Vážení klienti, dovolujeme si Vás upozornit, že e-shop z důvodu technických úprav bude ve dnech 28.-29.32024 v režimu katalogu.
Objednávky bude možné zadávat od soboty 30.03.2024.
Děkujeme tímto za Vaši přízeň, trpělivost a pochopení. Vaše NaturaPura.

Metavive I – komplex prasečí štítné žlázy 40 mg 180 tobolek
search
  • Metavive I – komplex prasečí štítné žlázy 40 mg 180 tobolek

Metavive I – komplex prasečí štítné žlázy 40 mg 180 tobolek

Metavive I obsahuje lyofilizovanou prasečí štítnou žlázu pocházející z vlastních farmářských zdrojů společnosti Procepts ve Velké Británii.

1 190,00 Kč
S DPH
Dostupné
P1602
Zdarma za 397 bodů Zdarma za 397 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 12 věrnostních bodů/36,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 12 věrnostních bodů/36,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 12 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 36,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Bez sójiBez mlékaBez sójiBez přísadBez kukuřice

Prasata jsou chována na krmivu bez GMO, bez použití hormonů podporujících růst nebo antibiotik. Prasata se rodí pod širým nebem a jsou chována na přírodních travnatých pastvinách, předtím než jsou přivezena do velkých stájí plných slámy. Během svého života se mohou volně toulat a vyjadřovat své přirozené kořeny.

Štítné žlázy jsou sbírány na jatkách schválených EU, lyofilizovány a dále zpracovávány nízkoteplotními metodami, aby se pečlivě zachovala jejich syrová nutriční hodnota, před smícháním se synergickým komplexem ribonukleotidů, hrubých stavebních kamenů RNA a DNA pro každou buňku.

  • Prémiová kvalita

Procepts Nutrition se zaměřuje na poskytování prvotřídních, čistých, jednoduchých, výživových doplňků, pečlivě uchovává syrovou výživu našich prvotřídních mas a zajišťuje, že jsou bez jakýchkoli umělých přísad a alergenů.

  • Prvotřídní maso a dobré životní podmínky

Všechna  orgánová masa Procepts Nutrition jsou pečlivě vybírána z nejkvalitnějších zdrojů z volného chovu.

  • Zpracování

Všechna  masa se nejprve upravují ručním odstraněním co největšího množství pojivové tkáně a tuku. Na rozdíl od některých jiných výrobců nepoužívají k odstranění těchto tuků teplo, chemická rozpouštědla ani enzymy, jelikož tyto techniky riskují znečištění konečného produktu a poškozují nutriční hodnotu tím, že z masa odstraní mnoho vitamínů rozpustných v tucích, lipidů a lipoproteinů.

V Procepts se z  masa nic neodstraňuje. Syrové maso se čistí, zmrazuje a lyofilizuje  při nízkých teplotách, aby se pečlivě uchovaly a koncentrovaly všechny přirozené bílkovinné složky. Ačkoli je to dražší, lyofilizací lze zajistit, aby tyto proteinové složky nebyly poškozeny nebo denaturovány některými běžnějšími vysoušecími technikami na bázi tepla.

Lyofilizované maso se poté mele šetrnými nízkoteplotními metodami, aby se získal jemný prášek, vhodný pro míchání a zapouzdření.

  • Čistota

Procepts Nutrition  dbá na čistotu a jednoduchost našich produktů, které neobsahují žádné umělé přísady a běžné potravinové alergeny. Maso z orgánů je smícháno s komplementárním, synergickým komplexem ribonukleotidů a rýžových otrub, přičemž rýžové otruby zajišťují, že každá kapsle je správně naplněna pro konzistentní a spolehlivé dávkování.

Všechny produkty jsou pak zapouzdřeny do kapslí z čisté želatiny nebo rostlinné celulózy, pomocí dodatečného laboratorního testování k potvrzení identity, kvality a mikrobiální bezpečnosti lyofilizovaného masa v každé šarži produktu.


Složení

Rýžové otruby; komplex prasečí štítné žlázy (standardizované 5'-ribonukleotidy, prasečí štítná žláza); Rostlinná celulózová kapsle.

Neobsahuje žádné umělé přísady, cukr, sůl, vejce, pšenici, mléčné výrobky, kukuřici ani sójové deriváty. I když jsou 5'-ribonukleotidy v tomto vzorci extrahovány z droždí, tato složka je testována na kvalitu, aby se potvrdilo, že v konečném produktu nezůstávaá ŽÁDNÉ droždí

Výživové hodnoty

Velikost dávky: 1 kapsle

Počet dávek na nádobu: 180

Hodnota na dávku: Hovězí komplex štítné žlázy 80 mg

Doporučené dávkování

Jako doplněk stravy užívejte 1 kapsli denně před jídlem nebo podle pokynů kvalifikovaného lékaře.

Dávkování štítné žlázy vždy konzultuje s Vaším lékařem!

Skladování

Uchovejte v chladu a suchu.


Upozornění 

Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH MALÝCH DĚTÍ. NEPOUŽÍVEJTE V PŘÍPADĚ ALERGIE NA VEPŘOVÉ.

P1602

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč