• Dočasně nedostupné
MARK Green Tea Face Mask - ke zmírnění zánětů při akné 30g
search
  • MARK Green Tea Face Mask - ke zmírnění zánětů při akné 30g

MARK Green Tea Face Mask - ke zmírnění zánětů při akné 30g

Díky jedinečné kombinaci účinných složek inspirované indickou tradicí, maska odstraní z pokožky toxiny a dodá jí zdravý, svěží vzhled. 

629,00 Kč
S DPH
Dočasně nedostupné
Počet

P1831
Zdarma za 210 bodů Zdarma za 210 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 6 věrnostních bodů/18,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 6 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 18,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

      

Zelený čaj v kombinaci s ovesným a neemovým práškem svými silnými antioxidačními vlastnostmi bojují proti volným radikálům a chrání tak pleť před poškozením slunečním zářením.

Velké množství obsažených antioxidantů pomáhá zpomalovat stárnutí pleti a tvorbu vrásek a antibakteriální a protizánětlivé účinky pomáhají účinně stahovat póry, potlačovat kožní infekce či ekzémy a léčit tak i problematickou a aknózní pleť.

Zelený čaj je bohatý na vitamíny a antioxidanty, které pokožku detoxikují, čistí a hydratují. Posiluje přirozenou lipidovou bariéru v pokožce, díky čemuž přispívá k obnově kožních buněk a pomáhá tak při prevenci vzniku vrásek. Díky svým antibakteriálním a protizánětlivým účinkem stahuje póry, pomáhá redukovat tvorbu kožního mazu a účinně bojuje proti akné a černým tečkám.

Neem (nimbovník) má velmi silné antibakteriální, protivirové a protizánětlivé účinky. Účinně tak bojuje proti akné, černým tečkám, hnisavým vyrážkám i rozšířený pórům. Obsažené antioxidanty minimalizují tvorbu jizviček a skvrn po akné a díky mastným kyselinám a vitamínu E pleť napne a zpevní, čímž předchází i tvorbě vrásek a zpomaluje stárnutí pleti.

Rýžový prášek zjemňuje, zklidňuje a hydratuje pokožku, zanechává ji hladkou a sametovou. Působí také jako antioxidant a zpomaluje stárnutí pleti.

Ovesný prášek zklidňuje zarudlou a podrážděnou pokožku a pomáhá tak bojovat s kožními chorobami a ekzémy. Má zmatňující efekt a na pleti zanechává hladký hedvábný pocit. Obsahuje množství antioxidantů a slouží tak jako prevence proti vráskám.


Složení/INCI

Avena Sativa (Oat) kernel meal (ovesný prášek), Camellia sinensis (Green Tea) powder (zelený čaj), Oryza sativa (Rice) powder (rýžový prášek), Azadirachta indica (Neem) leaf powder (neem prášek)

Použití

Jednu čajovou lžičku pudrové masky smíchejte v dlani s malým množstvím teplé vody tak, abyste vytvořili jemnou kašičku a naneste ji na očištěnou a navlhčenou pokožku obličeje (vynechte oblast kolem očí). Nechte působit 3-5 minut a následně obličej opláchněte vodou. Pokud je to nutné, pokožku hydratujte oblíbeným krémem nebo olejovým sérem na obličej MARK organic oil Coffee / MARK organic oil Lemongrass. Masku používejte 1 x týdně.

Balení

30g


Upozornění

Pleťovou masku Green Tea Face Mask skladujte na suchém a tmavém místě.

P1831

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč