Living Nutrition Fermentovaná synbiotika  GOLD SPICE kůra zázvoru & kurkumy 60 kapslí
search
  • Living Nutrition Fermentovaná synbiotika  GOLD SPICE kůra zázvoru & kurkumy 60 kapslí
  • Living Nutrition Fermentovaná synbiotika  GOLD SPICE kůra zázvoru & kurkumy 60 kapslí

Living Nutrition Fermentovaná synbiotika GOLD SPICE kůra zázvoru & kurkumy 60 kapslí

GOLD SPICE obsahuje kromě probiotických kultur ve formě Kefi-SOYA™ také prebiotika ve formě mrazem sušené BIO zázvor a BIO kurkumu.

Synbiotická směs YOUR FLORA dodává tělu kompletní žijící ekosystém mikroorganismů a živin = tělo tak získává maximální množství aktivované výživy bez kompromisů.

715,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1931
Zdarma za 239 bodů Zdarma za 239 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 7 věrnostních bodů/21,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 7 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 21,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Synbiotika představují novou účinnější generaci doplňků výživy, ve které se spojují pozitivní účinky prebiotik s probiotiky.

Proč název synbiotika

Symbióza představuje blízký vztah různých organismů uvnitř ekosystému, které se harmonicky doplňují ku vzájemnému prospěchu. V případě YOUR FLORA se jedná o prebiotické nosiče v podobě sušeného ovoce a zeleniny, a probiotické kultury v podobě 35 kmenů Lactobacillů a Bifidobakterií - Kefi-soya™.

Výsledný pozitivní efekt této symbiózy umožňuje živým bakteriím lépe přežít v lidském střevě a správně jej kolonizovat, protože lidský organismus nedokáže střevní mikroflóru dostatečně obnovit sám. Její populace se navíc snižuje s přibývajícími roky, stresem, nevhodným stravováním, konzumací alkoholu a drog, kouřením či léky typu antibiotika a chemoterapeutika.

Tyto kombinované přípravky pomáhají při různých střevních a zažívacích potížích spojených s užíváním antibiotik, při průjmu či zácpě, a obecně přispívají ke zlepšení celkové imunity a zdraví.

Rozdíl mezi prebiotiky, probiotiky a synbiotiky

Prebiotika jsou v podstatě nestravitelné složky stravy a představují „substrát“ pro tělu prospěšné střevní bakterie, tj. navozují specifické změny ve složení a aktivitě střevní flóry, zejména pak podporují růst a množení těchto přátelských bakterií, čímž jsou přínosné pro svého hostitele. Prebiotiky se rozumí zejména vláknina, a to především na bázi oligosacharidů, které jsou přítomny v obilovinách, v ovoci a zelenině.

V případě produktů symbiotické řady YOUR FLORA každý výrobek obsahuje určitý druh ovoce, zeleniny nebo bylin pro své jedinečné vlastnosti při zažívání. Najdete mezi nimi mimo jiné například banán, heřmánek, aloe vera nebo mátu peprnou.

Probiotika jsou živé mikroorganismy, jinými slovy tělu prospěšné bakterie, žijící ve střevech. V případě YOUR FLORA se jedná o 35 druhů těchto živých kultur, s příznivými účinky na zdraví hostitele v případě, že jsou podávány v odpovídajících množstvích. Náš zažívací trakt obsahuje obrovské množství různých bakterií. Z hlediska zdraví je však žádoucí, aby byl zažívací trakt osídlen správnými bakteriemi, s převahou Lactobacillů a Bifidobakterií. Tyto bakterie totiž chrání organismus před patogeny, které mají negativní vliv na lidský organismus. 

Synbiotika jsou takové přípravky, které obsahují probiotikum i prebiotikum současně. Příznivé účinky obou uvedených skupin se tak vzájemně doplňují.


CO jsou KEFI-SOYA™ probiotika

Britská společnost Living Nutrition vyvinula vysoce efektivní symbiotika KEFI-SOYA™ na základě tradičního fermentačního procesu, který trvá až po dobu jednoho měsíce. Jedná se o směs vybraných 35-ti druhů bakterií, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir, kvašených v BIO sójovém mléce.

Tyto bakterie zajišťují kompletní živý ekosystém mikrobů, kolonizační činitele a trávící živiny pro optimální stav střevní mikroflóry a travícího ústrojí.

Jedná se o více než pouhou kapsli. Je to živý potravinový matrix, bohatý na živiny, enzymy a přirozeně vyvinuté mikroorganismy

Fermentační výrobní proces (podrobnosti níže) je navržen a kontrolován uznávaným odborníkem na výživu ve Velké Británii, Grahamem Botfieldem. Účelem je dosažení správné synergie živin, ve které se každá potravina a bylina dokonale doplňují. Používají se pouze ty nejlepší BIO přísady pro jejich čerstvost a vitalitu.

Na výrobu každé směsi v této řadě výrobků je dohlíženo individuálně, protože každá směs má jiné složení, požadavky a účel. Všechny fermentované směsi jsou jemně sušené mrazem, aby se zachovala jejich čerstvost a zachytilo nejvyšší možné množství aktivních živin. 

Hlavní výhody kefírového kvašení

  • Maximum živých složek
  • Maximální vstřebatelnost
  • Bohaté na enzymy
  • Jedinečná fermentovaná výživa

KVAŠENÉ SÓJOVÉ MLÉKO - SYMBIOTIKA NAŠICH PŘEDKŮ

Výzkum prokázal, že kvašené sójové mléko je tím nejlepším zdrojem výživy pro zdravou střevní mikroflóru (mikrobiom). V poslední době má sója smíšenou pověst a to hlavně díky způsobu jakým je zpracovávána a konzumována. Na co se zapomíná je, že sója ve své fermentované podobě, v potravinách jako jsou miso, tempeh nebo natto, je vysoce výživná a nesmírně prospěšná pro zdravé střevní prostředí. Střeva představují největší styčnou plochou těla s okolním prostředím. A jsou tudíž zodpovědná za 70-80 % imunitního systému a potažmo našeho zdraví.

Dvě studie provedené na Univerzity of Illinois (UI) dokazují, že fermentace sóji a produktů z ní může dramaticky snížit pravděpodobnost vzniku alergické reakce. Více informací o fermentaci ZDE.

Nenechte se zmást tvrzením, že více dobré bakterie v jedné kapsli znamená lepší účinnost pro vás. Faktem zůstává, že veškeré živé organismy potřebují zdravé prostředí, aby mohly přežít a vzkvétat. Věděli jste, že z 1 bakterie se může stát 400 triliónů bakterií během jednoho dne pokud bude mít ty správné podmínky pro rozmnožování? Pro dobré bakterie a vaši střevní mikroflóru je důležitější správné prostředí než pouhá čísla.


Složení

Fermentované bio naklíčené sójové boby (Glycine max), bio zázvorový kořen (Zingiber officinale), bio kurkumový kořen (Curcuma longa), bio fermentovaná tapioková kapsle

*Certifikováno BIO od Soil Association Organic UK.

Výživové hodnoty na 3 kapsle 

Živé kultury Symbiotic™, Kefírem-kombučou fermentované, bio naklíčené sójové boby (Glycine max)                                            300mg

Bio zázvor (Zingiber officinale) kořen                                                                                                                                        200mg

Bio kurkuma (Curcuma longa) kořen                                                                                                                                         200mg

Bez přídavných látek a konzervantů.

Produkt neobsahuje pšenici, lepek, mléčné stopy a sóju.

Vhodné pro vegetariány a vegany.

Balení 

60 kapslí,  tmavé sklo, krabička: 100% recyklovatelný papír


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt není vhodný jako náhrada pestré stravy a náhrada vyvážené diety. Jste-li v ošetřování (nemocní), těhotná nebo plánující těhotenství, konzultujte užívání výrobku s léčitelem.

P1931

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč