Bio Gerániová voda 100 ml
search
  • Bio Gerániová voda 100 ml
  • Bio Gerániová voda 100 ml
  • Bio Gerániová voda 100 ml
  • Bio Gerániová voda 100 ml

Bio Gerániová voda 100 ml


Přírodní tonikum pro zklidnění a obnovu pleti.

219,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1709
Zdarma za 74 bodů Zdarma za 74 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 2 věrnostních bodů/6,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 2 věrnostních bodů/6,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 2 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 6,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 159,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Bio Gerániová voda zmírňuje zarudnutí, stahuje póry a navrací pleti jas a pružnost. Blahodárné účinky této květinové vody můžete také použít k péči o vaše tělo nebo k provonění vlasů. Ocení ji hlavně ženy, neboť geránium ulevuje předmenstruačnímu a menstruačnímu napětí. 

Bio Gerániová voda PURITY VISION® se vyrábí šetrnou parní destilací z Pelargonie vonné, která se vyznačuje svěží květinovou vůní. Při sběru drobných květů vybíráme pouze ty nejkvalitnější a nejčerstvější kousky. Zpracování probíhá dvojitou parní destilací, jejíž výsledkem je voda obohacená o bioaktivní látky Pelargonie. Při výrobě se neodděluje vzácný gerániový olej, ale zůstává uvnitř. Díky tomu nepotřebuje Bio Gerániová voda žádné konzervační látky či alkohol.


Složení

INCI: 100% Gerániová voda

*Z ekologického zemědělství.

**Přirozená součást vody z Jalovce Obecného.

Použití

Rozmazlování pleti: Bio Gerániovou vodu ocení všechny typy pleti. Můžete ji použít pro dočištění pleti. Na vatový tampónek nanesete přiměřené množství vody a setřete nečistoty. Je vhodná také jako podklad před nanesením vyživujícího másla nebo oleje. 

 

TIP: Smíchejte Rhassoul marocký jíl PURITY VISION® s pár kapkami Bio Gerániové vody a naneste si čistící pleťovou masku. Nechte působit 5 min a poté jemně smyjte.

 

Péče o tělo: Bio Gerániová voda zklidňuje podrážděnou pokožku po holení, bodnutí hmyzem a spálením od sluníčka. Snižuje viditelnost jemných jizev, díky jejímu vlivu na elasticitu pokožky. Má repelentní účinky. 

 

Krásné vlasy: Bio Gerániová voda zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy. Napomáhá v boji proti lupům a usnadňuje rozčesávání. 

Skladování

Všechny květinové vody uchovávejte v temnu při pokojové teplotě. Během léta a teplejšího počasí doporučujeme využít ledničku.


Certifikace, které ručí za tu nejvyšší kvalitu produktu

CRUELTY FREE and VEGAN

  • Certifikát udělovaný společností PETA zajišťuje, že žádný z našich produktů nebyl testován na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu. V PURITY VISION® si vážíme všech živých bytostí, a proto je proti našemu přesvědčení cokoliv testovat na zvířatech.

CPK bio

  • Označení “BIO” deklaruje původ surovin z ekologického zemědělství (BIO) či volného sběru. CPK – Certifikovaná přírodní kosmetika zaručuje, že obsah složek v produktu je minimálně z 85 % přírodního původu. V PURITY VISION® jsme hranici posunuli ještě dál. Naším cílem je, aby takto označené produkty vlastní výroby obsahovaly alespoň 95 % surovin pocházejících z ekologického zemědělství.

P1709

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč