobního procesu se oba extrakty spojí a homogenizují s organickým glycerinem vyrobeným ze slunečnicových semen. Glycerin je přírodní materiál přátelský k tělu, který chrání molekuly vitamínů a minerálů a zabraňuje ztrátě kvality a rozkladu aktivních látek během skladování. Zlepšuje také vstřebávání přísad, a to i při střevních potížích, a dodává tekutině příjemnou chuť.

Vědecký název: Lentinula edodes

Synonyma: Agaricus edodes, Shii-Take, Shaingugu, Hua Gu, Qua Gu, Chinese black mushroom, black forest mushroom

Přirozené prostředí: Shiitake roste jako saprofyt na odumřelém tvrdém dřevě. Dává přednost zejména stromu Pasania (Castanopsis cuspidata) a dalším asijským dubům a bukům.

Vhodný substrát:

Vhodné dřevo: tvrdé dřevo (nejvhodnější: dub, buk, bříza, olše, kaštan, pasania).

Použití:

Živočišná houba, jedlá houba.

Shiitake původně zdomácněl v Japonsku, Koreji a Číně a jeho zvláštní vlastnosti znají obyvatelé již více než 2000 let. Vůně této zvláštní houby je velmi podobná česneku a je způsobena složkou zvanou lentionin. Shiitake patří k nejoblíbenějším houbám pro labužníky na světě. 


SLOŽENÍ

100ml tekutého dvojitého extraktu z organických hub. 85% polysacharidů v jedné dávce = 5ml.

DÁVKOVÁNÍ

Vezměte denně 5 ml (1 čajovou lžičku) tekutého extraktu rozpuštěného ve sklenici vody nebo džusu, 30 minut před jídlem. Během období zvýšených požadavků na živiny lze denní příjem zvýšit až dvakrát denně na 10 ml (dvakrát denně, ráno a večer vždy 2 čajové lžičky).

Díky lepší biologické dostupnosti může tělo pouze s jednou čajovou lžičkou (5 ml) našeho nového tekutého extraktu resorbovat stejné množství polysacharidů a dalších hub, jak je tomu z přibližně 38 tobolek v prášku.

Naše tekuté extrakty Shiitake jsou vyráběny pomocí jedinečného, ​​speciálně vyvinutého extrakčního procesu. Tato nová výrobní technologie odlišuje naše výrobky od všech běžných standardních doplňků hub na trhu. Pomocí této nové technologie je poprvé možné z houby extrahovat všechny organické a neorganické sloučeniny a koncentrovat je v kapalné formě. Výsledkem je holistický doplněk hub nejvyšší kvality.

Dříve dostupné práškové extrakty, které se vyrábějí jednoduchým procesem extrakce horkou vodou, obsahují pouze ve vodě rozpustné sloučeniny hub, zejména polysacharidy. Další cenné přísady, které jsou lipofilní, jako špatně ve vodě rozpustné terpenové sloučeniny, včetně vysoce aktivních triterpenů a lipofilních vitamínů, neobsahují práškové extrakty.

Naše nové tekuté extrakty z hub Cordyceps obsahují kromě polysacharidů a peptidoglykanů také různé další látky z hub, jako jsou aminokyseliny, triterpeny, minerály (Ca, P, Na, K) a stopové prvky (Fe, Zn, Cu, Mn, Se) jako stejně jako vitamíny (ergosterol). Nový vzorec také zvyšuje biologickou dostupnost, což znamená, že látky obsažené v extraktech mohou být tělem lépe a snadněji resorbovány a využity. Náš nový a inovativní výrobní proces vede k produktu, který obsahuje celé spektrum aktivních houbových ingrediencí ve vysoce koncentrované tekuté formě, kterou může tělo optimálně resorbovat.


UPOZORNĚNÍ

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C.

Při těhotenství, kojení, užívání léků se poraďte se svým lékařem dříve, než začnete přípravek používat. Podávání dětem do 3 let doporučujeme konzultovat s lékařem.

Evropská legislativa nám bohužel zakazuje uvádět na našem webu informace o léčivých účincích produktů z vitálních hub. 

P1534

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč