Doprava v ČR zdarma při nákupu nad 2500 Kč

 Chcete se zeptat?   Zavolejte.

Carl Jung

Na počátku 20. století se Dr. Carl Jung, obchodník s vínem a syn vinařské rodiny z Rheingau, zabýval otázkou: Lze si vychutnat víno bez alkoholu? 

​​​​​​​Inspirován výpravami do Himálaje, při nichž se údajně používala rychle vroucí voda v extrémních nadmořských výškách, uspěl v roce 1907 s převratným vynálezem. Vyvinul proces vakuové extrakce. Při tomto procesu se alkohol z vína šetrně odebírá při teplotě nižší než 30 stupňů. Díky obnově aroma se zachytí přirozené vůně vína. Buket a chuť zůstávají zachovány. Na svůj postup získal patent, a Carl Jung se tak stal vynálezcem bezalkoholového vína.

Již více než 100 let a v páté generaci žije na zámku Boosenburg vášeň pro nealkoholická a šumivá vína. Dodnes se řídí vizí Dr. Carla Junga: víno potřebuje chuť, ne alkohol. S každou lahví přenáší své odborné znalosti a více než stoleté zkušenosti - a inspirují zákazníky ve více než 30 zemích.