Protože Jsi Pečující tělový balzám 55g
search
  • Protože Jsi Pečující tělový balzám 55g

Protože Jsi Pečující tělový balzám 55g


Víceúčelový pečující balzám v bio kvalitě pro miminka, větší děti i dospělé.

399,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P2001
Zdarma za 133 bodů Zdarma za 133 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 4 věrnostních bodů/12,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 4 věrnostních bodů/12,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 4 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 12,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.


  • Balzám obsahuje bambucké máslo v bio kvalitě a bio jojobový olej. Jojobový olej je v balzámu zejména proto, že je hypoalergenní, vyživuje a zvláčňuje.
  • Podobně jako rostlinné oleje, jojobový olej (vosk) pomáhá vyživovat pokožku a vytváří na ní ochrannou vrstvu. Ta pleť chrání před ztrátou hydratace a současně jí poskytuje ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy, proto byl tento balzám primárně vyvinut jako ochrana do zimy pro miminka.
  • Balzám je tedy vhodný na pravidelnou péči o pleť v kterémkoliv věku. Současně antioxidanty obsažené v jojobovém oleji napomáhají produkci kolagenu, který udržuje pleť pevnou a napnutou. Díky tomu je jojobový olej výtečnou ingrediencí zejména v péči o zralou pokožku. 

Jojobový olej

  • Chrání před předčasným stárnutím, obsahuje vysoké množství vitamínu E, který je nezbytný pro komplexní zdraví pleti.
  • Pomáhá pleť udržovat vláčnou a hebkou, redukuje záněty a urychluje hojení drobných ran. 
  • Je účinný také v boji proti akné. Reguluje tvorbu kožního mazu, který při zvýšené produkci může ucpávat kožní póry a způsobuje nadměrnou mastnotu, vznik pupínků a černých teček. Jojobový olej pleť navrací zpátky do rovnováhy a díky svým antibakteriálním a protizánětlivým účinkům ulevuje od akutního stavu akné. Urychluje hojení pupínků a zánětů, předchází vzniku jizev a pomáhá vyhlazovat už existující jizvičky. 
  • Jojobový olej pomáhá proti spálení od sluníčka. Najdete ho často i v opalovací a po opalovací péči. Vitamín E a další obsažené antioxidanty totiž minimalizují negativní účinky slunečního záření, chrání pleť před vysoušením a zbavují ji zarudnutí a podráždění. Balzám je tedy vhodný jako zklidňující péče po spálení sluníčkem.

Kandelilový vosk

  • Pryšec voskodárný je rostlina z čeledi pryšcovitých pocházející z Texasu a Mexika, jež je význačná díky obsahu vosku, který se získává z jejích listů.
  • V kosmetice se používá jako stabilizátor a emulgátor, produkty zahušťuje a poskytuje jim správnou texturu.
  • V kosmetických přípravcích je kandelilový vosk k pokožce velmi jemný, vytváří na ní ochrannou vrstvu, nelepí a skvěle se váže na různé oleje.
  • Přidává se tak nejen do balzámů na rty, rtěnek, kondicionérů a make-upu, ale i do potravin (pod označením E902), které opatřuje glazurou. Vzhledem k tomu, že je tato rostlina na seznamu chráněných druhů, je produkce tohoto vosku regulována mexickou vládou.

Balzám je vhodný

  • Vhodný na masáž hráze, zevních rodidel a konečníku před porodem. Může se používat zevně i vnitřně, je tedy vhodný i jako lubrikant. 
  • Zvyšuje pružnost pokožky v oblasti konečníku, zejména v případech, kdy mají lidé problémy s vyprazdňováním a kůže má tendence v této oblasti praskat.
  • Pro ekzematiky je tento balzám vhodný zejména v případě, kdy je pokožka hodně podrážděná a praská. Balzám pomáhá překlenout období, kdy se kůže potřebuje zahojit, zinková mast by to ještě více vysušila a hydratační krém nelze aplikovat, protože by mohl pálit. Začíná se tedy tak, že se všechna ložiska opakovaně promazávají balzámem, můžete si do něj maličko zinkové masti přimíchat, abyste podpořili hojení a jakmile vidíte, že se pokožka začíná zklidňovat, můžete do balzámu začít přimíchávat hydratační krém a poměry postupně měnit s ohledem na stav pokožky až plynule přejdete pouze na aplikaci hydratačního krému.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO pro děti od narození!

Balzám je veganský a prošel opakovanými kožními testy s nulovou reakcí u všech věkových kategoriích.

Balzám je svým složením hlavně pečující a preventivní.


SLOŽENÍ 

INCI: Butyrospermum Parkii Butter (bio bambucké máslo), Simmondsia Chinensis Seed Oil (bio jojobový olej), Euphorbia Cerifera Cera (kandelilový vosk), Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej), Tocopherol (vitamin E).

POUŽITÍ

Krém naneste suchými a čistými prsty na suchou pokožku celého těla a jemně vmasírujte.

Krém můžete používat opakovaně několikrát denně. Aplikujte pouze takové množství, které se do pokožky vpije. 

Krém je ideální používat v průběhu celého dne a na noc.

Neaplikujte na otevřené a podrážděné rány a v intimních oblastech u dětí. 

 Krém se může jednorázově míchat společně s tělovými balzámy a nebo se zinkovou mastí. Díky obsahu vody se tuky lépe vstřebají a pokožka je tak vyživnější. 

SKLADOVÁNÍ

Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Při každodenním používání můžete mít krém v koupelně, při nepravidelném používání doporučuji krém uchovávat v lednici. V horkých letních měsících uchovávejte krém v lednici neustále.

OBSAH 

60 g. 

TIP: V případě, kdy je pokožka podrážděná a červená, ložiska svědí, je nutné nejprve všechna místa opakovaně ošetřovat pouze zinkovou mastí. V momentě, kdy se pokožka zklidní, ložiska zesvětlají a přestanou svědit nebo svědí méně, prasklinky se zatáhnou, může se pokožka začít ošetřovat tímto krémem. 

 

P2001

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč