Digest Gold s ATPro 120 kapslí
search
  • Digest Gold s ATPro 120 kapslí

Digest Gold s ATPro 120 kapslí

Prémiová komplexní směs enzymů pro podporu správného trávení a vstřebávání živin. Obsahuje vysoké množství enzymů pro doplnění v případě zažívajících potíží (nadýmání, nesrovnalosti a poruchy trávení, pálení žáhy, nepravidelná stolice, zácpa) navíc s ATP (adenosintrifosfát)  pro doplnění energie.

1 499,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1678
Zdarma za 500 bodů Zdarma za 500 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 15 věrnostních bodů/45,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 15 věrnostních bodů/45,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 15 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 45,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Prémiová směs enzymů navíc s ATP

> Obsahuje komplexní směs enzymů pro podporu správného trávení a vstřebávání živin. Obsahuje vysoké množství enzymů pro doplnění v případě zažívajících potíží (nadýmání, nesrovnalosti a poruchy  trávení, pálení žáhy, nepravidelná stolice, zácpa).

> Digest Gold poskytuje jedinečnou kombinaci pro podporu trávení sacharidů, tuků, vlákniny a proteinů.

> Enzymy jsou klíčovými hráči v trávicím procesu. Pomáhají maximalizovat extrakci živin. Deficit enzymů se většinou projevuje při nadměrné zátěži organismu (nesprávná životospráva).

> Například stárnutí také vyčerpává množství enzymů. Tyto nedostatky mohou vést k řadě zažívacích potíží, včetně nadýmání, poruchy trávení a další. 

> Digest Gold obsahuje enzymy pro trávení sacharidů, tuků, vlákniny a bílkovin.

> Široká škála enzymů obsažených v Digest Gold podporuje optimální trávení tím, že pomáhá tělu vstřebávat živiny a napomáhat správnému trávicímu procesu.

> ATP - skutečně zdravé čerstvé ekologicky pěstované nezpracované potraviny mají ATP spoustu. Enzymedica přidává pro stimulaci produkce ATP, důležité součásti pro buněčnou energii.

Thera-blend ™ enzymy.

Thera-blend je exkluzivní proces, který kombinuje více kmenů enzymů, které pracují ve specifických hladinách pH, ​​což vede k vynikajícímu výkonu v těle.

Původ enzymů v produktech Enzymedica

Enzymedica používá výhradně vegetariánské enzymy. Jsou pěstovány v laboratorním prostředí. Vegetariánské enzymy jsou identifikovány jako nejúčinější. To znamená, že mohou štěpit potravu bohatou na tuky, proteiny a sacharidy efektivněji.

  • Enzymy štěpící proteiny

> Bromelain je proteolytický (štěpí bílkoviny) a také sráží mléko. Bromelain je vyráběn ze stopky ananasu a je odlišný od enzymu v plodu. Podporuje zdravou zánětlivou reakci. Stejně jako pepsin a papain, tak i bromelain pracuje ideálně při vyšších teplotách okolo zánětu v těle.

> Papain patří mezi enzymy, který také štěpí proteiny. Tento enzym se stane aktivní v prostředí 6,0 - 8,0 pH. Získává se z rostliny papaya. Čím je papája zralejší, tím obsahuje méně papainu. Stejně jako bromelain podporuje obnovu organismu z přetížení.

  • Enzym štěpící škrob a sacharidy

> Amyláza se podílí na rozkladné reakci při štěpení škrobu na jednodušší cukry. Enzym je vyráběn z hub Aspergillus a dále pěstován v laboratorních podmínkách. 

  • Enzym rozkládající tuk na glycerol a mastné kyseliny

> Lipáza zajišťuje redukci tukových zásob a taktéž se podílí na spalování tuku. Enzym je vyráběn z hub Aspergillus a dále pěstován v laboratorních podmínkách. 

  • Enzym rozkládající rostlinná vlákna

> Celuláza štěpí rostlinná vlákna na menší sloučeniny. V našem organismu se přirozeně nevyskytuje a musí být obsažena v potravě. Enzym je vyráběn z hub Aspergillus a dále pěstován v laboratorních podmínkách. 

Enzymedica nepoužívá živočišné enzymy

> Chymotrypsin, pankreatin, pepsin a trypsin - enzymy ze slinivky břišní, žaludku a tenkého střeva odvozené od zvířecích žláz a orgánů. Tyto enzymy vyžadují pH 8,0, aby se staly aktivními. Produkty Enzymedica jsou 100% vegetariánské, tedy enzymy odvozené ze zvířat nejsou používány v enzymatických přípravcích Enzymedica.

> Pankreatin je látka ze slinivky prasete nebo vola. Pankreatin obsahuje proteolytické enzymy (enzymy, které štěpí bílkoviny), amylázy a lipázy. Tento enzym byl studován značně pro své protizánětlivé vlastnosti. Pankreatin byl úspěšně použit v případě posílení molekulární stavby slinivky. V kyselém prostředí žaludku je denaturován, proto musí být technologicky potažen polymery. Nevhodné během těhotenství nebo když berete léky na ředění krve.

> Pepsin je proteolytický enzym ze žaludku prasat. Nicméně pepsin je aktivován pouze při teplotě vyšší než je normální tělesná teplota.

> Chymotrypsin je proteolytický enzym převzatý ze slinivky vola a prasat. Tento enzym vyžaduje hodnotu pH 8,0, aby se stal aktivním.

> Trypsin je proteolytický enzym vytvořený ve střevě a většinou pochází ze střeva nebo slinivky zvířete. Trypsin funguje pouze v zásaditém prostředí. Enzym musí být potažen, aby se dostal do tenkého střeva, aby mohl fungovat při pH 8,0.


Složení v 1 kapsli

Enzymy, 100% vegetariánská kapsle (obsahuje celulózu, vodu)

Amyláza Thera-blend™ - 23000 DU*

Proteáza Thera-blend™ - 80000 HUT*

Glukoamyláza - 50 AGU*

ATPro (ATP, citronan hořečnatý, kyselina alfa-lipoová, CoQ10) 25 mg - 300 milionů LCU

Alfa-galaktosidáza - 450 GaIU

Thera-blend™ celulóza - 3000 CU

Thera-blend™ lipáza - 4000 FCCFIP

Laktáza - 900 ALU 

Beta glukanáza - 25 BGU 

Maltáza - 200 DP°

Xylanáza 550 XU

Pektináza (w/Phytáza) - 45 Endo-PGU

Invertáza - 240 SU*

Hemiceluláza - 30 HCU 

* RI = % dle EU-Nr. 1169/2011. (RI = Reference Intake)

Neobsahuje: vaječné a mléčné proteiny, konzervační látky, sůl, sacharózu, sóju, stopy pšenice, kvasnice, stopy ořechů, kukuřice, lepku, škrob z brambor, rýže, umělé barviva nebo příchutě

Tento produkt není urcený k diagnóze, léčbě nebo k prevenci jakékoliv choroby. Enzymedica nepoužívá přísady vyrobené

biotechnologicky.

Dávkování 

1 kapsle s každým jídlem.

Balení 

120 kapslí


UPOZORNĚNÍ

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem

P1678

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč